Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet élvezni a szexet, ha a pasinak kicsi és vékony a farka?
Én tudok adni számadatokat.
Volt nagy szerelem 11cm-el. Szinte semmit nem éreztem pedig nem vagyok egy barlang vagy pajta. Volt ugyanez a méret hihetetlen technikával és orállal párosítva. Jó volt, érzéki de nem az igazi.
Most kb. 16cm-el és odafigyelős kitűnő technikával azt mondhatom, hogy így tökéletes. Persze számít a vastagság is talán jobban mint a hossz.
Másrészt az orált imádom de elmenni nem tudok alig várom, hogy magamban 3rezzem. Na most ez akkor jó ha valóban érzem is. Amúgy meg....várod várod...és semmi. Mind ettöl függetlenül soha senkit nem hagytam el a rossz szex miatt. Volt aki öt évig max tíz percig bírta de nagyon szerettem úgyhogy túltettem magam ezen mégis ő lépett egy másik csajjal.
Remélem a témát teljeskörűen körbe tudtam járni.
Én nöként írok. Volt olyan párom akinek kicsi volt de olyan kemény hogy néha együttlét után fájt. Imádtam vele szexelni. Egyébként nem is szeretem a nagyot. Van olyan ismerösöm (nő) aki olyan tág térrel rendelkezik odalent hogy nála szóba se jöhet a kicsi.
Engem sem elégít ki totálisan az orális szex, sem az ujjazás. Aki azt írta kevés a desszert, jól lakni főétellel lehet, totálisan igazat adok!!!
Kérdező, ideig-óráig müködhet, ha így elfogadod. Viszont ha kilépsz a kapcsolatból ne bántsd meg.
21-es!
Ki a franc írt olyat, hogy cikiztem/megszóltam/szóvá tettem/emiatt hagytam el???
Nem is én hagytam el hanem ő engem.
Amúgy meg a tág dologhoz annyit fűznék, hogy az egy ujjamat teljesen el tudom szorítani(igen próbáltam, érdekelt akkor hogy én vagyok-e tág vagy tényleg neki kicsi az3rt nem érzem) Szóval konstatáltam, hogy ha az ujjam el tudom szorítani és ezt baromi sokáig tartani amit szex közben meg is tettem akkor nem hinném, hogy ifa parkoló lenne a bugyimban. Ez van.
De emiatt semmilyen negatív dologgal nem illettem.
Szemtől szembe nem, ahhoz nem volt elég bátorságod, háta mögött gondolom annál inkább. Ez pont olyan, mint amikor a lány a szemedbe nem meri megmondani, hogy nem lesz több randi, inkább majd facebookon leírja, aztán mosolyog amikor vége az első randinak és te meg hülye vagy és reménykedsz. Nem egy olyan beszélgetést hallottam már, hogy 20 fős társaságba az addig általam normálisnak vélt nő előadta, hogy mennyire kicsi van a pasijának, következőn meg a szegény gyerek ott volt, és nem érette, hogy miért mosolyog mindenki a szemébe, visszatartva a röhögést. Tudod csak azt bírom, hogy minden nő hajtogatja, hogy a férfi legyen magabiztos, meg önbizalommal teli. Két kérdésem van. Egyrészről ilyen sztorik után, úgy, hogy nekem is kicsi van, hogy legyek magabiztos? A másik, minek? A lányok döntő többsége elfogadni biztos nem fogadna el, ha meg el is fogadna, akkor is kb. mártír lenne, de hogy örülni nekem nem fogna, az biztos. Vagy, hogy legközelebb én legyek a 20 fős társaság célpontja? Köszi, de inkább nem.
Kérdezőnek mondom, persze hagyd el, mond is el neki, hogy ezért, magától biztos nem tudja kitalálni. Ezután biztos boldog kiegyensúlyozott élete lesz. Biztos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!