Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet leszoktatni róla valakit hogy más nőkkel ismerkedjen a neten, miközben van bnője?
Hajjaj. Ez így már nehéz helyzet. 2 év hosszú idő, és a jelek szerint kicsit kiszeretett belőled. A legjobb amit tehetsz, hogy adsz neki egy kis szünetet talán. Az alapján amit leírtál, hogy mit tett, egyáltalán nem volt korrekt. Nemtudom. :/
de az normális h na akkor nem lesz viszály,ismizzünk? miközben azt mondja h nem így volt...egyébként ez nagyon bántó számomra...ismeretlen csaj,ráadásul szép is,és tetszik neki a brátom,írja h ismerkedjenek,a barátom meg vígan mondja h akkor mesélj magasról?meg h a bnőm betegesen féltékeny?ez sztem borzasztó!ha máskor ráérnél itt az msnem:kittibaba@hellokitty.com
de írj még légyszi most!
meg én elviharzottam akkor mikor ezeket megláttam,azzal h soha többé nem akarom látni a barátomat..de nem akartam igazán szakítani csak azt h majd utánamjön vagy vmi..hát nem jött.este beszéltün és mondta h szeret,de h neki kell a szabadság,már sok kapcsolatban élni...2éve vagyunk együtt,elsők voltunk egymásnak...
Szia!
Végig olvastam amit írkáltatok. Nem akarok vészmadár lenni, de ne nagyon fűzz sok reményt ehhez a kapcsolathoz. Párod egy tipikus pasi, mivel mindketten az elsők vagytok egymásnak így benne van az ösztön, hogy minél többet meg kell ismerni stb...
Én 22 éves vagyok, párom 30. Pont ezért választottam, mert már ő kiélte magát. Nem buzdítani akarlak, csak figyelmeztetlek, ha már most ilyeneket csinál, jobb minél előbb elvállni egymástól. Mielőtt idegileg tönkre mész. Tapasztalatból mondom, mert az előző párom pont olyan beállítottságú volt, mint a te párod.
Jól gondold meg.
Ha nem vagy magadban biztos inkább tarts szünetet, várd amig ő keress, ne alázd meg magad. Én megtettem mert szerelmes voltam, csak kikészültem idegileg.
Jól gondold meg!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!