Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stresszes a párom, mit csináljak?
A párom 30F. Sokat idegeskedik a munkája miatt. Voltak már problémái a stressz miatt. Ilyenkor nem nagyon visel el a saját közelében. Ha mondok valamit, az általában idegesíti.
Ilynekor igyekszem természetesen viselkedni, tenni a dolgomat, ha bármi feltűnőt teszek, úgyis csak idegesíteném. Sokszor este is rám szól, hogy ne zajongjak, ne simogassam, ne bújjak.
Egy határig persze elviselem. Összetett munkája van, nem tudok neki segíteni, hát akkor igyekszem nem akadályozni. Persze rossz érzés, hogy a párom ideges, én meg bármit is tennék nem lenne jó.
Kitartok, de ezek az időszakok azért megviselnek. (Hazamegyek, és feszültség van, nincs az, hogy jó, akkor otthon megiszunk valamit és csak nézzük a tévét.)
Már többször mondtam neki, hogy szeretném, ha egy-egy ilyen időszak után eltöltenénk együtt egy kis időt, egymásra figyeléssel, kényeztetéssel, de nem nagyon érti.
Persze, ilyenkor igyekszem lekötni magam, találkozni a barátnőimmel, de mikor már régebb óta tart egy-egy projekt, ez sem esik mindig jól.
ilyen van??? ki viselné ezt el???
nem értem a srácot se hogy képes ott dolgozni akkor nap mint nap, meg téged se hogy nem értékeli hogy vagy... épp veled kéne tudnia kikapcsolni.
esetleg szivjatok füvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!