Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtudok élni egyedül a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudok élni egyedül a saját fizetésemből?

Figyelt kérdés

Tegnap csunyan osszevesztunk,elegem van a titkolozasaibol es a hazugsagaibol, egyutteltunk, de ugyerzem nem akarom folytatni.. 105.000ft-ot keresek, megfogok tudni belole elni? Nem akarok az anyagiak miatt vele maradni,se pedig ezert talalni valakit.. Nagyon felek a tovabbi egyedulelestol,egy eve lakok szuleimtol kulon.. Anyagiakban nem tud segiteni senki,szuloknek is en,vagyis mi segitettunk.. Felek a maganytol es attol, hogy egyedul alszok.. Egyedul csinalok mindent.. A futest is egyedul intezhetem, mert furdobe nincs meg mindig megcsinalva ezer tavaly faval csinaltuk.. Rendeljek es majd itt suenvedhetek a begyujtasaval majd mikor telen tulorak lesznek es kb hulla leszek a faradtsagtol majd? :( nem szeretnek megcsak anyuekhoz visszakoltozni sem..

22L

2016. aug. 27. 06:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Bizony ilyen az önálló élet....

Nem mindig rózsás, de sok mindenre megtanít. Pl: hogyan kell beosztanod a pénzed.

2016. aug. 27. 07:43
 12/32 anonim ***** válasza:
17%
És ezt most minek írtad le? Én őszintén nem tudom sajnálni ezt a hisztit. Tenni kellett volna azért hogy az életedet ne úgy éld, hogy 3:20kor kell kelni...
2016. aug. 27. 07:56
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz, de a talpadra kell állnod. Nekem is lassan már egy éve lesz, hogy egyedül élek, és sokkal jobban érzem magam egyedül, mint otthon.
2016. aug. 27. 08:19
 14/32 anonim ***** válasza:
71%

ennyi köcsög hozzászólót...

Remélem egyszer úgy járnak ők is, mint a kérdező, akkor ugyanakkora lesz-e a pofájuk, mint most?

2016. aug. 27. 08:30
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként neked még könnyű dolgod is van így, hogy nem kell a fizetésed felét albérletre költened.
2016. aug. 27. 08:39
 16/32 anonim ***** válasza:
#14 Miért, hogy kéne járni?
2016. aug. 27. 09:00
 17/32 anonim ***** válasza:
Hát figyelj végül is ha összehúzod a nadrágszíjad akkor valóban vannak már olcsó 1 szoba+kis konyha+kis fürdő már 30-40 albérlet+rezsi ami kijöhet 60-70 r Ftra és 30 maradna kajára
2016. aug. 27. 09:21
 18/32 anonim ***** válasza:
10, ezt végképp nem értem, miért írtad le, hogy hogyan töltöd a napodat, miért nincs időd elkölteni a pénzt. úgy látom, akkor probléma megoldva.
2016. aug. 27. 09:48
 19/32 anonim ***** válasza:
49%
én szívesen laknék veled legalább a hideg estékent egymást melegíthetnénk és beszálnék az anyagiakba is :D
2016. aug. 27. 09:56
 20/32 anonim ***** válasza:
70%
Életképtelen, kapcsolatfüggő nő.
2016. aug. 27. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!