Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nem tetszem. Szerintetek így van még értelme? Vagy milyért mondhat ilyeneket?
Azt hangoztatja,h ő bármelyik lányt megkapná,de akkor nem értem miért van velem.Semmilyen érzelmeket nem mutat felém.És állandóan azt mondogoatja,h dagadt vagyok,nem formásak a melleim,hályas a fenekem,nem elég karcsú a derekem...és ez nekem nagyon rosszul esik :( Szerintetek van így értelme a kapcsolatunknak? Mert így csak kellemetlenül érzem magam mellette, eddig nem tartottam csunyának magam,de kezdi teljesen elvenni az önbizalmam.
(Több mint másfél éves kapcsolat)
szerintem hagyd a francba azt a bunkót. másfél év ide, másfél év oda, egy párkapcsolatban nem lehet így bánni a másikkal.
azt nehogy hagyd hogy az önbizalmadat elvegye, mert az nagyon nehezen épül vissza.
nincs értelme, pofozd fel a köcsögöt.
Hogy miért? Mert nem mondunk a barátnőnknek, hogy hájas...
Nem lehet hogy híztál és elég bunkó stílusban de arra akar rávenni hogy fogyj vissza a másfél évvel ezelőtti alakodra?
Amúgy figyelj kicsit jobban a helyesírásra mert mindenki bele fog kötni :D "Milyért" omg :D
Ez egy tipikus viselkedés bizonyos férfiaknál. Kevés az önbizalma, és ezt úgy próbálja kompenzálni, hogy a tiédet építi le. És persze azt hangoztatja, hogy ő mekkora isten, akiért sorba állnak a nők.
Nem kellene ezt eltűrnöd. Nekem volt részem ilyenben, és a szakítás végén ott álltam földig rombolt önbizalommal, és azzal a biztos tudattal, hogy az életben nem fogok soha senkinek sem kelleni. Mekkora baromság! Ha pedig van rajtad pár kiló felesleg, akkor sem az a megoldás, hogy bánt. Ha nem jó neki, hagyjon ott, de ne alázzon meg. Vannak olyan férfiak, akiknek a teltebb formák tetszenek.
Szerintem te az exemmel akadtál össze :(
Ne hagyd magad, többet érsz ennél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!