Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vesz komolyan ez a pasi? Vagy miért csinálja ezt?
????
Minek írogasson olyat? Változtatna valamin?
Én speciel 2 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal, be sincs állítva, hogy kapcsolatban vagyok, s egy db közös képünk van, amin az egész család ottvan. Ezelőtt 7 évig voltam együtt az exel, egy közös képen nem raktam fel, s énis max egy likeot nyomtam.
Komolyan képes vagy azon problémázni, hogy nem akar kirakatmajmot csinálni magából?
Ezek a facebookos egymásnak való ömlengések, pusziszkodós képek rettenetesen gázak ám 16 éves kor felett. Ráadásul kitette, hogy kapcsolatban, még azt sem mondhatod, hogy rejteget. Nekünk a férjemmel ez sincs kinn, sőt, közös képek is szinte csak olyanok vannak, amiken mások megjelöltek társaságban, puszilós-smárolós-bújós egyáltalán nincs, aztán mégis komolyan vesz. Furcsa, mi?
Ha már pasizol, javaslom, hogy nőj is fel hozzá.
Én pl nőnemű vagyok, de utálom a csókos facebook képeket. Nem oda való. A derékátfogós képekkel nincs bajom.
Nem értem a gondod. Csak azok a pasik írogatnak ilyen nyálas szärokat (90% csak ezért), akiknek a barátnője kisírta és nekik kényelmesebb beleegyezni, mint vitatkozni.
Ha tudod, hogy miért csinálja a pasid azt, amit csinál, akkor nyilvánvalóan csak megerősítésre vágysz ennek az oldalnak a névtelen népétől, úgyhogy megkapod:
Igen, jól látod a helyzetet, teljesen igazad van mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!