Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszem a páromnak?

Figyelt kérdés
Tudom, nem vagyok a legcsinosabb lány, van rajtam felesleg. A párom már a legelején elmondta, hogy elfogad, szeret, imád így, ahogy vagyok. Akkor ez jól is esett, viszont azóta ha napi 5x nem mondja el, hogy "nem a külső a fontos, nem a jó kinézettől lesz egy kapcsolat jó, elfogadlak mindenhogy", akkor egyszer sem. Komolyan mondom, ahelyett hogy jólesne, már-már kimondottan csúnyának érzem magam. Fura, mert közben meg imád ölelgetni, puszilgatni, simogatni, összebújni, szeretkezni, tehát gondolom valahol vonzódik hozzám, de ez... többet árt már az önbizalmamnak, mint amennyit használt az elején.
2016. szept. 1. 20:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát a nagydarab nők tényleg kelendőbbek az biztos, sajnos én is sok ilyet láttam. Na nem mintha én modellalkat lennék, már nem figyelek magamra, minek, ha senkit nem érdekel a karcsú alkat?
2016. szept. 2. 10:04
 22/22 A kérdező kommentje:
Higgyétek el, mozgok én, sportolok, csak hát beteg vagyok...Autoimmun pajzsmirigy gyulladás és alulműködés, kezdődő inzulinrezisztencia. Összevissza emelgetik, csökkentgetik a pajzsmirigy gyógyszerem, ami következtében a súlyom is ide-oda ugrál. Pedig tényleg betartok mindent, mozgok, egészségesen élek. Összességében szépen lassan ugyan megy le a súlyom, de sokszor stagnál, visszajön pár kg.
2016. szept. 2. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!