Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azt hiszi megcsalom a főnökömmel. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egyszer telefonon beszéltünk, és meghallotta, hogy a főnök cicámnak szólít. De nála ez csak vicc, minden nővel ilyen stílusban beszél. Ezt mondtam a barátomnak is, és úgy tűnik meg is értette, viszont azóta nagyon gyanakszik, még csak megemlíteni sem szabad a főnököt soha.
Mit csináljak, hogy elhiggye nem történt semmi és nem is fog? Amúgy a főnök is házas, nem akar semmit tőlem, de ezt hiába mondom a páromnak.
2016. aug. 9. 12:28
1/6 anonim válasza:
Talán mutasd be őket egymásnak, ha teheted.
2/6 anonim válasza:
De ez amúgy tényleg olyan érdekes, hogy a nők simán úgy beszélnek a munkahelyen, ha ilyen stílusuk van, hogy édes, kedves, drága stb. Ha meg egy férfi mond ilyet akkor azonnal mindenki felháborodik, hogy munkahelyi zaklatás, gusztustalan, mit képzel stb. Kivéve, ha buz1e.
3/6 anonim válasza:
Ne hívjon a Főnök cicának! Én se hívom macikámnak! Milyen hülyeség ez! Szólítson a keresztnevemen!
Szólj a Főnöknek, hogy Téged ez zavar....ha zavar.
4/6 anonim válasza:
Csald meg a főnököddel. Most már úgyis mindegy.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem zavar, hogy így hív, mert tudom, hogy nála ez csak a kedveskedés jele. A 60 éves takarítónőt is drágának szólítja. Ha látnám rajta, hogy bármit is akar tőlem, leállítanám, viszont ilyen kis hülyeség miatt nem akarom elrontani a jó hangulatot a munkahelyen. A bemutatás nem rossz ötlet, majd egyszer úgy intézem, hogy a párom akkor jöjjön értem, amikor benn van a főnök is. Bár nem tudom, remélem nem az ellenkező hatást érem el vele. Nem tudom miért ilyen féltékeny a párom, mikor sosem adtam rá okot...
2016. aug. 9. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!