Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet élvezni a szexet, ha a pasinak kicsi és vékony a farka?
Ez hihetetlen :D
Kérlek magyarázd el, hogy kinek hol 3s miben is hazudtam.
Ez nem volt téma. Szerettem. Persze lehetett volna jobb a szex. De most komolyan senki sem tökéletes és arrol senki sem tehet, hogy milyen nem változhtatható testi adottságokkal születik.
Azt is megemlíteném, hogy ha neked jelenleg ez a legnagyobb gondod, hogy kicsi a cerkád az egy korlátolt és buta jellemre vall.
Biztosan ezért nincs csajod...biztos. nem a lekezelő stílusod miatt...ó igen.
Ja, de
Szomorú, hogy megint szájhabzós mocskolódás lett a kérdésből, pedig az elején senki semmi ilyesmit nem mondott.
A kérdező és a pasija nem illenek össze az ágyban. Pont. Erről nem tehet a srác, és nem tehet a csaj sem. Nem mindenkinek ugyanaz a jó, és nem mindenki ugyanarra vágyik. És nem egyformák az adottságok sem.
Ha az urak által emlegetett példánál maradok: az a pasi sem fog egy kismellű csajt/salátapuncit reszelni, akinek az ellenkező jön be. És nem kell azt mondani, hogy mert csak a nők nem toleránsak, csak az elmúlt napokban több olyan kérdés volt férfiak részéről, hogy "kicsi a melle / egyéb probléma, rájöttem, hogy mégsem kell, hogy szakítsak".
A kérdező megpróbálta. Hónapok óta járnak. Ha nem élvezi (és még úgysem élvezi, hogy a pasi mindent megtesz kézzel-szájjal), akkor miért erőltessék egymást? A férfinak is ugyanolyan rossz, mert más nőt lehet, hogy boldoggá tudna tenni, de így csak állandó kudarcélményben van része. Srácok, ne mondjátok, hogy nektek ez nem lenne potencia romboló...
(És mielőtt valaki engem is megszólna, hogy intoleráns pitcha vagyok, jelzem, hogy tökéletesen értem a problémát, párom is hasonló gondokkal küszködik. A különbség annyi, hogy ő engem tökéletesen kielégít, és boldog vagyok vele - "csak" azzal a problémával kell megküzdenünk, hogy nulla az önértékelése ilyen téren, ezáltal a potenciája is, mivel az előző partnerei megalázták azzal (nem mindig direkt), hogy ő nem tud teljesíteni.
Csak hogy erősítsem a fenti példát: nekem ő tökéletes, másnak nem volt az. Nekem a nagyobb méretekkel megáldott ex volt kellemetlen. Ez van.)
Tessék felfogni, erről nem tehet egy nő és egy pasi sem!!!!
Figyelj, 41-es, komolyan mondom hagyjuk abba, mert ez már vicc. Nem párválasztási szempont, de ideírják, hogy az a legrosszabb, ha megszereted a srácot, és kicsi van neki. Az én gondolkodásomat mondjátok korlátoltnak, de tudjátok mit.......
Á inkább hagyjuk, mert baromira nem fogjátok megérteni ezt, és baromira fogalmatok sincs arról, hogy milyen így leírni egy életet. Ez a boldog párkapcsolatban élnek a kis farkú srácok, ha ehhez is tudnék hozzáfűzni pár dolgot, de ez már komolyan olyan, mintha kútba dobálnám a pénzemet, szóval hagyjuk. Legyen szép napotok, sziasztok.
A kis méretű férfiak védelmében írok tapasztalatból.:)
Sokáig azt hittem, hogy csak a nagyobb és vastagabb lehet a kielégítő, mivel mindig ilyen férfiakkal voltam kapcsolatban, és nagyon élveztem.
Aztán megismerkedtem a mostani pasimmal, akivel részemről első látásra szerelem volt. Nagyon jó pasi, bár mindent lehet mondani róla, csak azt nem, hogy nagy mérettel rendelkezik, de még csak nem is közepessel.:) Mégis baromira jó vele, mert nagyon ügyesen használja, és mást is bevet, hogy nekem minél többet tudjon nyújtani.
Szóval erről ennyit.:)
Engem csak az erdekel h vastag legyen. Ha egy pasinak kicsi a farka az Nem zavar mert szuk vagyok, de fontos h vastag legyen.
Privit nem kerek.
az a baj, hogy nem a nőket zavarja nagyon, hanem a férfiakat...
itt is látszik hogy 'egyszer ez meg az ilyet mondott a kis farokra' szövegekkel jönnek, és nem bírják ezt feldolgozni.
exem tipikusan ilyen volt, hiába mondtam el neki 20x hogy nem baj hogy kicsi (12 cm körül volt) bele volt buzulva ebbe az oldalba, és még a barátaim előtt is ő hozta fel hogy neki kicsi a farka és jajj jajj. :D én soha nem mondtam senkinek. őt se kritizáltam soha...
ugyanúgy fel lett hozva itt a mell nagysága. nekem is szóltak már be miatta, elég kicsi mellem van, de aki ilyen paraszt, azzal nem foglalkozok. nem tudom miért nem lehet az ilyen dolgokon túllendülni és azt nézni hogy a párodnak megfelel-e a f a sz, mell, segg akármi méreted. :D ovis szint...
amúgy kérdező, lehet szakítanotok kéne. bár ha szereted vagy legalább nagyon jól érzed magad vele, akkor még próbálkozhattok más pózokkal stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!