Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért őt választotta? Nem értem a nőket.
Figyelt kérdés
Fullos nő. Úgy vettem észre, hogy én is bejövök neki de ő magától sosem keresett, sosem hívott. Ha viszont hívtam mindig szívesen találkozott velem. Gondoltam olyan lassan ismerkedős tipus.. Az élet közbesszólt, elég sok dolgom volt így nem tudtam annyi időt tölteni vele mint korábban. Erre ma tudtam meg hogy összejött a volt gimis osztálytársammal. csak így. Nem is érdekel igazából mert nem voltam belé szerelmes csak bejött nekem, de azért kicsit felhúzott hogy egy ilyen senkit választott helyettem. Ismerem a srácot, egy bunkó akivel a 4 év alatt senki nem akart haverkodni (nem véletlen) pedig jó volt az osztályközösség annó. Alacsony is, ronda is, olyan mint egy darab ropi. Nevetségesen nézhetnek ki egymás mellett mikor a barátnője egy olyan lány aki után mindenki megfordul az utcán. Miért kell egy ilyen senki csóró egy olyan fullos nőnek mint ő? Én a tenyeremen hordoztam, megvettem neki mindent amit csak akart, udvarias voltam, nem is akartam rögtön ágyba vinni az első randin. És nem akarok nagyképű lenni, tényleg nem de jobban nézek ki mint az a csicska. Figyelek a megjelenésemre, nem mászkálok zsíros hajjal meg hébe hóba le is vágatom nem úgy mint az a majom, aki 19 éves léttére olyan mint valami emós csicska. És sajnos egyre több ilyen párt látok az utcán. Atom ronda csávó fullos nővel. Mit esznek ezeken? Én edzek, egészségesen élek, elég jó szakon tanulok az egyetemen így valszeg jó állásom is lesz, mégis mindig az ilyen senkik miatt maradok alul akik max a mekiben lapátolják majd a krumplit?? Mi bajuk van a nőknek? Csajok mi van veletek?
Fú nem tudom, de ez a szöveg nagyon tenyérbemászó. Nálam már ott elástad volna magad, hogy a "csicska" szót használod. Lehet mégsem vagy akkora "májer" mint amekkorának gondolod magad és ez a baj.
2016. szept. 12. 16:33
2/14 anonim válasza:
Remek pelda hogy nem minden nonek kellenek a kigyurt, penzes pasik.😊 hat figyelj, lehet hogy latott benne valamit. Ha nem voltal szerelmes akkor mindegy. Majd jon mas.😊
2016. szept. 12. 16:35
3/14 anonim válasza:
Amugy igen...ez a csicskazas...valoszinu a duh es az irigyseg beszel beloled. Betudjuk ennek.😊
2016. szept. 12. 16:37
4/14 anonim válasza:
Mindig elmosolyodok, mikor egy ecsetefű egoista majmot pofára ejtenek a nők.:) Rinyagépek. Hozzájuk képes a C. Ronaldo semmi.
2016. szept. 12. 16:37
5/14 anonim válasza:
" Én edzek, egészségesen élek, elég jó szakon tanulok az egyetemen így valszeg jó állásom is lesz, mégis mindig az ilyen senkik miatt maradok alul akik max a mekiben lapátolják majd a krumplit?? "
És hasra kéne esni tőled? Ugye, hogy nem.
2016. szept. 12. 16:39
6/14 anonim válasza:
Ez alapjan a proli szoveg alapjan (csicska, ropi, fullos, csavo) barki mast, csak teged ne. Valoszinuleg eloben is hasonlo a szohasznalatod, ez pedig rettento taszito szinvonalat arul el elso blikkre.
21/N
2016. szept. 12. 16:41
7/14 anonim válasza:
Ennyit arról hogy csak kigyúrt legyél meg pénzes, és minden nő a lábaid előtt fog heverni ;)
Csicska, meg majom, atom ronda csávó... nagyon el vagy telve magadtól...
2016. szept. 12. 16:44
8/14 anonim válasza:
Talán az, h nagyon öntelt vagy magaddal szemben és azért mert valaki nem a te szinteden van, ő már a szemedben egy senki... Elég buta hozzáállás és egyetem mellett gyakorolhatnád az intelligenciád építését is, mert az okos és az intelligens ember közt hatalmas a különbség. Mert egyetemre jársz? És? Nem vagy több, se kevesebb, ahogy a régi osztálytársad sem! Benne volt olyan ami a csajnak jobban bejött és ami számára lényegesebb volt, mint az, h te adsz magadra, gyúrsz, megvettél neki ezt-azt stb. és az egyéb külsőségek! Légy ember és akkor talán legközelebb szerencséd lesz!
2016. szept. 12. 16:44
9/14 anonim válasza:
Szerintem kamukérdés de azért válaszolok. Igen van ilyen a való életben is sokszor én is láttam már nem egyszer. Szerintem ez azért van mert egy ilyen csicska ropigyerekben is több spontaneitás, természetesség, kedvesség van mint a magadfajta: oldalt felnyírt felül meghagyott hetente tökéletesre levágott és beállított hajú, borostás, magas, sportos, egészségesen élő, jóképű, jól tanuló, jövőben jól kereső :D, tökéletes, elitista, nagyképű, embereket kategorizáló, sznob, arrogáns bla bla bla emberekben. Én annyi de annyi ilyen pasit látok hogy már meg sem nézem őket mert nincs egyéniségük egyszerűen. És rohadt unalmasak.
2016. szept. 12. 16:51
10/14 anonim válasza:
:DDD
Hát helyetted én is inkább egy mekis krumpliszedőt választanék. Lehet, hogy próbálod egy nő előtt kedvesnek mutatni magad, de hogy belül egy agresszív, beképzelt kis pukkancs vagy, az fix.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!