Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem, tudom, mit gondoljak róla, mi a véleményetek? 26L
de...
most meg akarsz minket győzni?
Nem kell!
Majd ha beszélgetsz vele megtudod mit akar
Illetve nem biztos mert lehet hogy járni akar , lehet hogy csak szexelni
nincs emberismeretem, úgy tűnik, azt hittem van, erre rájöttem, hogy az exem hat hónapja csalt, ez van.
ez egy kérdezős oldal, engedjétek már meg, hogy azt kérdezzem, amit akarok, és nem erre vonatkozó válaszokkal ne pazaroljátok se az enyém, se a ti időtök
Szerintem tetszel neki, de azt kell kiderítened majd a személyes találka alkalmával(persze csak akkor ha neked is tetszik)hogy egy nő kell csak neki, vagy TE!
Nem örülnék persze neki, ha a pasim ilyen közvetlen lenne a nőkkel, így lehet, hogy később , ha összejöttök és továbbra is túl közvetlen lesz más lányokkal, az rosszul fog neked esni.
Nem az számít, hogy külsőre ki a macsó, hanem az,hogy belülről macsónak gondolja e önmagát. De azt lehet, hogy tudja, hogy lehet a lányok közelébe férközni:-)
"azt halljuk más lányoktól, hogy nagyon szomorú, hogy egyedül van....."
hát..elég lelkis fajta, ilyen dolgokat pasik nem szívesen ismernek be, pláne nem hangoztatják!
ha erős férfira vágysz, nem bizti, hogy ő a neked való, de hát ez nem tudhatom, ismerd meg, nem vesztesz vele semmit.
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!