Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak arról a lányról, aki msn beszélgetés közben, köszönés nélkül egyszerűen kilép?
Nem is tudom, van mikor tök jól el lehet vele beszélgetni, néha meg azt érzem, hogy a terhére vagyok.
Visszaolvastam, nem mondtam semmi olyat, amivel megbánthattam volna.
Ő sosem ír rám, és azt hiszem már én sem fogok rá írni, nem akarok én erőszakkal beszélgetni senkivel sem.......
nekem is szokott h állandóan kidob az msn és alig akar vissza engedni vmikor vissza se enged..
és mindig olyankor amikor pont a legfontosabb emberrek beszéke de persze ezt ő nem tudja h az msn szarakodik.
és mindig a legrosszabra gondol és megharagszik...
jahh és íme egy kérdés: és én mit gondoljak ha egy srác lép le köszönés nélkül csak ugy? pedig azt mondja így szeret így szeret egyszer csak kilép?!:|
Nyugi :)
Ilyenkor nem kell a legrosszabbra gondolni. Lehet elment a mosdóba, eszik, lefagyott a gépe, dobta az msn, piszkálja a tesója stb. és hasolnók. Ha te úgy érzed nem bántottad meg. Akkor bizonyára így van. Ha meg rendszeresen teszi akkor kérdezd meg miért.
leeht,h elment a net, ledobta az msn..nekem si sokszor volt ilyen és sokan rossz néven vették :(
de leeht,h egyszerűen csak bunkó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!