Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszem a páromnak?
Figyelt kérdés
Tudom, nem vagyok a legcsinosabb lány, van rajtam felesleg. A párom már a legelején elmondta, hogy elfogad, szeret, imád így, ahogy vagyok. Akkor ez jól is esett, viszont azóta ha napi 5x nem mondja el, hogy "nem a külső a fontos, nem a jó kinézettől lesz egy kapcsolat jó, elfogadlak mindenhogy", akkor egyszer sem. Komolyan mondom, ahelyett hogy jólesne, már-már kimondottan csúnyának érzem magam. Fura, mert közben meg imád ölelgetni, puszilgatni, simogatni, összebújni, szeretkezni, tehát gondolom valahol vonzódik hozzám, de ez... többet árt már az önbizalmamnak, mint amennyit használt az elején.
Kerdezo! Mennyire vagy telt? Sok ferfi nem csipi a teltebb holgyeket! Masok meg a toltott galambokat kedvelik,ha a parod szinten teltebb idomoķkal rendelkezik szerintem szereti a testedet is! Altalaban a dunda ferfiak csipik a hozzad hasonlo holgyeket! :)
2016. szept. 1. 21:21
12/22 A kérdező kommentje:
Párom vaságyastól 40 kiló :) XS-es a farmerja is hahaha. Rajtam van egy jó 20 kg felesleg sajnos... de legalább kevesebb már, mint amennyi volt.
2016. szept. 1. 21:55
13/22 anonim válasza:
Érdekes felállás lehet,akkor nem csoda hogy ilyen vagy.Miért nem keresel magadhoz valót?
2016. szept. 1. 23:16
14/22 anonim válasza:
Szerintem is abszurd, hogy egy triviális dolgot elmond naponta ötször, ha kel, ha nem.
Mi elég távol állunk ettől a problémától, de tán kétszer szóba jött már, hogy én felőlem aztán annyi kiló lehet, ahogy esik, nem befolyásolna semmit.
Kicsit olyan, mintha magát győzködné - vagy miért nem tud elszakadni a témától?
2016. szept. 1. 23:17
15/22 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, nem hiszem, hogy ez feszélyez, rengeteg vékony srác, dundi lány felállást láttam, többet, mint olyat, ahol mindkét félen van felesleg.
Utolsó... nem tudom. Igazából a legtöbbször nem ő mondja, hanem messengeren küld erről szóló idézetes képeket, stb.
2016. szept. 1. 23:28
16/22 A kérdező kommentje:
Ha meg magát kell győzködnie, nem értem, miért. Ő tepert minden követ és több ismerősömet, családtagomat megmozgatva, hogy randizzak vele. Az előző barátnője is hasonló volt, csak még több felesleggel, vele miattam szakított egyébként (nem randiztunk, míg együtt voltak)
2016. szept. 1. 23:29
17/22 anonim válasza:
Ha az előző barátnője is ilyen volt, vsz tetszel neki. Attól függetlenül 20 kg felesleg nagyon sok és amellett hogy nem esztétikus egészségtelen is. Mért nem próbálsz meg mozogni, többet lefogyni?
2016. szept. 2. 00:35
18/22 anonim válasza:
#16 sok kover holgy mozog kifejezetten sovany pasival! Valoszinu bejosz neki akkor! Ha zavar az alkatod akkor valts etrendet es kezdj sportolni!
2016. szept. 2. 04:41
19/22 anonim válasza:
Köszönjük, Emese -nem életmód rovat - a kérdés sem ez.
2016. szept. 2. 05:39
20/22 fru_ válasza:
Súly alapján párt választani.... elég abszurd.
Azért napi öt idevágó idézetet képet találni az elég sok idő - szerintem egyszerűen kérdezd meg, hogy miért ragadt le ennél a témánál?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!