Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy ne kapjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne kapjon el az önbizalomhiány, ha látok vagy a párom lát egy csinos/szexi lányt?

Figyelt kérdés

Semmi bajom nincs egészen odáig, amikor meglátok egy szép, dekoratív, nagyobb mellű lányt akár utcán vagy bárhol máshol.

Onnantól kezdve kb. sírhatnékom van, hogy ő mennyivel szebb és én biztos ocsmány vagyok.

Ha a párom is látja, akkor meg egyenesen azt gondolom, hogy biztos szívesebben járna vele mint velem, mert én ahhoz a lányhoz képest nem nézek ki sehogy.

Ilyenkor az jut eszembe, hogy csak azért van velem, mert ha ló nincs, jó a szamár is.

Hogyan kéne önbizalmat szereznem és hogyan kéne megtartanom, hogy ne érezzem ezt a szánalmas érzést másokat látva?

2016. szept. 13. 20:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
10%
Ezzel nem tudsz mit csinálni. Még örülhetz ha nem dugott félre eddig. 26/F
2016. szept. 13. 20:21
 2/15 anonim ***** válasza:
20%
Ha jól főzöl akkor talán van esélyed hogy nem hagy el csak félrekúr. Fél győzelem, de ha tényleg csúnya vagy akkor ne várj többet.
2016. szept. 13. 20:24
 3/15 anonim ***** válasza:
98%

Csak azt tudom megmondani, hogy hogyan NE próbálj meg önbizalmat szerezni. Mindenképp mellőzzed a facebookos/instagrammos "pózolok, hogy szépnek gondoljanak és ha jön 200 lájk a képemre, akkor így is gondolják" féle módszert, mert sehova sem vezet.

Az önbizalom szerencsére egy fejleszthető dolog :) Fel lehet építeni nagyon alacsonyról is :) A lényeg az, hogy tűzz ki magadnak 1 célt. Ez lehet akármekkora, de érdemes kicsiben kezdeni. Nyilván ha nagyobb célt tűztél ki, akkor felbontod apró részekre. Például...Le akarsz futni egy maratont, mert egy régi vágyad ez. Ekkor szépen fogod magadat és elhatározod, hogy minden nap futsz 100 m-t. Elkezded szépen kicsiben. Mivel le tudod futni, ezért aztán odaállhatsz a tükör elé azzal a gondolattal, hogy "Igen, megcsináltam." és szépen lassan egyre több és több dolgot érsz el, mígnem eléred a célodat. A lényege ennek az, hogy miután elértél valamit, megbizonyosodsz róla, hogy te képes vagy erre-arra. Előbb vagy utóbb, ha már több célodat is elérted, megleszel bizonyosodva arról, hogy te képes vagy azokra a dolgokra, amiket el szeretnél érni. Rájössz, hogy te vagy a saját életed kovácsa. Ez pedig valós önbizalmat fog adni neked, hidd el :) Akik külső dolgokból nyerik az önbizalmat (mások által) azok nem rendelkeznek valódi önbizalommal :) Gondolj csak bele, ott van az a sok "szép" lány facebookon, minden képükön 150-200 lájk. Szerinted mi lenne, hogyha holnaptól az ég világon senki nem lenne kíváncsi rájuk? Szerintem sírva futnának ki a világból, vagy felkötnék magukat kínjukban. Pontosan azért, mert nem rendelkeznek valódi önbizalommal. Csak kapnak visszaigazolásokat, ami nem a valóságot tükrözik, hanem a hasonló lányok szomorú lelki életét és a rájuk rejszoló fiúk/férfiak számát.

2016. szept. 13. 20:27
 4/15 anonim ***** válasza:
Párod hogyan viselkedik a szép nők láttán? Te hogyan nézel ki?
2016. szept. 13. 20:29
 5/15 anonim ***** válasza:

Mielőtt érdemi választ adhatnánk, érdemes lenne megválaszolnod a következő kérdéseket:

Mióta vagytok együtt a pároddal?

Együtt éltek?

Házasok vagytok?

Van gyereketek?

Milyen gyakran szeretkeztek?

Élvezi a párod a szexet?

Milyen gyakran van testi kontaktus (ölelés, csók, puszi, simogatás) közöttetek?

Boldognak tűnik számodra a párod?

Milyen gyakran veszekedtek?

Miről veszekedtek?

2016. szept. 13. 20:31
 6/15 A kérdező kommentje:

3-as, köszönöm! :)

4-es, ha lát egy szép lányt, akkor nem szokott ránézni, legalábbis nem nézi hosszasan, de úgy érzem, hogy ezt csak miattam csinálja. Ha nem lennék ott minden bizonnyal megnézné.

Vékony vagyok, 158 centi 45 kg, sötétszőke hosszú haj, zöld szem.

Kicsi mellem van, dekoltázsom sincs.

Ha nagyobb mellem lenne akkor sem biztos kitenném, de jobban érezném magam.

2016. szept. 13. 20:35
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudsz más lenni mint amilyen vagy. Ne hidd el a sok hülyeséget. Ha a párod jobb pasi mint amilyen te nőben vagy, akkor jogos az önbizalomhiány. Ezért kell a saját kategóriádból választani, akivel egy szinten vagy külsőre is és akkor nem kell féltékenykedned annyit és még az önbizalmad is nagyobb lesz mellette.
2016. szept. 13. 20:37
 8/15 A kérdező kommentje:

7-es, ez hülyeség, ha az én kategóriámból választanék, az a fiú is megnézne egy nálam szebb lányt, mert mindig mindenkinél van szebb.

És én úgy érzem ő az én kategóriám amúgy is, ő is vékony, és még szemüveges is.

5-ös, 3 éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, házasok se vagyunk, gyerek sincs.

Hetente, kéthetente 1x max 2x szeretkezünk, tudtommal élvezi ő is és én is.

Ha találkozunk van csók, simogatás, ölelés, de nem halomszámra.

Ritkán veszekszünk, akkor is max 1 óra alatt lerendezzük.

Én 24 éves vagyok, ő 26.

2016. szept. 13. 20:44
 9/15 anonim ***** válasza:
88%

meglásd, ha lesz egy bébid, megnőnek a cickók is :)

egyébként nem a melltől függ, hogy valaki szexi-e, és hogy nőies-e...

ha sikerül megtalálnod magadban a nőt, és rendben leszel magadban,akkor meglátod minden más lesz.

Ne görcsölj ezen.

Nekem van cickóm,de ronda,túlsúlyom is van, a hajam se szép, a fülem sem. De mit tudok tenni?Ja és még meg se dug senki :D ettől függetlenül is nőnek érzem magam.

2016. szept. 13. 20:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tehát minden jel arra utal, hogy a párod boldog veled, vonzódik hozzád, a kapcsolatotok pedig rendben van. Ez önmagában nagy dolog, tekintve, hogy mennyi ember nem él boldog párkapcsolatban. Persze még sok van előttetek, de a jelek szerint te tökéletesen megfelelsz a párodnak és ez a lényeg. Erre önmagában büszke lehetsz.

Azoknak a lányoknak, akik miatt pedig rosszul érzed magad, megvannak a maguk problémái. Lehet, hogy az egyik utálja a munkahelyét, a másiknak iszik a barátja, a harmadik iránt pedig nem érdeklődnek a szülei. Semmivel nem jobbak vagy rosszabbak nálad azért, mert éppen nagyobbak a melleik.

A barátod persze megnézi őket. Mert férfi. A férfiak megnézik a melleket. És ennyi. Utána pedig nem történik semmi. Te vagy a barátnője, téged választott, nem véletlenül.

2016. szept. 13. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!