Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért nem tudják elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem tudják elfogadni, ha már nem tart igényt rájuk a manus?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy előbb-utóbb minden nő eléri azt a kort, amikor túl van a fénykorán, és bizony szembe kell nézni a ténnyel: már elmúlt 20-21 éves, és tapasztalataim szerint, akik hamarabb érnek, hamarabb is öregszenek [elnézést a tini lányoktól, akik olvassák ezt a leírást]. Természetesen a tapasztalatlan és az ismerkedésben nem túl jártas férfiaknak ez nem tűnik fel, hiszen egyetlen cél lebeg előttük: végre egy legyen egy barátnőjük, akiknek karjaiban boldogan ficánkolhatnak, még akkor is, ha ők is tudják, hogy a nő személyében nem a lottó 5-öst ütötték meg, hanem csak egy 2-esük van.

Nekünk viszont, akik ki merjük nyitni a szemünket, rálátásunk van arra, hogy ahogyan egyre jobban idősödnek a nők, a színvonal egyre jobban süllyed. Nyilván nem árulok zsákbamacskát, valóban vannak olyan nők, akik még 40-en túl is szexik, de az igazság az kedves lányok, hogy azok a nők tesznek is valamit azért, hogy még egy magam fajta 27 éves srác is felfigyeljen rájuk, íme egy illusztráció

[link]

Többségében azonban a húszas éveiket elhagyó nők mind fizikailag, mint mentálisan úgymond elfáradnak. Nem tudom, hogy mi ennek az oka, lehetséges genetika, de az is lehet, hogy a túlzásba vitt kamaszkori bulizás keserű gyümölcsit akarják le a mohó nők. Ugyanakkor számomra nyilvánvaló az is, hogy ezek a nők elindultak a megkeseredés felé is. Hogy erről az útról van e letérés, és mik a jelei, az egy másik téma lenne. Tény azonban, hogy nagyon sok olyan nő van, aki bizony már csak árnyéka a 18 éves kori önmagához képest.

És itt szokott bejönni az a dolog, amikor a manusnak elege van abból, hogy egy ilyen nővel van együtt, ez egyszerű evolúciós viselkedés, hiszen a férfiak arra vannak programozva, hogy a formás idomokat részesítsék előnyben, míg a nőket úgy programozta az evolúció, hogy olyan pasasok nemzzenek nekik utódot, akik alkalmasak arra, hogy védelmet biztosítsanak neki, és az utódjának.

Ezt értem.

De azt már nem, hogy miért nem lehet megérteni, hogy benne is lehet a hiba, és miért kell erőszakoskodni a másikon?. Annak idején sok nő jött nekem panaszkodni, hogy a pasijuk elhagyta őket, ezen felbátorodva még egy verset is írtam erről, amiben jól kiosztottam őket. :D

Tényleg ennyire erőszakosak lennének bizonyos nők, hogy nem értik meg, azt, hogy "nem", és van az, hogy továbbra is piócaként tapadnak a manusra?

Dante

2016. szept. 3. 13:56
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
94%
Csak tudod a 40 eves noknek minimum van mar 2gyerekuk.nekem van egy 42eves noi ismerosom akinek 4gyereke van es ahoz kepest jol nez ki.tudod a szules eleg rendesen atalakitja a testet bar ugy latszik nem tanultal biologiat mert eleg tudatlan vagy.masreszrol a 40-es nok nagy resze nem igy nez ki es nem biztos h azert mert nem jar edzoterembe a nap 24orajaban hanem mert van ennel fontosabb dolga is mondjuk h felnevelje a gyerekeit.bar azert a te edesanyadat is megneznem h 40eves koraban h tartotta magat es orulj neki h teged nevelt ahelyett h egy bebiszitterre bizott volna mert h o most megy edzeni,aztan manikuroshoz,fodraszhoz es vasarolni.bar lehetseges h az utobbit csinalta.
2016. szept. 3. 16:38
 32/45 anonim ***** válasza:
20%

"A férfi olyan mint a bor, a nő pedig mint a tej".

