Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan velem van a baj, vagy szimplán a mai világgal?

Figyelt kérdés
Szerintetek 22 éves lányként velem van a probléma, amiért még az életben nem volt párkapcsolatom, ráadásul 18 éves korom óta szerelmes vagyok egy srácba, aki ezt sajnos nem viszonozza, mert azt mondja, hogy minden rendben velem, de nem szerelmes belém, ennek ellenére én továbbra is szeretem? Úgy vagyok vele, hogy fölfogtam a dolgot, hogy soha nem kellek neki, mégis úgy érzem, hogy teljes szívemből őt szeretem, ezért nem vagyok hajlandó más pasikat szédíteni, és még akkor is kitartok mellette, ha egész életemben magányos leszek, hiszen ő az, akit tényleg szívből és örökké szeretek. Én úgy gondolom, hogy ez az igazi hűség, amikor valaki egy életre képes kitartani amellett, akit valójában szeret és nem keres helyette más "pótlékot" az életébe. Én vagyok az idióta, amiért így gondolkozom, vagy a mai világgal és emberekkel van a gond, amikor mindenhol csak az megy, hogy használjuk ki, tegyük tönkre a másikat, úgysem számít csak a saját érdek...Totálisan azt érzem, hogy rossz korba születtem, mert egyszerűen nincs senki a környezetemben, aki ezt megértené, és ugyanúgy értékként kezelné, mint én! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ti mit gondoltok erről?!
2016. szept. 18. 22:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
88%
Az a baj, hogy tán valóban 22 évet tudnék kiszámolni a személyid alapján életkornak, viszont a "valódi" életkorod maximum 13-14 lehet, ez alapján az álmodozás szintű szerelemérzet alapján. Mert ez az, ez nem valódi szeretet, amit érzel iránta, hanem csak valami megrögzöttséggel kevert álmodozás, amibe más nem is fér bele, mert akkor rögtön "átgázolsz, kihasználsz másokat". Dehogyis. Senki nem mondta, hogy kezdj embereket hülyíteni. Azt viszont szerintem már elmondták, hogy nyitni, ismerkedni (ez nem pasizást jelent!) kellene, mert különben annyira bele fogsz pistulni az önbizalomhiányba, meg a nagy szerelmed okozta elzárkózottságba, hogy negyvenéves korodra valami állandóan károgó vénasszony leszel, aki totál meg van keseredve.Az meg hogy azt hiszed, hogy sosem fogsz jobban szereti valakit, sosem lesznek mélyebb érzéseid ennél a jelenlegi "semminél" - mert ez kb. az, mintha egy faliposztert szeretnél, aki tud beszélni -, az megint csak azt mutatja, hogy pár évvel le vagy maradva a korodtól, és picit még tinisen üres a lelkivilágod. Majd kinövöd, de ehhez az is kell, hogy ne zárkózz be egy álomkép miatt.
2016. szept. 19. 07:26
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Elgondolkodtattal. En a masik oldalrol latom ezt. A ferjemmel szerelembol hazasodtunk ossze 11 eve, ot ev jaras utan. Tudtuk, hogy a szerelmen kivul nincs bennunk semmi kozos, se erdeklodes, se ertekrend, se semmi. De olyan erosnek bizonyult a szerelmi szal, hogy azt gondoltuk, keptelenek lennenk egymas nelkul elni. Azota felnottunk, szuletett ket gyonyoru gyerekunk, de irto nehezek a mindennapok. Sok konfliktus, vita, es hat ennyi ev utan a legintenzivebb szerelem is elmulik. Persze van meg boven erzelmi kotelek, de a szurke hetkoznapok nehezek. Emiatt pont azon gondolkozom sokat, hogy erdemes-e a szubjektiv erzelmekre alapozni egy házasságot, egy családot. Mi lett volna, ha az eszemre hallgatok es elengedem a szerelmemet es egy objektive jobban hozzam illo part valasztok, akivel hasonlo a hobbink, a gyereknevelesi elveink, az ertekrendunk.

Masreszt pedig a platoi szerelem sokszor csaloka. Ha megismerned a fiu rossz oldalait is (mindenkinek van), meg az is lehet, hogy elviselhetetlennek tartanad ot. Nem?

2016. szept. 19. 08:50
 23/27 anonim ***** válasza:
73%

Leírom amit gondolok, ne vedd támadásnak csak egy vélemény:

Kapcsolatod még nem volt, de te megmondod a tutit hogy így meg úgy az emberek...

1 az ő életük ne te mondd meg hogyan éljék

2 tapasztalatlanul egy témába beleszólni nem szabad(nem csak párkapcsolatira gondolok)

3 ha az emberek egyoldalú szerelem után, nem keresnének új párt nem lennének újra szerelmesek már kihalt volna a fél bolygó.

4 szép ahogy gondolod, meg szeretnéd, (én is hasonlóan gondoltam fiatalon) de igazából semmi értelme. Élj úgy ahogy neked megfelel, mást bírálni felesleges, a saját háza táján sepregessen mindenki. Megváltozni nem fog senki a te kedvedért, vőleg nem az egész világ :)

2016. szept. 19. 13:29
 24/27 anonim ***** válasza:
Nekem meg az sok, hogy 22 évesen kioktatsz itt mindenkit, és megmondod a tutit. Kicsit nevetséges vagy. El kéne menned egy pszichológushoz. Mert amit csinálsz az nem normális. Nem csak ez a két véglet van, amit te csinálsz meg az hogy minden héten mással dug valaki. Komoly gondok vannak veled.
2016. szept. 19. 15:39
 25/27 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy nem hitegetnél senkit, csak hogy kapcsolatban légy, egyetértek. Azt is megértem, hogy az érzelmeidet nem te irányítod. De senki sem fog szentté avatni a megszállottságodért, főleg ha tenni sem akarsz a boldogtalanságod ellen, sem a "hűségedért" valaki iránt, aki sohasem kérte és semmit sem ad cserébe.
2016. szept. 19. 19:56
 26/27 anonim ***** válasza:
a srác amúgy mit gondol rólad? elég ijesztő lehetsz nekem így a leírás alapján
2016. szept. 20. 01:18
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Igazából azt kell csinálni, amit jónak tartasz, de bizony érdemes jól átgondolni az előnyei mellett a hátrányait is, hogy később nehogy megbánd.
2016. szept. 20. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!