Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet élvezni a szexet, ha a pasinak kicsi és vékony a farka?
#29 igazad van,meg se probald,minden nö kva,itt is mind azt irta h cikiztek es kibeszeltek az ilyen parameterrel rendelkezo parjaikat es rogton dobtak,amint osszefekudtek....kapj mar a fejedhez!
Kerdezo,ha nem akarod tonkretenni a pasid lelket,ne a meretere hivatkozva szakits,talalj ki bmi mast.
Hát mért nem arról szólt most itt minden második hozzászólás, hogy kis farokkal milyen szar? :DDDDD
Nem minden nő k!rva, ezt sose mondtam. Viszont toleranciából, bárhogy is nézem, baromira nincsenek a topon. Igen, kimondom, egy férfi jobban tudja tolerálni egy nő testi adottságait/hibáit, mint egy nő. Soha életemben nem szólnék le senkit se a melle, se a puncija miatt. Nekem azt meg ne mondja senki, hogy nincs köze a mellnek meg a puncinak a szex minőségéhez, mert igenis van. Aki csak nagy mellekre tud begerjedni, az a kis mellű nővel nem fogja annyira élvezni. Ugyanez, ha csúnya puncija van a nőnek, akkor meg mondhatná a férfi, hogy hát én ilyet nem fogok kinyalni, az tuti. Viszont valahogy baromira sokkal kevesebb ilyen véleményt látok a férfiaktól, mint fordítottat a nőktől.
Már ne is haragudj de vannak nagyon súlyos szövegértelmezési problémáid úgy látom. HA NEM ÉRZEM AZT HOGYAN KOMPENZÁLJAM AZ ADOTT SZITUÁCIÓBAN???
Komolyan nem értem, hogy ennek mi a franc köze van az én emberi milyenségemhez.
És igen, a lányok egymás közt kitárgyalják ezt. Viszont agyhalottakkal nem barátkozom, úgyhogy ez a büdös életben nem jut vissza hozzá.
Az meg hogy milyen a mellem nem befolyásolja a partner fizikai élvezeti faktorát. De ha nem érzem az igen. Tiszta?
Kérdező!
Ajánlom az intimtornát.
Jót teszel magadnak rövid (szűkebb leszel, így élvezetesebb a szex) illetve hosszabb távon (szülés utáni és az időskori inkontinencia elkerülhető).
Nekem sokat segített.
Minden no tudja h ez adottsag es nem valtoztathato,ennek ellenere nem halt ki a kisfarku ferfi tarsadalom mert vannak partnereik,hosszu tavu kapcsolataik tehat a nok tobbsege nem farok meret alapjan valaszt.Az h te belecsoppentel tobb beszelgetesbe ahol a nok ezt megbeszelik,neadjisten mernek tanacsot kerni egymastol h hogy javithato a szex,pech.Az h te ebbol messzemeno kovetkezteteseket vonsz le a sajat szexualis jovoddel kapcsolatban,a te hulye logikadnak koszonheto.
Valoszinuleg nem volt annyi partnered h felmerd h ha valakiben harangozol,nem er fel azzal ha valaki szuk es rad szorit.Ez nem esztetikai kerdes mint egy kis-nagy mell vagy egy salatapunci vs baba....
Igen a nagy es vastag (bizonyos hatarokon belul) nagyobb elvezetet biztosit mint egy rovid vekony,akarhatod h a nok mind hazudjanak neked,de ez van.Ettol fuggetlenul NEM parvalasztasi szempont a meret kiveve ha elvezhetetlen.Sohasem cserelnem le a parom,mert nem rendelkezik az elodje parametereivel,aki viszont emberileg merfoldekkel a parom mogott kullog.Es ezzel nagyon nagyon sok no van igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!