Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért őt választotta? Nem értem a nőket.
Figyelt kérdés
Fullos nő. Úgy vettem észre, hogy én is bejövök neki de ő magától sosem keresett, sosem hívott. Ha viszont hívtam mindig szívesen találkozott velem. Gondoltam olyan lassan ismerkedős tipus.. Az élet közbesszólt, elég sok dolgom volt így nem tudtam annyi időt tölteni vele mint korábban. Erre ma tudtam meg hogy összejött a volt gimis osztálytársammal. csak így. Nem is érdekel igazából mert nem voltam belé szerelmes csak bejött nekem, de azért kicsit felhúzott hogy egy ilyen senkit választott helyettem. Ismerem a srácot, egy bunkó akivel a 4 év alatt senki nem akart haverkodni (nem véletlen) pedig jó volt az osztályközösség annó. Alacsony is, ronda is, olyan mint egy darab ropi. Nevetségesen nézhetnek ki egymás mellett mikor a barátnője egy olyan lány aki után mindenki megfordul az utcán. Miért kell egy ilyen senki csóró egy olyan fullos nőnek mint ő? Én a tenyeremen hordoztam, megvettem neki mindent amit csak akart, udvarias voltam, nem is akartam rögtön ágyba vinni az első randin. És nem akarok nagyképű lenni, tényleg nem de jobban nézek ki mint az a csicska. Figyelek a megjelenésemre, nem mászkálok zsíros hajjal meg hébe hóba le is vágatom nem úgy mint az a majom, aki 19 éves léttére olyan mint valami emós csicska. És sajnos egyre több ilyen párt látok az utcán. Atom ronda csávó fullos nővel. Mit esznek ezeken? Én edzek, egészségesen élek, elég jó szakon tanulok az egyetemen így valszeg jó állásom is lesz, mégis mindig az ilyen senkik miatt maradok alul akik max a mekiben lapátolják majd a krumplit?? Mi bajuk van a nőknek? Csajok mi van veletek?2016. szept. 12. 16:30
11/14 anonim válasza:
De csicska szöveget írtál srác! :D Ez gázabb, mint a seggem hagymásbab után.
12/14 A kérdező kommentje:
nem tudom itt egyesek honnan szedtek h nekem felnyirt ecsethajam van meg hasonlok csak azerr mert en elmegyek hebe hoba fodraszhoz es nem log a pofamba a zsiros hajam. csak ugy elmondanam h az ecsetfeju pavakat ki nem allhatom legalabb annyira mint az emosokat. na de majd meglatjuk par ev mulva h jol dontott e mikor ot valasztotta... mennyire lesz mellette boldog. legyen az ha neki ez kell. lehet nem kellett volna lecsicskaznom a gyereket de higyjetek el h megerdemli (bocs az ekezetek miatt telorol irtam)
2016. szept. 13. 01:28
13/14 A kérdező kommentje:
ja es igenis ugy gondolom h kicsit tobbet tettem le az asztalra mint az a gyerek aki a 4 evet vegiglogta a gimiben ugy hogy szrt se csinalt aztan meg elment valami bolti elado tanfolyamra (ha elment). az en szememben o egy senki. azt se tartom kizartnak h a csaj hatan akar felkapaszkodni.
2016. szept. 13. 01:38
14/14 anonim válasza:
Hát ilyen szöveggel nekem sem kellenél, már ne is haragudj. Ordít rólad a féltékenység, mellesleg még praszt is vagy.
Szerintem az a srác ezerszer! értékesebb, mint te, és csak irigykedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!