Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ez nem pedofilság a párom részéről? Komolyan én fújom fel?

Figyelt kérdés

A párom30éves.

AZ egyik haverjának pedig van egy 14éves kislánya, aki évek óta szerelmes a páromba.

A pasim mesélte: hogy 2hete a haver bevitte magával a kislányt a munkahelyre, mert a leányzó látni szerette volna a páromat.

A pasim pedig kedves akart lenni, és meghivta a lányt egy forrócsokira meg beszélgettek. Plusz a pasim zavarba is hozta a kislányt hogy "Húú,ha tudom hogy látogatóba jössz akkor átöltözök csinibe"

Most meg látom közösségin,hogy a haver írt a közös képünk alá,hogy "Ha 1éve jártok...akkor hogy jön a képbe a lányom? :)))"

engem ez zavar...a pasim azt mondja felfújom,hisz ez csak poén mert alapból vicces hogy engem az zavar hogy egy gyereke szerelmes belé...

De nem értem mi a poén azon,hogy a kiscsaj szerelmes belé.

Mondtam a páromnak,hogy remélem nem pedofil vagy ilyesmi. AZért mégiscsak egy gyerekről van szó,mire Ő csak nevetette hogy ennyire nem lehetek nevetséges hogy ilyeneket gondolok.

Nagyon zavar,hogy teszi magát egy gyereknek meg hogy ezen poénkodnak.

Eléggé rossz abba belegondolni,hogy esetleg egx pedofil hajlamú ember a szerelmem vagy ilyesmi...

Vagy ez tényleg csak viccelődés köztük és ne is törödjek vele???

2015. nov. 2. 12:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk a gyerek apját is nyakon vágnám egy tetőléccel ...
2015. nov. 2. 16:27
 22/27 anonim ***** válasza:
37%

"Kérd meg, hogy minden kapcsolatot szakítson meg vele, ne találkozzanak többet, és kérje meg a haverját, hogy ne vigye oda többet. És figyeld a reakcióját..."

mert a féltékenykedés és a hisztizés mindig célravezető...

komolyan, 14 éves lány egy kislány

2015. nov. 2. 16:41
 23/27 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem pedofília, mert:

1) nézz már utána a pedofil szó jelentésének, légyszi... az fejletlen gyerekek iránti vonzalom, nem tinik iránti (azok az esetek többségében azért fejlettebbek már

2) láthatóan nem vonzódik hozzá... az, hogy olyan proli, hogy ezen viccelődik, az nem pedofília meg vonzalom, hanem prosztóság.

Én amúgy ilyen esetben rúgnám ki páros lábbal a párom, mert sztem erkölcstelen, bunkó dolog egy lelkileg még nem teljesen kifejlett, érzékeny tinilány érzelmeivel poénkodni... lehet, most még rózsaszín köd van előtte, de pár év múlva már lehet, borzasztó kínos az, ha minden osztálytársa stb. látja, hogy az apja meg a párod konkrétan röhög az érzelmein. A lánnyal szemben parasztság.

2015. nov. 2. 21:02
 24/27 A kérdező kommentje:

Nag ma konkretan rakerdeztem a paromnal hogy mi a velemenye a kislanyrol.

Azt mondta hogy zavarbaejto mert kinez18nak siman.

Es idezem "annyira es ugy ahigy te gondolodbnemnjon be neke. Szep lany. Csinos is. Kedves is. De ennyi.

1)nagyon fiatal alapbol 16ev lenne koztunk kesobb is. 2) szepnek talalom de mas semmi..3)nekem nem azbilyen tipusu es kinezetu csajok jonnek be

Es vegul ami a legfontosabb ilyenekre ne is gondolj MERT TEGED SZERETLEK

2015. nov. 3. 14:40
 25/27 A kérdező kommentje:

Plusz elmondta hogy késöbb sem hagyna el sem a lányert sem masert mert velem tervezi a jovojet es velem akar csaladot es nem rugna fel a kapcsolatunkat mert o alapbol csonka cslaladban nott fel...es nem ker belole ismet.

Meg meselte hogy azert kedves a kislannyal mert nagyon beteg a lany rettentoen cukros hetente korhazban van..csoda hogy meg el.

Jedveli es szepnek tarta de nokent nem tudna tekinteni ra

2015. nov. 3. 14:55
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Most akkor megnyugodtál, hogy nem kell neki egy kisgyerek?! Örülök.....!
2015. nov. 3. 15:14
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Hááát már ugyan nem aktuális de lehet h elolvasod..

Nem tudom miért de nekem ezek a válaszok nem szimpatikusak..nem győznének meg..

szegény lány cukros és igen vannak akik korán belehalnak, remélem ő meggyógyul..de akkor is az ilyen kis "játékokat" amit az apja meg a férjed műveltek nem nem nézném jó szemmel..egy érett gondolkodású férfi nem ilyen, nagyon gyermeteg a párod..legyen vele kedves de ne biztassa a viselkedésével..ha öt éves lenne akkor persze aranyosan jönne le, de így..főként h nőnek néz ki, már nem az..ráadásul még hebeg-habog is össze-vissza meg kitörli a képeteket..hmm..

Bocsáss meg h negatív vagyok de csak azért írom h légy résen..

Az meg h egykét válaszoló írogatja h 18 évesnek nem lehet ellenállni meg így meg úgy egyszerűen nonszensz..egy érett személyiség képes rá, sőt fel sem merül benne..

2016. márc. 5. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!