Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor van esélyem? Egyszerűen nem tudom h ogy mit gondoljak.

Figyelt kérdés
Ma beszélgettem azzal a lánnyal aki tetszik nekem.Azelőtt párszor már beszéltem vele msnen és akkor úgy jött le hogy ő is szívesen megismerne.Na de ma dumáltunk kb.10 percet és nem tudom hogy milyen hatással voltam rá.Mert eléggé megvolt szeppenve.Igaz hogy beszélgettünk meg néha azért elmosolyodott de nem tudom hogy ez most mi?Csak nekem zavaró hogy olyan csendes volt,persze mind a ketten zavarba voltunk?Amúgy ha találkozunk a folyosón mosolyog rám és persze köszönünk is egymásnak.
2010. ápr. 29. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem van esélyed,csak kicsit félénk a lány.Te légy bátrabb,és kezdeménnyezz. Egy probát mindenképp megér ha tetszik neked.
2010. ápr. 29. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem nincsen ezzel semmi baj... én is ilyen vagyok :D a multkor taliztam egy fiúval és azt hitte h nem kedvelem mert kicsit élénkebb voltam! azóta megbeszéltem vele :) tök jóban vagyunk :) nektek meg hajráá
2010. ápr. 29. 18:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Remélem igazatok van, de szerintetek akkor ne is kérdezzek rá hogy mi az első benyomása rólam?

Mert ha rossz akkor inkább korrigálni kéne és lehet hogy nem ezen járatni a fejét :)

2010. ápr. 29. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!