Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtudok élni egyedül a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudok élni egyedül a saját fizetésemből?

Figyelt kérdés

Tegnap csunyan osszevesztunk,elegem van a titkolozasaibol es a hazugsagaibol, egyutteltunk, de ugyerzem nem akarom folytatni.. 105.000ft-ot keresek, megfogok tudni belole elni? Nem akarok az anyagiak miatt vele maradni,se pedig ezert talalni valakit.. Nagyon felek a tovabbi egyedulelestol,egy eve lakok szuleimtol kulon.. Anyagiakban nem tud segiteni senki,szuloknek is en,vagyis mi segitettunk.. Felek a maganytol es attol, hogy egyedul alszok.. Egyedul csinalok mindent.. A futest is egyedul intezhetem, mert furdobe nincs meg mindig megcsinalva ezer tavaly faval csinaltuk.. Rendeljek es majd itt suenvedhetek a begyujtasaval majd mikor telen tulorak lesznek es kb hulla leszek a faradtsagtol majd? :( nem szeretnek megcsak anyuekhoz visszakoltozni sem..

22L

2016. aug. 27. 06:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy saját lakás, azaz nem kell albérletre fizetni, úgy szerintem ez elég egy emberre. Rezsi mi, megvan 20ezerből, főleg ha a fűtést is fával oldod meg, kaja egy főre 30-40-50 ezer (attól függően, hogy mennyire vagy nagyétkű, gourmet), és még mindig van költőpénzed, amit félretehetsz ruhára, mozira, vagy a lakás felújítására. Bár az nekem is furcsa, hogy eddig nem jöttél rá, egyedül a te fizetésed elég lenne-e a megélhetésre.

Az meg, hogy be tudsz-e gyújtani vagy sem, részletkérdés, ha rá vagyok kényszerülve, én is ki tudom nyitni a befőttesüveget egyedül, sőt, még parkolni is tudok, ha nincs mellettem a párom, hogy gyorsan helyet cseréljünk és helyettem álljon be. Tanult tehetetlenségnek hívják a jelenséget, és csak pszichológiai gát van benned, ez amint rákényszerülsz, egyből megoldódik.

2016. aug. 27. 10:21
 22/32 anonim ***** válasza:

Ha nem kell albérletet/hitelt fizetned, úgy könnyebb, mint hogyha még ezek a költségeid is vannak.

Fogj egy darab papírt vagy egy excel táblázatot, és írd össze a kiadásaidat, nézd meg, mi az, ami nélkülözhetetlen, mi az, ami elhagyható, aztán kijön, hogy beleférsz-e a fizetésedbe vagy sem.

2016. aug. 27. 10:33
 23/32 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy mennyi a kiadásod. Kb. én is ennyit keresek túl óra nélkül, igaz nekem van kaja meg ajándék utalvány is. Az meg azért elég nagy segítség. Kiadásaim, lakáshitel, rezsi, kaja, meg ugye háztartási, tisztálkodási szerek.
2016. aug. 27. 11:00
 24/32 anonim ***** válasza:
Jobb lesz egyedül élni, mint egy olyan emberrel, aki hazudozik neked. Az elején biztos fura lesz, de legalább megtanulod, milyen egyedül élni, hogy mindent magad kell intézni. Nem olyan rossz dolog, én is egyedül élek, nő vagyok. Idővel meg biztosan megismersz valakit, aki segít téged, fiatal vagy még nagyon. Sok sikert kívánok és fel a fejjel :)
2016. aug. 27. 11:15
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
76%-os nem unod még a hazudozást? Minden kérdés alatt ott a nagyotmondó vakerod hogy neked mekkora jó életed van (ha így lenne akkor nem itt bohóckodnál meg produkálnád magad). Úgyse hiszi el senki a meséidet.
2016. aug. 27. 11:29
 26/32 anonim ***** válasza:
Gondolom nem székesfehérvári vagy, mert ha az lennél,akkor segítenék neked mondjuk fát vágni, ismerem a témát, egy jó darabig én is fával fűtöttem, sőt ahonnan ide költöztem,ott anyám még mindig fával fűt.
2016. aug. 27. 11:38
 27/32 anonim ***** válasza:

Nagyotmondó? :D Azért mert tanultam és nem a minimálbér volt a célom?

Megjegyzem, nem egyedül vagyok ezzel a százalékkal, sem a véleményemmel, azt pedig már meg sem merem említeni, hogy egy hete még 77% volt..

2016. aug. 27. 14:18
 28/32 anonim ***** válasza:
Próbáld csak meg, legyen mélyvíz. Elfogadható, hogy fáradt vagy ilyen korai kelés miatt, de feszegesd csak egy kicsit a határaidat, tudod teher alatt nő a pálma... ha mindenben önálló leszel, mert megtanulod, nem szorulsz rá senkire. Aki pedig igazán szeret, azt nem fogja érdekelni, hogy nem palotában laksz. Sokan ennyi idősen anya, apa nyakán tengődnek, nem is dolgoznak. Mutasd meg a világnak és a legfontosabb, hogy önmagadnak is! Remélem sikerrel jársz!
2016. aug. 27. 14:30
 29/32 anonim ***** válasza:
24%

Meg tudsz élni simán, de én azért javaslom, hogy ezt a putrit cseréld be egy távfűtéses egyedi mérős lakásra. Nagyon megéri egy egyedül lakó fiatalnak. Ha csak albérletig jutsz, szerintem az is előrehaladás lenne. Lehet kevesebb maradna, de az életminőség egy gondtalan lakásban 1000szer jobb, mint egy putriban.

Amúgy az milyen meló, ahol 12 órázol, és csak 105 ezer jön be neked? Heti 3 nap van csak, vagy hogyan?

Amúgy tanulj ki egy jól fizető szakmát, aztán tarts el magad szépen!

Utána 25-26 évesen simán kezdhetsz egy egyetemet vagy bármilyen képzést, ami tényleg arra irányul, hogy munkád legyen a hobbid.

Egyéni problémamegoldó-képességre van szükséged! Magadtól önállóan kell tudnod megoldani a bajaidat.

Segítséget-iránymutatást lehet kérni egy célod eléréséhez, de ilyen nyavajgást, mint amit itt levágtál NEM!

2016. aug. 27. 15:18
 30/32 anonim ***** válasza:

Dobd ki a pasit, ha nem jó a kapcsolat.

Meg fogsz tudni oldani magad is mindent, esetleg barátok segítségével(favágás). Begyújtást egy nő is megtudja, idővel majd rájössz hogy megy gyorsabban.

Minden idő kérdése, először biztos nem egyszerű, de aztán a napi rutin részévé válik. Sok új dolgot is tanulhatsz ha egyedül élsz. Ez hogy ha megtanulod a dolgokat önállóan végezni, akár még imponáló is lehet a férfiaknak. Nekem az lenne, én szeretem ha egy nő talpraesett, nem nyavajog hogy letörik a körme, hanem elvégzi amit el kell.

2016. aug. 27. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!