Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért nem tudják elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem tudják elfogadni, ha már nem tart igényt rájuk a manus?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy előbb-utóbb minden nő eléri azt a kort, amikor túl van a fénykorán, és bizony szembe kell nézni a ténnyel: már elmúlt 20-21 éves, és tapasztalataim szerint, akik hamarabb érnek, hamarabb is öregszenek [elnézést a tini lányoktól, akik olvassák ezt a leírást]. Természetesen a tapasztalatlan és az ismerkedésben nem túl jártas férfiaknak ez nem tűnik fel, hiszen egyetlen cél lebeg előttük: végre egy legyen egy barátnőjük, akiknek karjaiban boldogan ficánkolhatnak, még akkor is, ha ők is tudják, hogy a nő személyében nem a lottó 5-öst ütötték meg, hanem csak egy 2-esük van.

Nekünk viszont, akik ki merjük nyitni a szemünket, rálátásunk van arra, hogy ahogyan egyre jobban idősödnek a nők, a színvonal egyre jobban süllyed. Nyilván nem árulok zsákbamacskát, valóban vannak olyan nők, akik még 40-en túl is szexik, de az igazság az kedves lányok, hogy azok a nők tesznek is valamit azért, hogy még egy magam fajta 27 éves srác is felfigyeljen rájuk, íme egy illusztráció

[link]

Többségében azonban a húszas éveiket elhagyó nők mind fizikailag, mint mentálisan úgymond elfáradnak. Nem tudom, hogy mi ennek az oka, lehetséges genetika, de az is lehet, hogy a túlzásba vitt kamaszkori bulizás keserű gyümölcsit akarják le a mohó nők. Ugyanakkor számomra nyilvánvaló az is, hogy ezek a nők elindultak a megkeseredés felé is. Hogy erről az útról van e letérés, és mik a jelei, az egy másik téma lenne. Tény azonban, hogy nagyon sok olyan nő van, aki bizony már csak árnyéka a 18 éves kori önmagához képest.

És itt szokott bejönni az a dolog, amikor a manusnak elege van abból, hogy egy ilyen nővel van együtt, ez egyszerű evolúciós viselkedés, hiszen a férfiak arra vannak programozva, hogy a formás idomokat részesítsék előnyben, míg a nőket úgy programozta az evolúció, hogy olyan pasasok nemzzenek nekik utódot, akik alkalmasak arra, hogy védelmet biztosítsanak neki, és az utódjának.

Ezt értem.

De azt már nem, hogy miért nem lehet megérteni, hogy benne is lehet a hiba, és miért kell erőszakoskodni a másikon?. Annak idején sok nő jött nekem panaszkodni, hogy a pasijuk elhagyta őket, ezen felbátorodva még egy verset is írtam erről, amiben jól kiosztottam őket. :D

Tényleg ennyire erőszakosak lennének bizonyos nők, hogy nem értik meg, azt, hogy "nem", és van az, hogy továbbra is piócaként tapadnak a manusra?

Dante

2016. szept. 3. 13:56
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
43%

"női népség, hogy közel az 50-hez, is szexi, és kívánatos!"

Olyan mű feje van. Tuti plasztikáztatott mar szoval az ilyennek nem kell ám bedolni rogton.

En meg biztos vagyok benne, hogy nehany 40-50-es pasi kulonben nez ki mint te a 27 eveddel.

2016. szept. 3. 14:34
 12/45 anonim ***** válasza:
0%
30 feletti nokbe en is belebotlottam, de 30 alattiakba is akik nagyon tapadtak. Minel kevesebb az onbizalmuk, annal inkabb tapadnak. Nem csak evolucios magyarazata van szerintem.
2016. szept. 3. 14:35
 13/45 A kérdező kommentje:

"Hát igazából a kérdéseddel az a probléma, hogy marha összetett!"

->Egyetértek, de nézzük a jó oldalát. Legalább több témát is át lehet beszélni.

2016. szept. 3. 14:42
 14/45 A kérdező kommentje:

"Nem bántani akarlak, csak kérdezem, hogy mi a helyzet a szeretettel, az emberi értékekkel, a családdal, a tisztességgel, emberséggel?"

->Ez valóban jó kérdés, de én azt tapasztaltam a mai világban, hogy ezek - az emberek többségénél! - másodlagosak. Elhiszem, hogy ezzel nem ért egyet mindenki, de én így látom, és ezt a saját bőrömön is megtapasztaltam.

2016. szept. 3. 14:46
 15/45 anonim ***** válasza:
54%

Még szerencse, hogy nem így fogok kinézni 40 évesen. :)

Alapból jobb adottságokkal indulok mint ez a lófejű kanca, és elmondhatom magamról, hogy kib_szott jó genetikával vagyok megáldva mind arc, mind test terén.

Nem teszek semmit és csípőből jobban nézek ki mint ő, aki éjjel-nappal vért izzad, hogy tükörbe tudjon nézni. :)

Talán nem mondok meglepő dolgot, ha azt mondom van barátom, én nem vadásztam soha pasikra, nem is fogok, nincs rá szükségem.

