Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha tul szep a parom?
Figyelt kérdés
En egy atlagos fiu vagyok 24 eves a parom gyonyoru no, onbizalomhianyos vagyok emiatt hogy siman talalhatna magahoz illo part, hogyan csunyitsam el, hogy ne essen azert baja, felhizlaljam titokban pl?? Ha o se lenne szep nem tudna elhagyni. :((2016. szept. 18. 14:33
11/16 anonim válasza:
Na ezért nem kell magyar pasi (sorry mindenkitől).
12/16 anonim válasza:
Valamiért csak veled van.
Vagy azt mondod, nem csak szép, hanem tök hülye és vak, és éppen te akadtál az útjába?
13/16 anonim válasza:
Elég volt mára az internetből. Ettől kiégtem.
14/16 anonim válasza:
Mutasd be nekem és szakítsatok. Majd én megbecsülöm őt, ha te nem vagy erre képes.
15/16 anonim válasza:
Ha nem áll szóba veletek a szép nő, az a baj, ha szép barátnőtök van, akkor meg az... fck logic.
16/16 anonim válasza:
Mi ez bakker? Tamakocsi? :D felhizlalod :D Egyszerűbb, ha lecseréled egy kövérre. :D
Viccet félretéve, szeinted miért van veled? Az egos kigyurt, felszines 'csavok' a normalisabbjanak hosszu tavon nem jon be. Nem ismerlek, de lehet jokat lehet veled beszelgetni esetleg hulyulni, latszik rajtad hogy szereted, es ezt erzi. Biztos vagyok benne h van egy csomo olyan tulajdonsagod amirol nem is tudsz, es o latja benned a szepet. A kulso nem minden. Ha pedig idovel felre lepne nem a 'csunyasagod' miatt tenne, ezt nekem elore elhiheted. De kivanom hogy legyen minel tartalmasabb es eletre szolo kapcsolatod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!