Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a párom már nagyon "tapad"?
Páromnak szokása, hogy mindig hazáig kísér ami jó is csak utána mindig addig áll a kapuban és kuncsorog ameddig be nem hívom és nálam nem alszik. A srác elég rossz körülmények között él és nekem meg nincs szívem hazaküldeni csak már kezdem érezni, hogy a szüleimnek nem tetszik az, hogy szinte minden nap itt alszik.
Már beszéltem vele erről, mondtam, hogy ez nem teljesen járható út mert szüleim korán kelnek, ő meg mindig este kísér haza (mert egész álló nap együtt vagyunk)
Nem tudom mit tegyek mert ha őszinte vagyok vele akkor nagyon szomorú és vágja a kiskutya szemet de ez így nem mehet tovább
Ne higyjétek azt, hogy nem jó vele lenni, egyszerűen csak egy idő után sok
Nevetséges hogy férfiban is létezik ilyen :) és az is hogy olyan lány létezik akinek ez sok :)
Tehát: Ebből kiindulva neki könnyű lenne új bnőt találni nekem meg pasit.
NE legyetek együtt egész nap és akkor nem lesz sok estére... vagy mond hogy fáradt vagy és hagyjon egy kis nyugalmat .. vagy játszd el hogy valaki felidegesített és szintén nyugalomra van szükséged... gondolkozz... egyszerűen már én érzem rosszul magam hogy egy lánynak kell ilyen lányos játékokban tanácsot adni.
Szia, jó volt együtt, fáradt vagyok, majd hívjuk egymást. És bemégy és bezárod magad mögött a kaput. Nem álldogáltok a kapuban, nem beszélgettek, nem adsz neki lehetőséget a benyomulásra.
A szüleidnek igaza van, senkinek nem tetszik, ha valaki mindig ott alszik. És tök mindegy, hogy ki hánykor kel és stb. egyáltalán az gáz, hogy ott tanyázik egy idegen, aki miatt nem tudják magukat elengedni semennyire a saját otthonukban, mert hallhat olyan témákat, ami nem tartozik rá, vagy miatta mindig díszbe kell öltözni, mert még éjszaka a budira is beöltözve kell kimenni, mert mi van, ha pont akkor akar ő is és találkoznak stb.
Viszont, jól nyisd ki a szemed amíg lehet. Az ilyen típusú ember nem egy főnyeremény. Egy felnőtt embernek el kellene fogadni az ilyen dolgokat és nem eljátszani a hattyú halálát meg a nagy szomorúságot, ha olyat mondasz neki, ami nem tetszik. Nőben ez az a típus, amelyik rögtön sírni kezd, ha valami rosszat szólsz. Egy idő után az, aki nem elég óvatos odáig jut az ilyennel, hogy már semmiért nem szól, meg sose mond ellent, vagy olyat, ami esetleg nem tetszik neki, mert nincs kedve a kiskutya szemekhez a krokodil könnyekhez, a nagyhalálhoz és az önsajnáltatáshoz, amivel diszkréten ráderőszakolja az akaratát, nem törődve magán kívül senki mással, miközben még azt is eléri, hogy sajnáld.
Ahogy leírtad,nem is szereted a gyereket hanem csak sajnálatból vagy vele.
Ennek igy nincs értelme,ha nem tudod vele megbeszélni akkor késöbb mi lesz?
Gondolom fiatalok vagytok még.Tanulj meg nemet mondani!
"ha őszinte vagyok vele akkor nagyon szomorú és vágja a kiskutya szemet de ez így nem mehet tovább "
Sajnálom én is a nehéz körülményeiért, de ne hagyd magad manipulálni.... de hát nagyon gyerekes, hogy áll a kapuban.
Fiatalok vagyunk még. Én 21 vagyok, ő meg 24
Próbálok nemet mondani csak tudom magamról, hogy én tipikusan az a lány vagyok,aki mindenkit sajnál, én vagyok az aki mindig önkénteskedik mert nem szeretem más rossz soraát nézni.... Egyszerűen léptelen vagyok nemet mondani
24-éves fiatal?
Én akkor már apa voltam, - lehet, hogy az korai volt, bár az eredménye csodás.
24 éves ember áll a kapuban, mert úgyis tudja, hogy be fogod hívni?
Bazz!
Hol az a kapu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!