Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom részéről mindenki utál engem. Véget kéne vetnem a kapcsolatnak?
Nem bántani akarlak, de azért az nekem fura, hogy mindenki utál. Mármint azért jó eséllyel elég sokféle ember akad köztük, és ha mind egymástól függetlenül utálnak, az nekem azt jelzi, hogy valami nem stimmel.
Nem lehet, hogy hiába nem találtad elsőre olyan nagyon a hangot velük, érdemes lett volna kicsit erőlködni? Beszélgetni erről-arról, hátha találtok mégis témát?
Nem akarlak hibáztatni, nem ismerem a helyzetet, téged meg őket, csak nehezen tudom elképzelni, hogy a teljes baráti körnek és a családnak közös, egységes koncepciója lenne, hogy kiutálják a pasid mellől azt, akivel boldog. Szerintem sokkal valószínűbb, hogy valami félrecsúszott az ismerkedéskor, valahogy nem sikerült jól és ez így beállt, ez a helyzet.
Az a baj, hogy ez egy fociőrült banda, és csak ez volt a téma az összes alkalommal, mikor én is ott voltam. Bajnokságok, csapatok, igazolások.. Én meg csak ott ültem. Néha próbáltam beleszólni, mikor arról beszéltek, hogy az egyik csapatnak lesz új mez.. Kérdeztem, hogy hogy fog kinézni? Jött a nevetés, meg a "poénok", hogy nőből vagyok, csak ennyit fogok fel ebből, meg csak ez érdekel...
Szóval elég kínos esték voltak ezek rám nézve, ezért is inkább nem tartok velük, csak ha muszáj, de kb ez a téma. Mindenki dolgozik, és ilyenkor összeülnek a fiúk sörözni, lazítani és a fociról beszélgetni. Nem illek oda.. És igen, nekem is fura, hogy mind utál, és egyzerűen nem tudom, hogy miért. Tényleg nem tudom, semmit sem tettem ellenük, kedves voltam, én igyekeztem, de valahogy ez van... És én tisztelem, és becsülöm a barátomat, hogy kitart mellettem, és sosem engedném el Őt! De ez már viszont zavar, hogy az "én hibám", hogy szétesik az élete, rossz a viszonya a barátaival és a családjával, csak azért, mert szeret engem...
Huh, ilyen estékre tényleg nem való barátnő... :)
És a családdal mi a helyzet? Az a kínosabb ügy, a barátokkal még lehet külön programot csinálni, bár ha mindössze ennyi a bajuk veled, hogy nem vagy focibolond, azért elég meredek egy hónapig nem beszélni a legjobb barátunkkal... ÁÁÁÁÁááááááááááhh.
Na de a család a lényegesebb, ha együtt maradtok hosszú távon, velük muszáj lenne rendezni.
Az volt a gond, hogy a gyerekkori barát megmondta a véleményét a barátomnak rólam, hogy nem illek hozzá, talál nálam jobb csajt, stb... és ezen ők nagyon összevesztek..
A családdal is próbálkoztam már, előadtam mindent, amit egy jó meny-jelöltnek elő kell adnia: mosolyogtam, felajánlottam, hogy segítek vacsora után mosogatni, kérdezgetem őket, sokat beszélek, mosolygok, vicces vagyok... De mondom, az anyós és sógor jelölt az exet szerette... (A lánnyal 1.5 évig voltak együtt, de szerintük ő volt a tökéletes)... A nővére meg csak ócsárol engem ész nélkül.. 2 évvel idősebb, mint én, de soha egy jó szava nem volt hozzám. Ha veszek egy felsőt, akkor lesz*rozza, ha pirosra festem a körmöm, akkor k*rvás, ha megrajzolom a szemöldököm (betegség miatt kihullott, kozmetikus tanácsait követve szoktam csinálni), akkor "kiszeltüncis".... :S szóval szó szerint mindenbe beleköt, amit csinálok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!