Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért nem tudják elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem tudják elfogadni, ha már nem tart igényt rájuk a manus?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy előbb-utóbb minden nő eléri azt a kort, amikor túl van a fénykorán, és bizony szembe kell nézni a ténnyel: már elmúlt 20-21 éves, és tapasztalataim szerint, akik hamarabb érnek, hamarabb is öregszenek [elnézést a tini lányoktól, akik olvassák ezt a leírást]. Természetesen a tapasztalatlan és az ismerkedésben nem túl jártas férfiaknak ez nem tűnik fel, hiszen egyetlen cél lebeg előttük: végre egy legyen egy barátnőjük, akiknek karjaiban boldogan ficánkolhatnak, még akkor is, ha ők is tudják, hogy a nő személyében nem a lottó 5-öst ütötték meg, hanem csak egy 2-esük van.

Nekünk viszont, akik ki merjük nyitni a szemünket, rálátásunk van arra, hogy ahogyan egyre jobban idősödnek a nők, a színvonal egyre jobban süllyed. Nyilván nem árulok zsákbamacskát, valóban vannak olyan nők, akik még 40-en túl is szexik, de az igazság az kedves lányok, hogy azok a nők tesznek is valamit azért, hogy még egy magam fajta 27 éves srác is felfigyeljen rájuk, íme egy illusztráció

[link]

Többségében azonban a húszas éveiket elhagyó nők mind fizikailag, mint mentálisan úgymond elfáradnak. Nem tudom, hogy mi ennek az oka, lehetséges genetika, de az is lehet, hogy a túlzásba vitt kamaszkori bulizás keserű gyümölcsit akarják le a mohó nők. Ugyanakkor számomra nyilvánvaló az is, hogy ezek a nők elindultak a megkeseredés felé is. Hogy erről az útról van e letérés, és mik a jelei, az egy másik téma lenne. Tény azonban, hogy nagyon sok olyan nő van, aki bizony már csak árnyéka a 18 éves kori önmagához képest.

És itt szokott bejönni az a dolog, amikor a manusnak elege van abból, hogy egy ilyen nővel van együtt, ez egyszerű evolúciós viselkedés, hiszen a férfiak arra vannak programozva, hogy a formás idomokat részesítsék előnyben, míg a nőket úgy programozta az evolúció, hogy olyan pasasok nemzzenek nekik utódot, akik alkalmasak arra, hogy védelmet biztosítsanak neki, és az utódjának.

Ezt értem.

De azt már nem, hogy miért nem lehet megérteni, hogy benne is lehet a hiba, és miért kell erőszakoskodni a másikon?. Annak idején sok nő jött nekem panaszkodni, hogy a pasijuk elhagyta őket, ezen felbátorodva még egy verset is írtam erről, amiben jól kiosztottam őket. :D

Tényleg ennyire erőszakosak lennének bizonyos nők, hogy nem értik meg, azt, hogy "nem", és van az, hogy továbbra is piócaként tapadnak a manusra?

Dante

2016. szept. 3. 13:56
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Még valami: ha egy 40 éves csaj úgy nézne ki, mint Zsédenyi Adrienn, már azt mondanám, hogy jól tartja magát.

Mondjuk Adriennek talán a genetikája is olyan, de feltételezem vigyáz az alakjára.

2016. szept. 3. 15:15
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság az, hogy a középkorú férfiak sem tudnak olyan nagyon válogatni, ha tetszik, ha nem.

Nézd meg a középkorú férfiak többségét, ugyan olyan állapotban vannak, mint a nők.

2016. szept. 3. 15:17
 23/45 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező téged 40-s nők zaklatnak, hogy Ennyire foglalkozol ezzel a korosztállyal?

Kérdésedre annyit tudok válaszolni, hogy Sosem tapadtam olyan férfire, aki már nem tartott igényt rám.Nem éreztem úgy, hogy érdemes sírnom utána.

