Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan velem van a baj, vagy szimplán a mai világgal?

Figyelt kérdés
Szerintetek 22 éves lányként velem van a probléma, amiért még az életben nem volt párkapcsolatom, ráadásul 18 éves korom óta szerelmes vagyok egy srácba, aki ezt sajnos nem viszonozza, mert azt mondja, hogy minden rendben velem, de nem szerelmes belém, ennek ellenére én továbbra is szeretem? Úgy vagyok vele, hogy fölfogtam a dolgot, hogy soha nem kellek neki, mégis úgy érzem, hogy teljes szívemből őt szeretem, ezért nem vagyok hajlandó más pasikat szédíteni, és még akkor is kitartok mellette, ha egész életemben magányos leszek, hiszen ő az, akit tényleg szívből és örökké szeretek. Én úgy gondolom, hogy ez az igazi hűség, amikor valaki egy életre képes kitartani amellett, akit valójában szeret és nem keres helyette más "pótlékot" az életébe. Én vagyok az idióta, amiért így gondolkozom, vagy a mai világgal és emberekkel van a gond, amikor mindenhol csak az megy, hogy használjuk ki, tegyük tönkre a másikat, úgysem számít csak a saját érdek...Totálisan azt érzem, hogy rossz korba születtem, mert egyszerűen nincs senki a környezetemben, aki ezt megértené, és ugyanúgy értékként kezelné, mint én! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ti mit gondoltok erről?!
2016. szept. 18. 22:24
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Mert azt érzem, hogy akkor magamat csapnám be! Én szeretem őt, arról nem tehetek, hogy ez nem kölcsönös, és érzem, hogy soha senki mást nem lennék képes ennyire szeretni, akkor meg minek szórakozzak másokkal, ha tudom, hogy nekem ő az igazi?
2016. szept. 18. 23:04
 12/27 anonim ***** válasza:
8 vagyok. És nem látom. Mi a baj a felfogásommal, pont, hogy megerősítettelek.
2016. szept. 18. 23:06
 13/27 A kérdező kommentje:
A mondandód utolsó részével volt bajom, azért az elég érdekes...
2016. szept. 18. 23:11
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja, veled van a baj, méghozzá nem is kicsi. Egy fantomot szeretsz? Margit! Nóóórmális?
2016. szept. 18. 23:15
 15/27 anonim ***** válasza:
89%

még 8 vagyok.

Komolyra fordítva. Szerintem az a gond veled, hogy azt gondolod, hogy baj van valakivel. Itt az van, hogy te másra fogadsz, mint a világ. Másképp élsz. De ettől még nem lesz baj velük sem és veled sem.

Szerintem a szerelem egy nagyon ritka dolog. Ráadásul, ha mind a ketten szerelmesek még az sem elég ahhoz, hogy tudjanak is együtt élni.

Szóval ha innen nézzük elég sok ember lenne egyedül, ha csak a szerelem érne.

Amúgy nekem is jobban tetszene az a világ azt hiszem. Nekem mindig tetszik, amikor valaki egyedül van egy olyan közegben, ahol nem szokás egyedül lenni. Egy buliban egyedül lenni. Nekem ez is nagyon tetszik. De kicsit biztos perverz vagyok.

2016. szept. 18. 23:16
 16/27 A kérdező kommentje:

De baszsus én azt nem tudom fölfogni, hogy a világban az komolyan normális dolog, hogy az emberek megtagadják az érzéseiket, kihasználják egymást, lazán átgázolnak egy másik emberen, anélkül, hogy belegondolnának abba, mit tesznek?

Ha jól értem, azt mondod a legtöbben tényleg nem a szerelem miatt vannak együtt a párjukkal, hanem esetleg más okból (pl. pénz, magány stb.)? De ennek így mi értelme? Ebből így kihalt egy olyan érték, aminek nem szabadna eltűnnie!

Szerintem nem vagy perverz, csak gondolom te is látod, hogy a világ nem az a csodás és jó emberekkel teli hely, amilyennek beállítják, és ha látsz magányos embereket, akkor rájössz, hogy mások is gondolkoznak így, csak nincsenek elegen a többiekkel szemben, ahhoz, hogy valami is változzon! Nagyon nagy erő kell ahhoz, hogy szembe menjen valaki a mai világ elveivel, de most mit tegyen az ember, ha nem tud és nem akar a rosszal azonosulni?

2016. szept. 18. 23:24
 17/27 anonim ***** válasza:

még 8. Nem feltétlen ilyenek, hogy magány vagy pénz. Mondjuk van egy nő, aki gyereket és családot szeretne nagyon. És nem lesz szerelmes. De úgy gondolja a gyerekeit nagyon szeretné. És találkozik egy fickóval, aki még egyáltalán nem is volt szerelmes, mert ez ritka madár, és azt gondolja jó biztos ez az, mert a lány nagyon akarja. És akkor feleségól veszi. És akkor lesz egy gyerek, bár nem túl boldog, és megpróbálnak még egyet hátha akkor. Igazából senki nem valami direkt árulást akar elkövetni. Csak...

Egyébként nekem nem azt jelenti az egyedül lét, hogy valami rossz világ ez. hanem nekem ez szép állapot. Olyan, mint egy üres papír. Erre aztán igazán lehet írni. Míg ha nem vagyok üres, akkor az ott bonyolultabb. Meg az is tetszik az egyedülben, hogy nincs ott valami támasz, ami tart. És így kell lépni valamerre. És persze szép ha valaki máshoz.

2016. szept. 18. 23:31
 18/27 A kérdező kommentje:

Húha, na ez az a dolog, ami nálam tényleg kiüti a biztosítékot, mert ez annyira, de annyira, oké nem találok rá szavakat, de valami irtó ocsmány és önző dolog...Inkább hagyjuk, mert ezen csak fölhúzom magamat :)

Aha, rendben, így már értem mire gondolsz!

2016. szept. 18. 23:36
 19/27 anonim ***** válasza:
És arról mit gondolsz, hogy ha valaki férjnél van és nem volt szerelmes a férjébe, de szereti, aztán érez valamit valaki más iránt, de hűséges marad a férjéhez?
2016. szept. 18. 23:48
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
En adnek esely masoknak. Hatha lesz, akit meg a jobban szeretsz. A mertektelen pasizas, amirol irsz, az a masik veglet, az szerintem sem jo ut. De ez az elzarkozas... A fiu helyeben is rosszul ereznem magam, hogy egy lany miattam igy elzarkozik mindenkitol, mikozben en nem adok neki erzelmileg semmit. Hosszu meg az elet.
2016. szept. 19. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!