Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nem tetszem. Szerintetek így van még értelme? Vagy milyért mondhat ilyeneket?
Azt hangoztatja,h ő bármelyik lányt megkapná,de akkor nem értem miért van velem.Semmilyen érzelmeket nem mutat felém.És állandóan azt mondogoatja,h dagadt vagyok,nem formásak a melleim,hályas a fenekem,nem elég karcsú a derekem...és ez nekem nagyon rosszul esik :( Szerintetek van így értelme a kapcsolatunknak? Mert így csak kellemetlenül érzem magam mellette, eddig nem tartottam csunyának magam,de kezdi teljesen elvenni az önbizalmam.
(Több mint másfél éves kapcsolat)
Mi van??? A barátodnak(?) a 156 cm-es magasságod és 51 kg-os súlyod mellett kövérnek tart? Talán túl sok divatbemutatót néz a tv-ben, amikben anorexiás 180 cm-es 45 kg-os csontkollekciók sétálgátnak.
Nem hiszem el, hogy kövér vagy.
30/f
Hagyd ott most.
#6osnak van igaza, ez egy viselkedési forma, de senki ne higgye azt, hogy ez csak a férfiakra jellemző. A nők is ugyanúgy leépítik a biztos férfit maguk mellett, mert félnek, hogy elmennek akkor valami jobbal.
Mekkora tahó!!! Ilyeneket mondana a barátom kiraknám mint macskát szarni! Ha én nem vagyok elég jó keressen mást!
Szerintem jobb neked nélküle.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!