Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezek miatt szakítanátok?
Lassan egy éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást, de eléggé hullámzó és viharos a kapcsolatunk, mind a ketten heves természetűek vagyunk, szóval kb. napi szinten veszekedünk, de ugyanilyen gyorsan ki is békülünk. Neki van egy elég fura stílusa, szeret a középpontban lenni, állandóan bizonygatni mindenki felé, hogy ő mekkora macsó, meg ki az úr a háznál, meg mittudomén, és hajlamos néha túlmenni egy határon. Szinte a kapcsolatunk eleje óta érzem, hogy mintha tudatosan el akarna nyomni. Csak az a jó, amit ő mond, oda megyünk nyaralni, ahova ő akar, meg ilyenek, elég kevés beleszólásom van a dolgokba. Tudok kompromisszumot kötni, ezzel semmi bajom, de nagyon rossz, hogy néha azt érzem, nincs olyan, hogy "mi", van ő és a "dísz" mellette, vagyis én..
A másik "probléma", ami rosszabbul érint, hogy elég sokszor nagyon csúnyán beszél velem. Azt már megszoktam, hogy ha pl. ideges, rendszeresen baromi degradáló kifejezéseket használ, "mit csináltál már megint, EMBER?" <- ez szerintem iszonyat bunkó, már neki is elmondtam, ugyanúgy használja a mai napig.. 1-2 hete volt egy durvább eset, egy szórakozóhelyen voltunk, vegyesen, az ő barátai, az én barátaim is. Mindkettőnkben volt pia, az a mennyiség, amitől már mindent kimond az ember. Összekaptunk egy olyan dolgon, ami visszagondolva egy semmi kb, ő valamit beszólásnak/támadásnak vett a részemről...na, elborult az agya...az egy dolog, hogy folyamatosan kutyázott, de a 'szutyok ri*anc' az a legkedvesebb jelző volt, amivel illetett. Akkor ott tényleg megfordult a fejemben, hogy ez volt az utolsó csepp, aztán egy óra múlva jött oda megint, kidühöngte magát meg szerintem pár haverja a lelkére beszélt...és akkor meg annyira édes volt. Tényleg látom, hogy megbánta, és azóta a tenyerén hordoz. Csak ugye én megbocsájtok, de azért nem felejtek..
Én alapjáraton mindenhez úgy állok, hogy mindent meg lehet oldani, biztos, hogy ezt is, de nem tudom, hogy csináljam. Vannak neki nagyon jó pillanatai és pont ezek miatt nem szeretném elveszíteni, de nem tudom mi lenne a megoldás erre. Folyton azt hallom, hogy szakítás, szakítás...de ezt el akarom kerülni. Ti mit gondoltok?
Nem szoktam másokat idézgetni,de a 8-as válaszolónál van a pont. Nem szeret téged ez az ember. De te úgysem fogsz lépni. Marad minden ugyanígy.
Saját magad írod le,hogy "díszként" tekint rád,de HAGYOD. Normális nő már régen kib.szta volna az ilyen pasit,ehelyett te még tovább növeled az egóját azzal, hogy vele vagy...
Ha dísznek érzed magad miatta akkor mi a jó neked ebben a kapcsolatban? :O
20/L
Attol hogy mutat erzelmeket meg megbanja pont ugyan akkora szemetlada amiert bant
DUMP DAT DOUCHE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!