Sajnos van benne valami. Ezt nőként mondom.

Szóval most amíg a 20-as eveim elejen vagyok kell kielveznem az eletet. :D

Nem érdekel ha rib*cnak tartanak majd.

Ha egy férfi sok nővel lehet élete során akkor nekem is kijár annyi férfi amennyit csak "el tudok fogyasztani". :D Ha már idosebb koromban a kutyának se fogok kelleni. Most kell élnem!

2016. szept. 3. 17:09
 33/45 anonim ***** válasza:
0%
elkepzelem a gyks noket hogy habzo szajjal lepontoznak mar pedig az nem ugy van.... te no gyulolo him :D
2016. szept. 3. 17:16
 34/45 anonim ***** válasza:

Kis esti konyhafilozofia:-))

Nem ismerem a jelenseget annak ellenere, hogy 34 vagyok es 28 nak neznek rendszeresen, emellett a husz evesek sracok eppugy megtalalnak mint a negyvenes pasik ugyhogy a kerdesben nem vagyok erintett (hallelujah:-)) Hozzateszem, hogy heti negyszer edzek.

Az amirol te beszelsz sztem a ferfi kapuzarasi panikjahoz kotheto, amikor mindenbol szebbet es tobbet akar, ugy erzi, h neki jobb jar es miutan 20 evig el volt a felesege striainak szamolgatasaval besokallt.

En rengeteg elhizott tini-huszoneves kiscsajt latok, oersze nem az edzoterem kozeleben, ugyhogy nem gondolom h tul sok relaico van a kor es a fittseg kozott. Sztem egy szereteten alapulo hazassagban van egy hatar (mondjuk fizikai) ahol a felek megtisztelik egymast azzal, h nem hiznak el, nem lesznek igenytelenek de nem is valnak el ha valamelyik felszed 5 kilot.

Azok a negyvenes nok akiket ismerek vagy jo hazassagban elnek, vagy fiatalabb szeretojuk van mindezt ugy, hogy ket kivetellel egyik sem szupermodell:-)))

A "nok piaci ertekevel...." kezodo mondatok szimpla altlanositasok, ezt nem lehet mindenkire rahuzni es nem ritka a kivetel, sot. A sajat korosztalyombeli nok nagy resze jobban nez ki mint egy atlag husz eves.

Viszont, egy olyan negyvenes notol aki szult ket gyereket, dolgozik, haztartast vezet nem elvarhato, h bombasztikusan nezzen ki mindig, ahogy a ferjetol sem elvarhato h ezt elnezze, ugyanakkor valahol remelheto, hogy most csak ezert nem dobjak egymast a kukaba.:-))

En boldog hazassagban elek evek ota, es a legutolso dologom lenne az eletvitelem mellett ilyen baromsagoktol rettegni:-)

2016. szept. 3. 18:17
 35/45 anonim ***** válasza:
90%

Értem én, hogy minden férfinak lehetőleg fiatal lány kell szexre, mert ők még abban a korban különösebb befektetés nélkül jól néznek ki. Viszont az xedik lefektetett naiv és keveset tapasztalt fiatal lány után a férfiaknak is változnak az igényeik. Nyilván a kor és a fiatal lányok száma és minősége is közrejátszik ebben. Egyre bosszantóbbá válik a lányok tudatlansága, életfelfogása, megbízhatatlansága, üressége. Nőni fog a szakadék közöttük. Előbb utóbb a férfi egy közepesen karbantartott nála kb. tíz évvel fiatalabb nővel fog megállapodni hosszabb időre.

Nézd csak meg a 30+os pasik társkeresős adatlapjait. Alig akad egy kettő, aki 25 alá teszi a korhatárát.

