Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én komolyan túl sokat akarok, vagy csak nem szeretnek?
Ugye a kapcsolat elején még van sok együtt töltött idő,keres a másik is,akar veled lenni stb.
Aztán ahogy telik az idő azt veszem észre,hogy magányos vagyok a másik mellett. Én keresem ,én akarok vele lenni.
De ez fordítva meg...
Pedig nem a nyakán lógni akarok,de komolyan hétköznap legalább egyszer egy órát sem lehet a másikra szánni? Közel lakunk.
valahogy mindig így járok x hónapok(1év) után. Inkább csinálják a kis dolgaikat,hétvégén meg a haverok. Kell az is persze,csak akkor én minek vagyok. Még csak szexre se,mert ugye időt se szán rám túlzottan.
Ez nem friss kapcsolat.A jelenlegi nem.
Engem az zavar,hogy azt érzem,hogy csak én akarom látni a másikat.
És úgy érzem,hogy kifogásokat kapok. Mert egyébként rajtam kìvül megtudja oldani a heti többszöri haveri találkákat meg minden mást,viszont ha én akarnék valamit,akkor majd/ talán / ha nem leszek fáradt meg stbstb. És nem töltünk együtt egy napot. Inkább egy éjszakát meg jobb esetbe egy délelőtöt.
nekem ez így baromi kevés.
a másik kapcsolat is hasonló volt,de ott mikor ez az időszak elérkezett,akkor elég hamar ki is lettem dobva. Itt még nem vagyok,de...még nem.
csak nekem erre igy nincs szükségem
a ti esetetekben lehet,hogy kevés amit együtt vagytok,de legalább ti mindketten együtt is akartok lenni. Ez a különbség.
25/26. Masfel ev volt. De sok honapja mar egyaltalan nem foglalkozott velem,meg durvan es beszelt.
de a kerdes felteves utan 2 nappal szakitottam.:)
O meg elkezdett inni meg lefogyott.
jo dontest hoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!