Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem még a feleségem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem még a feleségem? Nálad mit jelent?

Figyelt kérdés
Hosszú évek óta házasok vagyunk, már rég nem vagyok belé szerelmes, de mit is jelent pontosan, hogy már nem szeretem? Komoly döntést akarok meghozni, mert nem érzem magam boldognak, de nem tudom, hogy szeretem-e még. Te milyen jelekből ismerted fel, hogy már nem szereted a párod? Van-e visszaút a nem szeretem-ből?

#40+F
2016. jún. 15. 16:04
 1/9 A kérdező kommentje:
40+F
2016. jún. 15. 16:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én onnan tudom, hogy elmosolyodok egy-két mozdulatán, vannak a bizonyos lopott pillantások meg apró gondoskodó érintések amikbõl tudod,hogy szeret. Ha ezektõl megmelegszik a szíved akkor Te is szereted még.

Hívd El ismét randira, lepd meg :)

2016. jún. 15. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim is 40+ De eljárnak idõnként vacsorázni, néha táncolni vagy csak itthon táncikálnak. Letöltenek filmeket amiket együtt néznek meg. Vesznek olyan dolgokat a boltban amirõl tudják hogy a másik szereti.
2016. jún. 15. 16:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Eldobni egy kapcsolatot konnyu, helyrehozni nehezebb. Komoly dontest szeretnel hozni, miert ne hozhatnal olyat, ami kihivas is?konnyen lehet, hogy ujra kell epiteni a kapcsolatot, fokozatosan, mint az elso idokben. Probalj rahangolodni a felesegedre, megfigyelni , mi okoz neki oromet, es lepd is meg, igyekezz, hogy az apro figyelmessegek, torodesed jele mindennapos legyen..legyen szo arrol, hogy elmosogattal, vagy hetvegen hagytad tovabb pihenni, vagy vettel neki csokit amit szeret...hivd el setara, vagyceleg ha otthon egsutt vacsiztok, es tanuljatok meg ujra beszelgetni, egymasra figyelve, erdeklodve!! Nemreg egy cikkben olvastam, hogy valaki egyetlen kerdessel mentette meg a hazassagat, gyakorlatilag mar nem is beszelgettek egymassal, amikoris a ferfi ugy hatarozott, hogy minden nap megkerdezi a feleseget: mi az, amivel boldogabba tehetnem a napodat? persze neki is nehez volt egyaltalan elojonni egyvilyen kerdessel, a felesege is ellenallast mutatott, de vegulis megtort a jeg es megjavult a kapcsolat.
2016. jún. 15. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi az oka, hogy nem érzed magad boldognak?

Ha ez az ok helyrehozható, visszanyerhető, előbb érdemes tenni egy próbát, mielőtt búcsút intenél.

2016. jún. 15. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt felrúgod a dolgot, tedd bele az azt energiát a meglévő, mint amit egy újba tennél, aztán nézd meg mi változik. Nem egy-két napra kell gondolni. Adj a dolognak mondjuk 2-3 hónapot, udvarolj, vidd el ide-oda, mintha új lenne. Sok esetben ez nagyon durva változást hoz, meg is lepődnek rajta.

A baj legtöbbször azzal van, hogy az ember bár valahol tudja, hogy sok munka van a jó házasságokban és jó kapcsolatokban, de elvégezni ezt a munkát nem szereti, vagy abba a hitbe ringatja magát, hogy megtette, holott nem. Valójában a meglévő hosszú ideje meglévő kapcsolata, házastársa közel sem kap annyi odafigyelést, energia ráfordítást, amennyit az újdonságba fektet. Pedig lehet a régibe is csak annyi kéne, és működne tovább nagyon olajozottan.

2016. jún. 15. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
60%

"Te milyen jelekből ismerted fel, hogy már nem szereted a párod?"

én most nagyon szerelmes vagyok, elmondom, mit érzek, és azzal össze tudod vetni, h. te mit nem érzel.

azt érzem, hogy megfulladnék, ha nem lenne a másik, azt érzem, hogy nem akarok olyan életet, aminek ő nem a része, azt érzem, hogy vele könnyebb a létezés, mint egyedül vagy eddig bárkivel, azt érzem, hogy mellette elönt a nyugalom, de egyben bizsereg a lelkem, a testem, minden perc egy csoda, azt érzem mellette, olyan, mintha megérkeztem, révbe értem volna... és ami a legszebb, elmondta, hogy ő is hasonlóan érez... hogy ebből x év után mi marad, ki tudja, de szerelmesnek lenni ezt jelenti most nekem.

2016. jún. 15. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem gondolom hogy szereted ha erre jeleket kell keresned. Azt éreznéd.
2016. jún. 16. 07:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Olvasd el az "Eltékozolt évek" című könyvet. Amúgy meg igaza van a többieknek, próbálkozz azért.
2016. jún. 16. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!