Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek feküdjek le vele?
naszóva' :)
próbáljuk értelmezni a gondod:
1.)életkorok - tisztázva
2.)fogdossátok egymást - ez ellen neked sincs kifogásod
3.)kivánjátok egymást, tehát te is akarod
akkor meg mi a problémád?
Hülye vagy...dugasd meg magad, aztán meg sírj hogy csak kihasznált...41 éves pasastól mit vársz amúgy? Kapcsolatot? Vagy mit?
Anyám, ilyen kérdéseket b*meg!!!
szerelmes beled? te szerelmes vagy bele?
nem latom ennek a kapcsolatnak a nagy fényes jövőjét, és ha majd lesz egy klassz, hozzadillo fiu, akibe beleszeretsz, es aki viszont, és megkérdi, hogy előtte kinek adtad oda magad (jo, ugy kerdi hany baratod volt, vagy ilyesmi), akkor mit mondasz?
és tudsz utána a tukorbe nezni, hogy ok, jó estét szereztél egy hozzad korban nem illő pasinak, mennyire visz ez téged előre?
Én nagyon sok lehetőséget kihagytam eddig az életemben, mert féltem attól, h mások mit gondolnánk vagy mert nem "ez nem való".. nah ez egy hülyeség! Ha te akarod, akk csináld! Kedvességet sose utasíts el, vágyat ne nyomj el, de csak addig csináld, míg neked jó!
És, ha nem jól sülne el..hát a negatív tapasztalat is tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!