Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 45 eves pocakos ficko vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 eves pocakos ficko vagyok, a felesegem ott hagyott, es osszejott egy fistalabb sraccal aki edzo mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
20evig egyutt eltunk most ott hagyott,mert azt mondta unja mar ,hogy nem vagyok igazi ferfi csak egy hajas diszno-igy inkabb elkezdett mozogni jarni es osszejott egy 35eves sportos sraccal! 20ev utan ez rosszul esik nekem,de valahogy csak kiheverem!Hol nezek uj par utan aki elfogadja,hogy kicsit erosebb testalkatu vagyok 176 cm es 95kilo!

2016. aug. 23. 07:42
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

30-as. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy egy átlag férfi sem kell a kutyának se.

Fogyasztói világban élünk, szinte katalógus mintájára válogatnak a nők, ráadásul a NŐK kezében van minden. Mindig, azaz mindig a nők döntenek, a legnagyobb alfahím is ki lett választva, nem pedig ő vadászta le a nőt.

Innentől kezdve kedves uraim, lehet pislogni a pálya széléről, és reménykedni hogy majd egy nő megsajnál.

A másik megoldás az, hogy 24/24-ben foglalkopz a külsőddel, sportolj, tanulj, dolgozz, legyél 180cm és 100kg feletti, mennydörgő hanggal, 3 diplomával, 2 vállalkozással, legyél egy arénaharcos, aki 20 embert elintéz csak a nézésével, aki a piroslámpánál az ablakon keresztül kiszedi azt, aki csak rá mer nézni a nőjére. Persze emellett gyengéd, romantikus és gáláns. Szeresd az állatokat, legyél házias stb...

2018. ápr. 29. 10:22
 32/34 anonim ***** válasza:
1 oldalt olvastam csak, en 183 vagyok es 94 korul mozog a sulyom, nem erzem ezt pocaknak amim van, bar en sportolok neha. Nem olyan nagy pocaknak kepzelem ezt ezekkel az adatokkal, amiket leirtal. Tenyleg ennyire veszes?
2018. ápr. 29. 11:58
 33/34 anonim ***** válasza:
Az!
2018. ápr. 29. 12:02
 34/34 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban...
2018. ápr. 29. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!