Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy tetszem a páromnak?
ez nem feltétlenül azért van, mert nem tetszel neki.
volt egy pasim, és ő se mondta soha azt, hogy milyen szép vagyok, vagy akár csak hogy milyen jól áll ez a ruha rajtam, vagy ilyesmi.
egyszer mondtam neki, hogy ez nekem rosszul esik, erre azt mondta, hogy azért nem mondta ezeket eddig, mert úgyis tudom magamtól is hogy szép vagyok meg hogy neki én vagyok a legszebb.
szóval lehet, hogy csak szimplán egy tuskó=D
Semmit, örülj neki!
Mondjuk, ha úgy teszed fel a kérdést, hogy "Mit tegyek, hogy tetSSZem/tetSSZek a páromnak?", akkor már érteni is fogjuk a problémát. :P
Egyébként a megoldás - szerintem - viszonylag egyszerű: mondd meg neki, hogy úgy érzed, már nem tetszel neki, mert sosem dícsér, nem bókol, nem érezteti ezt veled (te pedig önértékelési zavarokkal küzdesz és a környezet visszajelzéseitől teszed függővé az énképedet...). Szeretnéd, ha éreztetné veled, hogy még tetszel neki.
Öhm... ennyi.
mondtam már neki többször is, de hiába.. :(
utolsó, köszi :D fő a pozitiv hozzááállás
Tudod, az exem is ilyen volt, soha nem ismert el semmiben. A mostani párom azonban folyamatosan bókol, dicsér, múltkor már meg is kérdezte, hogy nem zavaró-e. Mondtam, dehogy! :) (Pláne, hogy úgy érzem, egész eddigi életemben hiányolnom kellett a bókokat, úgyhogy most gondosan be is zsebelem őket. :) )
A gond az, hogy sok kapcsolatban úgy állnak a felek egymáshoz, hogy "úgyis tudja". Hát nem... a negatívumokat viszont kimondják, és ettől egy idő után igencsak elmérgesedik a párkapcsolat, úgy érezzük, hogy a párunk CSAK a rossz dolgokat látja bennünk és egyáltalán nem értékel. Nagyon rossz így kapcsolatban lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!