Persze a hetvenéves bácsika is a fiatal lányok testét idézi fel gondolatban, ahogy ezt tette az elmúlt 40 év során, mert a kerek, formás élettel teli test vonzóbb, mint a fonnyadó, ráncos, megereszkedett.

Viszont ez egyre kevésbé lesz fontos számára. Nem mondom, hogy nem fontos, csak azt, hogy beelőzi egy rakás másik dolog.

Másrészről szerintem attól, hogy ez a nő izmos, és igyekszik csinos lenni, ugyanolyan unalmas lehet, 10 év után mint egy elhanyagolt korabeli nő.

Nem az ápoltság hiánya öli meg ezeket a kapcsolatokat, hanem az idő, a megszokás. X év után a kedvenc ételed íze sem ugyanolyan, akármilyen gusztán tálalják.

Szerencsés az, aki melypontokon után újra és újra bele tud szeretni a párjába.

2016. szept. 3. 18:23
 36/45 anonim ***** válasza:
96%

Egyébként érdekes, hogy a férfiak (és sajnos sok nő) fejébe az él, hogy egy negyven feletti nő lestrapált, ápolatlan, míg egy hasonló korú férfi igazi dzsordzsklúni. A lóf.szt. Az utcán járva legalább annyi csinos, magára adó középkorú nőt látok, mint sörhasú, lepukkadt negyvenes fószert. A férfi csak akkor olyan, mint a jó bor, ha tesz is érte, de ez a nőkre is ugyanúgy jellemző.

És mielőtt megvádolnátok: nem negyven feletti vagyok, a húszas éveim elején járok.

2016. szept. 3. 19:59
 37/45 anonim ***** válasza:

Mellesleg amiről nem esett szó (sok mindenről nem), hogy önmagában a feszes test egyáltalán nem garancia a legjobb szexuális élményre. Mert hát a jó fizikum egy dolog, de a legtöbben azért edzenek, hogy kívánatosak legyenek.

Nyilván a vonzalom erősebb ha jól néz ki a partner, karbantartott, de önmagában nézve kevés. Nem biztos például, hogy a bombanővel fogod átélni életed legjobb élményét, mint ahogy egy fiatal kigyúrt pasi is lehangoló élményt nyújthat, hiába néz ki külsőre tökéletesen.

Az érzelmek pedig nem elhanyagolhatóak, azzal a legjobb akit szeretünk, akihez érzelmileg kötődünk, nem érdekel, ha őszül vagy kopaszodik mellettünk, nem ez a lényeg.

2016. szept. 4. 09:44
 38/45 A kérdező kommentje:

"Az utcán járva legalább annyi csinos, magára adó középkorú nőt látok,"

->Tegnap este voltam csajozni, kint voltam pár órát, ma éjfél után jöttem haza. Egy darab szexi középkorú nőt sem láttam. Az egyik buszmegállóban ült egy idősebb nő, aki kinézett valahogy, de az is olyan 35 körül lehetett, ahhoz oda is mentem. A legutolsó nő akivel már éjfél után dumáltam és tetszett - majd most jelölöm be Facebookon - is olyan huszonéves lehetett, messze volt a negyventől.

Szóval a tegnap éjszaka ismét megerősített a meggyőződésemben, de ez nappal is így szokott lenni.

2016. szept. 4. 09:45
 39/45 A kérdező kommentje:
Ja még eszembe jutott valami: talán volt egy fekete hajú középkorú nő, aki jobban nézett ki, az ott ült kint egy másik nővel az egyik asztalnál, messzebb a fiataloktól. De azt csak egy pillanatra láttam, mert éppen elmentem mellettük. Ennyi, többre nem emlékszem.
2016. szept. 4. 09:49
 40/45 anonim ***** válasza:
54%
Csak egy kerdes neked anyakomplexusod van vagy csak ravagy kattanva az erett nokre akiknek mar valoszinu h kis gyereke van?:Dmert ugy latszik a korodbeliek nem igazan jonnek be
2016. szept. 4. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!