Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mindig ideges/stresszes...

Mindig ideges/stresszes vagyok (folef vizsgaidoszakban), es erre meg ratesz egyet, hogy nincs parom, aki le tudna nyugtatani, aki tartsa bennem a lelket, csak a csaladom? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem eleg, hogy vizsgak miatt nagy a stressz, meg ratesz egy lapattal, hogy hianyzik a szerelem. 3 eve szerelmes vagyok, egy tolem 12 evvel idosebb pasiba, aki olyan, mint egy nagy gyerek. Nem tudom, hogy mit erez,(ezelott 3 evvel tetszettem neki), es meg ez is nyomja a lelkemet.
2014. jan. 26. 15:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Gondold végig, hogy mit írtál...

1. Felnőtt emberként mástól vársz "megnyugtatást", mint egy kisgyerek.

2. Olyan emberre akarsz támaszkodni, aki maga is gyerekként viselkedik.

Amit tanácsolok: a pozitív energiákat (a megnyugtatást, meg azt, hogy tartsák benned a lelket) önmagadban keresd, mert ha magadat nem tudod megnyugtatni, akkor más sem fog tudni. Ott van az benned, csak éppen nem hozzáférhető. Énerőnek hívják a pszichológusok. Az énerő előhívásában pedig segít a szeretetteljes, támogató, elfogadó környezet, ami elérhető! Keresd inkább barátok társaságát, olyanokét, akikre bármikor számíthatsz, akik partnerként kezelnek. Minden mással önmagad ellen dolgozol.

2014. jan. 26. 16:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!