Ha ezt a nőt tartod etalonnak, hát akkor te még nem láttál jól karbantartott 40 körüli nőt, aki nem plasztikával és 0-24-es edzéssel próbál elérni jó külsőt.

És ha jobban megnézed már élesek a kontúrjai, főként az arccsontja ugrik ki feltűnően, ami bizonyítja, hogy akármit csinál magával, nem tud 20 évesnek kinézni.

A szép és fiatalos külsővel genetikailag rendelkezni kell, csak akkor maradsz kívánatos idősebb korban is.

2016. szept. 3. 14:51
 16/45 anonim ***** válasza:
95%
#15 Örülj neki hogy ilyen jo genjeid vannak, de azert ilyenbol keves van mint Te. Szandekosan nem kattitntottam a kepre ami be van linkelve de biztos a ferfiak tobbsege kiegyezne egy olyan novel oreg korara. Abban meg semmi kivetnivalót nem latok hogyha nincsenek eleg jo genjeink akkor tegyunk erte akar 0-24-ben hogy jobb legyen, hogy megkozelitsek az olyan szerencseseket mint Te
2016. szept. 3. 14:56
 17/45 anonim ***** válasza:
94%

Amugy ha rákerestek talaltok rola egy csomo kepet. Szerintem a melle is mű.

Ne a műcsajokat reklámozzuk.

Nagyon kevés ember van aki kozel 50 eves korara plasztikai muetetek(!!) nélkul fiatalos tud maradni. A linkelt hölgyike nem tartozik kozejuk. Neki muetetek sora segitett igy kinezni.

2016. szept. 3. 15:01
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
A mutetekkel en sem ertek egyet, de ha valakinek rosszak a genjei es folyamatos edzesre van szuksege hogy tartsa a formajat, abban semmi rosszat nem latok,.
2016. szept. 3. 15:03
 19/45 anonim ***** válasza:

18# Abban en sem latok kivetnivalot. Sot! Megertem.

De az ilyen ne játssza mar az agyát, hogy így termeszetes ugy termeszetes mikozben agyonra van plasztikázva.

2016. szept. 3. 15:08
 20/45 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy minden 40-es nőnek úgy kell kinéznie, mint a képen látható csajnak [aki szerintem nem plasztikázott, de mindegy]. Csupán illusztráció volt, viszont baromi szexi, és azt gondolom, a férfiak többsége eltöltene vele egy éjszakát.

Mert számomra tény és való, hogy a 40 éves nők többsége egyszerűen vacakul néz ki. Tudom, hogy ezen sokan most megbotránkoznak, de ez a véleményem. Volt már úgy hogy egy kb. 40 körüli csajjal volt alkalmam beszélni, aki tényleg jól tartotta magát, mesélte is, hogy van egy lánya, elképzeltem, hogy az milyen szexi lehet, ha az anyja is ilyen.

Ezen kívül azonban nem volt alkalmam olyanokkal találkozni, akikre azt mondtam volna, hogy jól néznek ki. Olyanokat viszont láttam - és látok többször is - akik tipikusan úgy néznek ki, mint azok a tanárnők, akiket többségében a magyar középiskolában lehet látni. Semmi alakjuk nincs, laposak, az arcuk pedig kifejezetten öreges. Ez van.

A fenti csaj, akit linkeltem, legalább minden nap edz, és ez meg is látszik rajta. A 40-es asszonyok ellenben full laposak, vagy el vannak hízva, látszik, hogy egy elfásult kapcsolatban élnek! Baromi kevés az olyan nő ebben a korban, aki még tesz valamit azért, hogy jó legyen. Megelégednek azzal, hogy dolgoznak a férjük nem panaszkodik [vagy titokban prostihoz jár], a gyerekek meg iskolában vannak. Időnként elfőzöget a konyhába, aztán másnak kezdődik minden elölről. Mondjuk Svájcban tapasztaltam még mást, mert ott a magyar emberekkel ellenben a svájciak még idős korukban is edzenek, mivel járom külföldöt, ezért látom, és tapasztalom, hogy mi a helyzet. Szóval szerintem a magyar középkorú nők többsége katasztrofális állapotban van.

Az előző kommentelőnek:

Én nem mondtam, hogy a nők szemében egy 40-50 éves pasas nem nézhet ki jobban mint én, akár ez is előfordulhat, én sem tetszhetek minden csajnak, ahogyan nekem sem tetszik minden csaj. De az a helyzet, hogy egy középkorú fickó még válogathat a nők között, és akár házasság is lehet a dologból, míg a középkorú nők többsége - mivel vacakul néz ki - maximum a MILF mániás fiatalok foghatja ki, de akkor sem komoly kapcsolatra.

Kevés az olyan 40 éves nő, aki válogathat, mert ahhoz jó külső is kellene, az meg nem mindegyiknek van meg.

2016. szept. 3. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!