Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadok ki, hogy a párom rendszeresen, órahosszákat késik? 27/N
Én igen. Az nem baj, hogy sörözik, menjen nyugodtan. Csak mondja azt, hogy 2-3 óra múlva jön. Az úgy korrekt lenne.
Szerintem kérd meg erre, beszélj vele.
én is voltam hasonló helyzetben.
szerintem kérd meg, hogy ne ígérgessen, és te se számoltasd el, ne kérdezd, és ne számíts rá.
#4 nem biztos hogy jó ez a "4 órás taktika"... Ha esetleg rosszul lesz vmikor (ne legyen ilyen), és te csak később keresed, mikor már nagy baj van esetleg, akkor b..szhatod a 4 órás várok rá taktikát. Óránként egy-egy üzenet, legalább annyi hogy "még élek" abban még semmi nincs, 1 percbe telik leírni, és legalább a másik is tudja, hogy jól vagy.
Kérdezőnek: Én is megsértődtem volna. Aki szeret valakit, annak nem szabadna órákig kétségbe hagyni a szerelmét. Ez alap szerintem.
Majd elmész szülni, ő meg a kocsmában lesz meginni egy sört, és hiába írod az sms-eket, hogy gyere vigyél a kórházba...
Lehet ez kiélezettnek helyzetnek tűnik, de az életben nem kevés kiélezett helyzet áll elő váratlanul.
Én nem viselem al az ilyen embereket, sehogy se, kapcsoltban főleg nem.
Vagy tapló. vagy nagyon szétszórt, vagy ennyire nem tartja a másikat (annak idejét)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!