Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy ne kapjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne kapjon el az önbizalomhiány, ha látok vagy a párom lát egy csinos/szexi lányt?

Figyelt kérdés

Semmi bajom nincs egészen odáig, amikor meglátok egy szép, dekoratív, nagyobb mellű lányt akár utcán vagy bárhol máshol.

Onnantól kezdve kb. sírhatnékom van, hogy ő mennyivel szebb és én biztos ocsmány vagyok.

Ha a párom is látja, akkor meg egyenesen azt gondolom, hogy biztos szívesebben járna vele mint velem, mert én ahhoz a lányhoz képest nem nézek ki sehogy.

Ilyenkor az jut eszembe, hogy csak azért van velem, mert ha ló nincs, jó a szamár is.

Hogyan kéne önbizalmat szereznem és hogyan kéne megtartanom, hogy ne érezzem ezt a szánalmas érzést másokat látva?

2016. szept. 13. 20:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. szept. 13. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Szegényem! Ismerős én is ezt ér(ezzt)em. Régen mindegyik "párom" eldobott egy másikért (rosszabbért), így elkönyveltem magamban, hogy úgyis lelép a következő párom. ezt valahogy sikerült nagyjából levetkőznöm, úgyértem, ha lelép nem fog kikészíteni a dolog, nőtt az önbizalmam. Nekem sincs mellem, ráadásul nem is nőtt meg a szülésné (nem vagyok kövér), úgyhogy pár év múlva megműttetem (nem szilikonnal csak kicsit kipofoztatom).

Próbál meg arra gondolni, hogy te igenis értékes vagy, gondolom sokan szeretnek, gondolj a pozitív tulajdonságaidra és arra amit a párod szeret benned. Hidd el jobban nézel ki mint a fejőstehenek :)

2016. szept. 13. 21:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Kettes! Mekkora bunkó vagy? Te talán egy Adonisz vagy??? pffff
2016. szept. 13. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele, nem szolgált rá szerencsétlen, csak az előző kapcsolatomban utólag sok minden derült ki. Az az ember csak a vékonyakra bukott, és itt most a nagyon vékonyat kell elképzelni. Még talán ha lehet azt mondani és nem sértelek meg vele, olyasmikre, mint te:D Én meg legjobb napjaimon is átlagos voltam, így is S-es ruhákat hordtam, de vastag a csontozatom, ez látszik a bokámon és a csuklómon is, erről nem tehetek, fogytam le én is nagyon már és akkor is olyan volt. :( Vajon mennyire rombolta le az önbizalmam? Aztán most megráztam magam az új kapcsolatomban, rendszeresen edzek. Igaz nekem van mellem, nekem a fenekemet kritizálta a hátam mögött az előző. Hát, most már nem tudná ő sem ;) A barátom meg oda meg vissza van érte. Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy menjen el edzeni, és ha a melleiden nem is változtathatsz, a többi részed lehet tónusos, meg hidd el, ha diótörő feneked van, senki sem a melleidet nézi:D Arról senki sem tehet, mert genetika, de a tested összes többi része már azt tükrözi, hogy mennyi energiát fektetsz bele. Esetleg kezd el valamilyen hobbit, vagy tényleg süss-főzz, akármilyen bunkó volt a második. Én még a sminkeléssel is elkezdtem foglalkozni, jó, előtte is sminkeltem, de elég szarul így utólag nézve. Most gyakorolgatok, természeteseket és extrábbakat is.

Egyébként biztos lehetsz benne, hogy nem vagy ocsmány:)) De ezt csak magadban tudod helyretenni. Ha sikerül kicsit függetlenedned és magaddal foglalkoznod, hidd el, ő is jobban fog foglalkozni veled. Csak akkor fog olyannak látni téged, amilyet leírtál, ha te is annak fogod érezni magad.

Remélem segítettem:) Én is átmentem ezeken.

2016. szept. 14. 11:37
 15/15 anonim ***** válasza:

14-es, engem 2x nagyobb "nőkért" hagytak el, gondol6od :DD

12-es

2016. szept. 14. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!