Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ez nem pedofilság a párom részéről? Komolyan én fújom fel?
A párom30éves.
AZ egyik haverjának pedig van egy 14éves kislánya, aki évek óta szerelmes a páromba.
A pasim mesélte: hogy 2hete a haver bevitte magával a kislányt a munkahelyre, mert a leányzó látni szerette volna a páromat.
A pasim pedig kedves akart lenni, és meghivta a lányt egy forrócsokira meg beszélgettek. Plusz a pasim zavarba is hozta a kislányt hogy "Húú,ha tudom hogy látogatóba jössz akkor átöltözök csinibe"
Most meg látom közösségin,hogy a haver írt a közös képünk alá,hogy "Ha 1éve jártok...akkor hogy jön a képbe a lányom? :)))"
engem ez zavar...a pasim azt mondja felfújom,hisz ez csak poén mert alapból vicces hogy engem az zavar hogy egy gyereke szerelmes belé...
De nem értem mi a poén azon,hogy a kiscsaj szerelmes belé.
Mondtam a páromnak,hogy remélem nem pedofil vagy ilyesmi. AZért mégiscsak egy gyerekről van szó,mire Ő csak nevetette hogy ennyire nem lehetek nevetséges hogy ilyeneket gondolok.
Nagyon zavar,hogy teszi magát egy gyereknek meg hogy ezen poénkodnak.
Eléggé rossz abba belegondolni,hogy esetleg egx pedofil hajlamú ember a szerelmem vagy ilyesmi...
Vagy ez tényleg csak viccelődés köztük és ne is törödjek vele???
Az egész gáz, úgy ahogy van. A párod gusztustalanul viselkedik, mert élvezi, sőt még táplálja is a tinilány rajongását. A lány apja se különb, mi az, hogy elvitte a lányát a munkahelyére mert látni akarta????? Neki inkább azt kéne megértetnie a lányával, hogy a saját korosztályával foglalkozzon, nem pedig még neki is adni alá a lovat.
Megértem, hogy zavar téged, engem is zavarna, mert ez nem normális viselkedés egyikük részéről sem.
Nem azert foglalkozik vele a pasid, m a kiscsaj szerelmes bele, hanem azert, m a haverjanak a lanya. Es szerintem ebben egyaltalan nincs semmi. A parod csak kulonos figyelmet szentel a kislanynak tekintettel arra, h a haver gyereke es nyilvan poennak szanja. A haverja is poenra veszi.
Felnott emberek vagytok mind a ketten. Ne csinalj ebbol ekkora ugyet. Hidd el, ha vmi gond lenne, akkor a parod haverja elobb verne be a parod fejet, mint gondolnad :)
jajj ne hülyéskedj, elég egyértelmű ha valaki úgy néz egy másik emberre...
csak a szituból nem gondolnék semmit, mulattatja, hogy egy kislánynak ennyire tetszik
de ez egy haver gyereke... persze, hogy kedves lesz vele.
Szerintem valami nincs rendben a férjeddel. Nem pedofil, mert egy 14 éves már azzal fekszik össze akivel akar. De a férjednek biztosan tetszik ez a helyzet. Ha felnőtt módjára kezelné a helyzetet, akkor nem foglalkozna vele, sőt kerülné a találkozást a csajjal. De nekem az jön le, hogy még biztatja is.
Abból, hogy a közös képeteket távolította el, nekem egyből az jutott eszembe, hogy igazából neki is tetszik a lány. És úgy próbálja meg titkolni, hogy azt mondja vicces hogy a csaj szerelmes belé. Ha nem érdekelné egyáltalán, akkor észrevenné magát, hogy mennyire gáz az egész. És tekintettel lenne rád is, hogy te mit gondolsz erről.
Szerintem tedd próbára. Kérd meg, hogy minden kapcsolatot szakítson meg vele, ne találkozzanak többet, és kérje meg a haverját, hogy ne vigye oda többet. És figyeld a reakcióját...
A sztorihoz hozzátartozik hogy a kiscsajjal kb. 2-3évente találkozik.
Mivel a kislány szülei elváltak és a gyerek az anyjával él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!