Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem még a feleségem? Nálad mit jelent?
Én onnan tudom, hogy elmosolyodok egy-két mozdulatán, vannak a bizonyos lopott pillantások meg apró gondoskodó érintések amikbõl tudod,hogy szeret. Ha ezektõl megmelegszik a szíved akkor Te is szereted még.
Hívd El ismét randira, lepd meg :)
Mi az oka, hogy nem érzed magad boldognak?
Ha ez az ok helyrehozható, visszanyerhető, előbb érdemes tenni egy próbát, mielőtt búcsút intenél.
Mielőtt felrúgod a dolgot, tedd bele az azt energiát a meglévő, mint amit egy újba tennél, aztán nézd meg mi változik. Nem egy-két napra kell gondolni. Adj a dolognak mondjuk 2-3 hónapot, udvarolj, vidd el ide-oda, mintha új lenne. Sok esetben ez nagyon durva változást hoz, meg is lepődnek rajta.
A baj legtöbbször azzal van, hogy az ember bár valahol tudja, hogy sok munka van a jó házasságokban és jó kapcsolatokban, de elvégezni ezt a munkát nem szereti, vagy abba a hitbe ringatja magát, hogy megtette, holott nem. Valójában a meglévő hosszú ideje meglévő kapcsolata, házastársa közel sem kap annyi odafigyelést, energia ráfordítást, amennyit az újdonságba fektet. Pedig lehet a régibe is csak annyi kéne, és működne tovább nagyon olajozottan.
"Te milyen jelekből ismerted fel, hogy már nem szereted a párod?"
én most nagyon szerelmes vagyok, elmondom, mit érzek, és azzal össze tudod vetni, h. te mit nem érzel.
azt érzem, hogy megfulladnék, ha nem lenne a másik, azt érzem, hogy nem akarok olyan életet, aminek ő nem a része, azt érzem, hogy vele könnyebb a létezés, mint egyedül vagy eddig bárkivel, azt érzem, hogy mellette elönt a nyugalom, de egyben bizsereg a lelkem, a testem, minden perc egy csoda, azt érzem mellette, olyan, mintha megérkeztem, révbe értem volna... és ami a legszebb, elmondta, hogy ő is hasonlóan érez... hogy ebből x év után mi marad, ki tudja, de szerelmesnek lenni ezt jelenti most nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!