Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom részéről mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom részéről mindenki utál engem. Véget kéne vetnem a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, a családja a kezdetektől fogva nem kedvelt engem, és ezt tudtunkra is adták.. Viszont a barátai sem. Nem "védem magam", vagy valami, de tényleg, soha semmit nem tettem, ellenük, sem a családja ellen. A barátaival nem is találkozok túl sokat, már az elején éreztem, hogy nem találom velük a közös hangot, emiatt én ritkábban mentem velük ide-oda, de a barátom persze majdnem minden hétvégén elmegy velük, de ez sosem zavart, nem volt vitatéma. De a haverjai mégsem bírnak engem. A családja sem, a bátyja és az anyja azzal jönnek, hogy az excsaj jobb volt, mint én.. a nővére meg állandóan kibeszél, fikáz rajtam mindent, amit tud.. Szóval elég nehéz a helyzetem, de én próbálom figyelmen kívül hagyni, és nem magamra venni, hogy utálnak, de egyre többet piszkálják a páromat is (a haverok és a családja is), hogy miért velem van, mit lát bennem.. Szóval ez nekem nehéz, mert engem utáljanak, oké.. De hogy Őt miattam piszkálják, az már nekem fáj.. Ő harcol ellene, meg sokszor veszekszik emiatt a családjával és a haverjaival is (az egyik gyerekkori legjobb barátjával is annyira összevesztek, hogy pár hétig mosolyszünet volt).. Nem akarom, hogy tönkremenjen a kapcsolata a szeretteivel, de én meg őt szeretem nagyon.. De félek, hogy miattam elveszít mindenki mást.. Szerintetek szakítsak?
2015. júl. 17. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
De csak tudod, hogy konkrétan mi a bajuk veled? 3 év után már csak kiderült. Extrémebb a kinézeted? Vagy valami más? Azért az durva, hogy senki sem kedvel. Ha szereted, akkor ezen is túl tudtom lendülni. Szerinted neki nem nehéz? Hisz őt szorongatják. Mégis kitart melletted. 25N
2015. júl. 17. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem bántani akarlak, de azért az nekem fura, hogy mindenki utál. Mármint azért jó eséllyel elég sokféle ember akad köztük, és ha mind egymástól függetlenül utálnak, az nekem azt jelzi, hogy valami nem stimmel.

Nem lehet, hogy hiába nem találtad elsőre olyan nagyon a hangot velük, érdemes lett volna kicsit erőlködni? Beszélgetni erről-arról, hátha találtok mégis témát?

Nem akarlak hibáztatni, nem ismerem a helyzetet, téged meg őket, csak nehezen tudom elképzelni, hogy a teljes baráti körnek és a családnak közös, egységes koncepciója lenne, hogy kiutálják a pasid mellől azt, akivel boldog. Szerintem sokkal valószínűbb, hogy valami félrecsúszott az ismerkedéskor, valahogy nem sikerült jól és ez így beállt, ez a helyzet.

2015. júl. 17. 13:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ez egy fociőrült banda, és csak ez volt a téma az összes alkalommal, mikor én is ott voltam. Bajnokságok, csapatok, igazolások.. Én meg csak ott ültem. Néha próbáltam beleszólni, mikor arról beszéltek, hogy az egyik csapatnak lesz új mez.. Kérdeztem, hogy hogy fog kinézni? Jött a nevetés, meg a "poénok", hogy nőből vagyok, csak ennyit fogok fel ebből, meg csak ez érdekel...

Szóval elég kínos esték voltak ezek rám nézve, ezért is inkább nem tartok velük, csak ha muszáj, de kb ez a téma. Mindenki dolgozik, és ilyenkor összeülnek a fiúk sörözni, lazítani és a fociról beszélgetni. Nem illek oda.. És igen, nekem is fura, hogy mind utál, és egyzerűen nem tudom, hogy miért. Tényleg nem tudom, semmit sem tettem ellenük, kedves voltam, én igyekeztem, de valahogy ez van... És én tisztelem, és becsülöm a barátomat, hogy kitart mellettem, és sosem engedném el Őt! De ez már viszont zavar, hogy az "én hibám", hogy szétesik az élete, rossz a viszonya a barátaival és a családjával, csak azért, mert szeret engem...

2015. júl. 17. 13:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Huh, ilyen estékre tényleg nem való barátnő... :)

És a családdal mi a helyzet? Az a kínosabb ügy, a barátokkal még lehet külön programot csinálni, bár ha mindössze ennyi a bajuk veled, hogy nem vagy focibolond, azért elég meredek egy hónapig nem beszélni a legjobb barátunkkal... ÁÁÁÁÁááááááááááhh.

Na de a család a lényegesebb, ha együtt maradtok hosszú távon, velük muszáj lenne rendezni.

2015. júl. 17. 13:48
 5/9 A kérdező kommentje:

Az volt a gond, hogy a gyerekkori barát megmondta a véleményét a barátomnak rólam, hogy nem illek hozzá, talál nálam jobb csajt, stb... és ezen ők nagyon összevesztek..

A családdal is próbálkoztam már, előadtam mindent, amit egy jó meny-jelöltnek elő kell adnia: mosolyogtam, felajánlottam, hogy segítek vacsora után mosogatni, kérdezgetem őket, sokat beszélek, mosolygok, vicces vagyok... De mondom, az anyós és sógor jelölt az exet szerette... (A lánnyal 1.5 évig voltak együtt, de szerintük ő volt a tökéletes)... A nővére meg csak ócsárol engem ész nélkül.. 2 évvel idősebb, mint én, de soha egy jó szava nem volt hozzám. Ha veszek egy felsőt, akkor lesz*rozza, ha pirosra festem a körmöm, akkor k*rvás, ha megrajzolom a szemöldököm (betegség miatt kihullott, kozmetikus tanácsait követve szoktam csinálni), akkor "kiszeltüncis".... :S szóval szó szerint mindenbe beleköt, amit csinálok..

2015. júl. 17. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt értem hogy a haverjaival miért nem jössz ki, velük én se tudnék, de a családja is fociőrült?
2015. júl. 17. 13:56
 7/9 A kérdező kommentje:
A családdal kapcsolatban az előző válaszban írtam
2015. júl. 17. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Én lehet a családja elé állnék és megkérdezném őket, hogy mi a bajuk van veled, közben elsírnám magamat, hátha maghatódnak.
2015. júl. 17. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt tenném amit az előző írt csak sírás nélkül. Nem kell a színjátszás és a mártírkodás, csak szimplán megkérdezném, hogy mi a bajuk. Ha meg nem akkor nagy ívbe kerülni őket, az a legegyszerűbb. Mert ha ők ilyenek akkor változtatni úgy sem tudsz rajtuk, te meg olyan vagy amilyen, nem kell az álca előttük. :)
2015. júl. 17. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!