Üdv.41/N

2016. szept. 3. 15:31
 24/45 anonim ***** válasza:
88%

Először is egy 40 éves nő nem csaj, hanem nő.

Másodszor a férfiak túlnyomó többsége 30 felett ugyanolyan sz*rul néz ki, mint a nők, csak nem veszed észre, mert nem őket figyeled.

2016. szept. 3. 15:31
 25/45 anonim ***** válasza:

Én sem tapadtam még egy férfira se ha ő kerek-perec megmondta, hogy NEM.

Nem alázom meg magam ennyire.

26/N

2016. szept. 3. 15:33
 26/45 A kérdező kommentje:

"Kérdező téged 40-s nők zaklatnak, hogy Ennyire foglalkozol ezzel a korosztállyal?"

->Miért ne foglalkozhatnék vele? A 40-es nők egy része teljesen normális mind mentálisan, mind fizikailag.

Aki meg nem, az vegye ezt egy építő jellegű kritikának, hogy elinduljon a változás felé (ha akar.)

2016. szept. 3. 15:34
 27/45 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem eléggé szubjektíven látod a helyzetet, én nem igazán találkoztam szellemileg és testileg megfáradt húszas nőkkel, hiszen többségébe közülük még nem is vállalnak gyereket vagy családot, mint 50 évvel ezelőtt. Akkor valóban lestrapáltak voltak. Mert most tényleg ez a tendencia van feltörekvőben, sok a szingli lány is.

Bár nem tudom milyen közegben mozogsz, szórakozóhelyeken gondolom, koravén kiégett lányok mindig is léteztek akik az éjszakai tivornyákat részesítették előnyben.

Arányaiban szerintem hasonló a felhozatal a felnőtt korosztályban is, ami a fizikai megjelenést illeti, nem látok menő sportos topp pasikat lepukkant feleséggel az oldalukon. Vagy te igen?

Ráadásul pont Mo-on vagyunk. Itt a legelhízottabb a népesség és a férfiakra ugyanez jellemző.

Ny.Európában tényleg fittebbek és ápoltabbak a férfiak arányaiban. Nem tudom miért kellett genetikai alapon meghúzniuk magukat a nőknek, miért akarod a nőket elmarasztalni, mikor a férfiaknál ugyanez a probléma jelen van.

Ha te a 40-es nőket preferálod, nincs azzal gond, de nem értem, miért kellene mindenkinek fittness királynőnek kinéznie? Ha a párjának jó akkor legyen jó másnak is, mellesleg minden elismerésem az ilyen sportos nőknek. Másnak más a prioritás az életben, nem elsődleges, hogy k.jól nézzen ki.

2016. szept. 3. 15:38
 28/45 anonim ***** válasza:
5%

"Többségében azonban a húszas éveiket elhagyó nők mind fizikailag, mint mentálisan úgymond elfáradnak."

Ahogy öregszenek lusta,mártír,provokáló,hisztis,elviselhetetlen nők lesznek. Ők lesznek gonosz öreg nők.(saját tapasztalat)

"Nem tudom, hogy mi ennek az oka, lehetséges genetika,"

Inkább genetika.

2016. szept. 3. 15:42
 29/45 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem meg pasiknál ugyanúgy maximum 30, amíg jól néz ki valaki, egy 35-40 éves férfi nem versenyezhet egy friss, jóképű 20-24 évessel. De attól még a barátomat nem dobom ki, ha megöregszik csak azért, hogy fiatalokkal dughassak. Mondjuk a szeretet nélküli kapcsolatokban tényleg nem kell csodálkozni, ha valaki le lesz cserélve.
2016. szept. 3. 16:00
 30/45 anonim ***** válasza:
0%

az ido a ferfiaknak dolgozik furjanak csak a nagymenokkel 30-40 évesen a kutyanak se fognak kelleni

[link]

2016. szept. 3. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!