Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszerűen nem, tudom, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem, tudom, mit gondoljak róla, mi a véleményetek? 26L

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác, de egyszerűen nem tudom, ő mit gondolhat. Rengeteg egyértelmű utalást tesz, sokszor hozzámér, ha valamit magyaráz éppen, akkor pedig olyan közel hajol, hogy kb. egy centi választ el a szájától. Most pl. kitalálta, hogy hétvégén buli lesz a társasággal, de mi előtte már talizzunk (nem náluk, nem is nálunk) és dumáljunk (én most szakítottam, mondta is, hogy legalább kibeszélem), hozzátette, hogy "szigorúan kettesben". Sokszor láttam már, hogy más lányokkal is elég közvetlen.
2010. ápr. 23. 09:30
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ő is független, elég rég óta, egyébként.
2010. ápr. 23. 09:31
 2/20 anonim ***** válasza:
Más lányokkal is úgy beszélget hogy majdnem összér a szájuk?
2010. ápr. 23. 09:33
 3/20 anonim ***** válasza:
szeret flörtölni. mindenképp szerintem, ha mással is ezt csinálja. elég komolytalan. szereti, ha megbolondítja a csajokat. én a helyedben nem csinálnék semmit. az ilyen CSAK neked kéne hogy szóljon!
2010. ápr. 23. 09:34
 4/20 A kérdező kommentje:
ezt pontosan nem tudom, nem láttam még, de elég közvetlen másokkal is, mondhatni flörtölget
2010. ápr. 23. 09:35
 5/20 A kérdező kommentje:
furcsa nekem, mert abszolút nem az a macsó típus
2010. ápr. 23. 09:36
 6/20 anonim ***** válasza:

"ha valamit magyaráz éppen, akkor pedig olyan közel hajol, hogy kb. egy centi választ el a szájától"

Nekem ez nagyon nem tetszene még akkor se ha a pasim csinálná

2010. ápr. 23. 09:36
 7/20 A kérdező kommentje:
nézd, nem mértem le pontosan, de tény, hogy közelebb hajol, mint feltétlenül szükséges lenne
2010. ápr. 23. 09:37
 8/20 anonim ***** válasza:
hagyd a francba. persze hogy nem macsó. a macsók nem így csinálják.:)
2010. ápr. 23. 09:37
 9/20 anonim ***** válasza:
Ha meg akar csókolni oké, de ha beszélgetünk/magyaráz akkor tartsa már be a normális távolságot
2010. ápr. 23. 09:39
 10/20 A kérdező kommentje:
de folyamatosan azt halljuk tőle, hogy olyan szomorú, hogy egyedül van, szeretné megosztani a dolgokat végre egy nővel stb.
2010. ápr. 23. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!