Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális a párom részéről?

Figyelt kérdés

Mindig is feledékeny volt,de talán az első időkben ezt jobban leplezte,vagy próbált odafigyelni erre.De mostanában mindig mindent elfelejt.Megbeszélünk vmit,direkt elmondom neki kétszer is és elfelejti.Többször nincs kedvem neki elmondani mert nem egy gyerekkel szeretnék együtt lenni.Utána ha "lecseszem" érte,még neki áll feljebb,hogy hát ő fáradt,és hogy úgyse tud megjegyezni semmit.Van amikor elmondja nekem is,hogy ezt meg ezt jegyezzem meg,mert én általában szoktam emlékezni a dolgokra.De amikor én véletlen elfelejtem,teljesen lekiabálja a fejem,és az már nagy tragédia.

Legutóbb elfelejtette hogy megbeszéltük,hogy találkozunk.Holnapra is megbeszéltünk egy találkozót,és szólt hogy hívjam majd fel délelőtt,hogy találkozunk majd délután,ne felejtse el.Nekem ez nagyon rosszul esik :(

Ha elmondom neki ezt,megint én vagyok a hibás.

Másik mostani szokása,hogy ha van valami problémám és elkezdek sírni,mert mostanában elég érzékeny vagyok,ha róla van szó meg főleg mert nagyon szeretem,nem vigasztal meg,még rám förmed hogy ne sírjak már megint,meg most miért sírsz!? Szerinte a nőknél a sírás egy fegyver...ezt nem rég tudtam meg...

Nem tudom eldönteni,hogy most tényleg én reagálom túl a dolgokat,vagy pedig ő lett ilyen bunkó...

Egyébként ne értsétek félre,alapvetően nagyon jó ember,de ezeket a dolgait nem tudom hova tenni..

21/L

2015. jún. 14. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán tudnék segíteni. Írok privit.
2015. jún. 14. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy párkapcsolat alapjai az empátia és az odafigyelés a másikra.

Ezek ahogy látom,nálatok hiányoznak.

Most vagy félnótás a párod,vagy füvezik,vagy szórakozik veled,nem tudom eldönteni.

Egy állandóan síró barátnő az frusztráló lehet,dehogy ne emlékezzen egy előző nap megbeszélt talira, ráadásul nem is egyszer, hát az már több,mint gyanús.

Nagyon fontos lehetsz neki,ha ennyire odafigyel rád...

Nem hinném, hogy a te készülékedben van a hiba. Ugye érted?

2015. jún. 14. 21:57
 3/4 A kérdező kommentje:

3 éve vagyunk együtt,elég jól ismerem,igazából ezek a dolgok 2-3 hónapja jöttek elő.

Nem szoktam állandóan sírni :) Hetente-2 hetente 1x-2x de ezeket akkor szokta mondani amikor összeveszünk,akkor nem tudom írányítani csak jön,máskor vissza tudom tartani hogy ne sírjak.

2015. jún. 14. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Emlékeztesd a randira???

Ez valami vicc?

Abból amiket még leírtál, nem az tűnik ki, hogy alapvetően olyan nagyon jó ember lenne. Túlságosan elfogult vagy vele, ő meg kihasználja. Nem, nem reagálod túl.

2015. jún. 14. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!