Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszerűen nem, tudom, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem, tudom, mit gondoljak róla, mi a véleményetek? 26L

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác, de egyszerűen nem tudom, ő mit gondolhat. Rengeteg egyértelmű utalást tesz, sokszor hozzámér, ha valamit magyaráz éppen, akkor pedig olyan közel hajol, hogy kb. egy centi választ el a szájától. Most pl. kitalálta, hogy hétvégén buli lesz a társasággal, de mi előtte már talizzunk (nem náluk, nem is nálunk) és dumáljunk (én most szakítottam, mondta is, hogy legalább kibeszélem), hozzátette, hogy "szigorúan kettesben". Sokszor láttam már, hogy más lányokkal is elég közvetlen.
2010. ápr. 23. 09:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

de...

most meg akarsz minket győzni?

Nem kell!

2010. ápr. 23. 09:40
 12/20 A kérdező kommentje:
nekem ezzel az egésszel semmi bajom, csupán azt nem értem, akar-e valami komolyabbat, vagy nem? és tőlem akarja-e, vagy mástól? valószínűleg a kettesben tali alatt ki fogom deríteni, nincs mit vesztenem, szerintem:-)
2010. ápr. 23. 09:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Majd ha beszélgetsz vele megtudod mit akar

Illetve nem biztos mert lehet hogy járni akar , lehet hogy csak szexelni

2010. ápr. 23. 09:42
 14/20 anonim ***** válasza:
az ilyen pasi szerintem önbizalomhiányos és szivatós fajta, semmiképp sem komoly. egy csajhoz nem így kell közelíteni. legalábbis nem állandóan, ezt csók előtt szokás.:)
2010. ápr. 23. 09:43
 15/20 anonim ***** válasza:
26 évesen lehetne már egy picit jobb emberismereted :S
2010. ápr. 23. 09:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha akar valamit,majd a tudomásodra hozza.. Vagy nem. De akkor sem itt fogsz választ kapni a gagyi problémádra.. 26 évesen szánalmas,hogy ilyen csip-csup dolgokon agyalsz..
2010. ápr. 23. 10:21
 17/20 A kérdező kommentje:

nincs emberismeretem, úgy tűnik, azt hittem van, erre rájöttem, hogy az exem hat hónapja csalt, ez van.

ez egy kérdezős oldal, engedjétek már meg, hogy azt kérdezzem, amit akarok, és nem erre vonatkozó válaszokkal ne pazaroljátok se az enyém, se a ti időtök

2010. ápr. 23. 10:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem tetszel neki, de azt kell kiderítened majd a személyes találka alkalmával(persze csak akkor ha neked is tetszik)hogy egy nő kell csak neki, vagy TE!

Nem örülnék persze neki, ha a pasim ilyen közvetlen lenne a nőkkel, így lehet, hogy később , ha összejöttök és továbbra is túl közvetlen lesz más lányokkal, az rosszul fog neked esni.

Nem az számít, hogy külsőre ki a macsó, hanem az,hogy belülről macsónak gondolja e önmagát. De azt lehet, hogy tudja, hogy lehet a lányok közelébe férközni:-)

2010. ápr. 23. 10:46
 19/20 anonim ***** válasza:

"azt halljuk más lányoktól, hogy nagyon szomorú, hogy egyedül van....."

hát..elég lelkis fajta, ilyen dolgokat pasik nem szívesen ismernek be, pláne nem hangoztatják!

ha erős férfira vágysz, nem bizti, hogy ő a neked való, de hát ez nem tudhatom, ismerd meg, nem vesztesz vele semmit.

26 L

2010. ápr. 23. 10:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez a pali egy félratyi aki részben kompenzál,részben pedig baráti viszonyba akar lenni lányokkal,mert ő is már majdnem az.Lehet elhagyta a manusa és azért magányos.
2010. ápr. 23. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!