Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet élvezni a szexet, ha a pasinak kicsi és vékony
a farka?
Annyira vicces hogy mindenki csak azt nézi hogy mekkora a pasi.
Arra gondoltak már a tisztelt hölgyek hogy nekik se mind egyforma mély ott lent?
Minden nő azzal fogja igazán élvezni az aktust akinek a hossza passzol az ő mélységéhez.
Ismerősöm példáját tudom csak felhozni. Mesélte, hogy a mostani barátja kisebb mint az exe, mégis leírhatatlanul jobb vele a szex és minden aktusnál van orgazmusa.
Szóval számít a méret...de mindkét félnél.
2016. szept. 11. 08:57
11,ebben tök igazad van, de a fenti kérdés nő szempontjából íródott. És ahogy az adott úriember sem tud nagyobb szerszámot növeszteni, a hölgy sem tehet arról, hogy milyen adottságokkal áldotta meg az ég. :( Tök igaz, hogy nem csak a pasin múlik az aktus sikere (ha nem mikropéniszről van szó, tuti talál magához illőt), de tény marad, hogy ők ketten nem illenek össze. Marad a segédeszköz vagy a partnercsere.
2016. szept. 11. 09:16
Ugyan már lányok...Akkor ti még nem találkoztatok igazi pasival, hogyha ennyire számít a méret :'D Ne mondjátok, hogyha valakiért oda vagytok, szerelmesek vagytok belé, de ne adj' isten kicsi és vékony farka van, viszont nagyon jól bánik vele és még a nyelvét és az ujjait is jól tudja használni, akkor nem tud kielégíteni titeket rendesen?:'D Ez bullshit... Ez alapján amit eddig írtatok a válaszként én jogosan felháborodhatnék, hogy tárgyként kezeltek minket. Elvégre többek vagyunk egy faroknál :'D Tudjátok, a farkunkon kívül ott vagyunk mi is az aktusnál. Elhiszem én, hogy sok olyan kis farkú pasival találkoztatok, akinek a tehetsége az ágyban a 0-hoz konvergált, de ne mondjátok, hogy egy olyan férfival (akit jellemeztem) nem élveznétek az aktust, mert akkor magatoknak hazudnátok ;)
2016. szept. 11. 09:37
Lehet, hogy túl klasszikus vagyok, de nincs a pasinak ujja és/vagy nyelve?
Nekem is volt kisfarkúm, imádtam. Ügyes volt a nyalásban, a szexben úgy csinált, mint a nyulak, ami nekem nem jött be, de ha meglovagoltam, az nagyon élvezetes volt nekem is.
Pluszpont, hogy szex után sosem volt kellemetlen, feszítő érzésem. Nekem bejött.
2016. szept. 11. 09:38
15/51 A kérdező kommentje:
Nem a technikán múlik, hiába csinál bármit nem jó vele a szex sajnos. Nem tehetek róla, de nekem az orális szex, ujjazás nem pótolja a szexet.
Nekem volt kisfarku baratom, akibe szerelmes is voltam. A legrosszabb parositas, mert a szerelem miatt meg ott maradsz szenvedni sokkal tovabb mint kellene. Aki meg az ujjakat es az oral szexet emlegeti, az legkozelebb legyszives menjen el full ehesen egy jo etterembe es rendeljen egy rakat foetelt ugy hogy tilos megennie es azokat bamulve egyen egy kis kaposztasalit meg nemi desszertet... nem fogja magat jol lakva erezni, azt garantalom. Az ujjak es az oral kiegeszito. Hosszutavon hiaba jo a desszert, ha melle soha nem ehetsz egy kiados foetelt...
2016. szept. 11. 09:42
#16-os, azért a logikai kapcsolatokat érdemes felismerni egy szövegben. Egy szóval nem írtam, hogy önmagában a szerelemtől jobb lesz a szex egy kisfarkú fickóval. Kicsit még értelmezzed amit írtam és valószínűleg ráfogsz jönni, hogy amit leírtam, az nem jellemzi a régi barátodat.
2016. szept. 11. 09:45
Érdekes, hogy nem láttunk konkrét számokat.
Mivel a nőknek se egyforma odalent, így van, amelyik
nőnek szörnyeteg egy 18-as, de van olyan is, akiben
30 centissel harangozni lehet ....
2016. szept. 11. 09:46
19/51 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a baj, hogy beleszerettem. De hiába próbálkozik attól még a szex rossz együtt. Pl. Az előző kapcsolatomban jó volt, mindig volt hüvelyi orgazmusom is. Itt meg alig várom,hogy vége legyen kb.
"Ne mondjátok, hogyha valakiért oda vagytok, szerelmesek vagytok belé, de ne adj' isten kicsi és vékony farka van, viszont nagyon jól bánik vele és még a nyelvét és az ujjait is jól tudja használni, akkor nem tud kielégíteni titeket rendesen?:'D" - 73%-as ezt irtad. Es nem, hiaba voltam szerelmes nem tudott kielegiteni, az ujjai meg a nyelve pedig nem volt eleg a feljebb olvashato hasonlatombol kifolyolag.
2016. szept. 11. 09:51
Kapcsolódó kérdések: