Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 45 eves pocakos ficko vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 eves pocakos ficko vagyok, a felesegem ott hagyott, es osszejott egy fistalabb sraccal aki edzo mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
20evig egyutt eltunk most ott hagyott,mert azt mondta unja mar ,hogy nem vagyok igazi ferfi csak egy hajas diszno-igy inkabb elkezdett mozogni jarni es osszejott egy 35eves sportos sraccal! 20ev utan ez rosszul esik nekem,de valahogy csak kiheverem!Hol nezek uj par utan aki elfogadja,hogy kicsit erosebb testalkatu vagyok 176 cm es 95kilo!

2016. aug. 23. 07:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
57%
Egyébként, ha a férfi lépne le az elhízott felesége mellől, egy csinos nővel, akkor rögtön ilyen válaszok jönnének, hogy: "Meg sem érdemelsz téged az a felszínes mocsok, jobbat érdemelsz." "Ne aggódj, biztos találsz olyan férfit, akinek a belső a fontos, nem a cica babákra hajt". "A száz db-os papír zsebkendőnek elküldöm neked a felét,hogy együtt tudjunk sírni, mert olyan szomorú ez a történet."
2016. aug. 23. 09:49
 12/34 anonim ***** válasza:
53%
*Meg sem érdemel...
2016. aug. 23. 09:49
 13/34 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező,

mielőtt HÁZASKÉNT (jogilag legalábbis valószínű!) csajozásra adod a fejed, jó lenne:

- elválni törvényesen, ha már nem mentjető ez a házasság (látom, téged sem rengetett meg a dolog, ami azért külön elgondolkodtató!)- Egyébként MIÉRT nem rengetett meg? Mi erre a válaszod?

Intézd el a kapcsolat lezárását méltósággal, minden aspektusával (vagyonjogi kérdések- 20 év után azért gondolom legalább egyszer le kellene ülni osztozni!, gyermekelhelyezés, vagy ha felnőttek már a gyermekek, akkor is azért őket is beavatni a történtekbe egy szinten stb.).

Második végiggondolásra ajánlott kérdésem:

Miért KELL neked most rögtön a csajozásba belevetni magadat?

Az egy dolog, hogy amit a feleséged tett az mennyire etikus vagy nem- de csak azért, hogy "visszavágj" neki, nem érdemes hajtani a nőket. Nyugodtan be lehet ismerni, hogy egy 20 éves házasság, partner elvesztése igenis fájdalommal jár (még akkor is, ha közben végiggondolod, hogy ebben te hol, milyen módon tettél vagy nem tettél)- tessék lezárni LELKILEG is a kapcsolatot. ha ennek része egy gyászfolyamat, a maga dühével, apátiájával kiábrándultságával, akkor legyen.

Éld meg ezt, dolgozd ki magadból a most benned lévő elégedetlenséget/csalódottságot stb.- hogy a későbbi leendő partnerednél tiszta lappal, érzelmileg stabilan tudj indulni és te is tiszteld meg ismeretlenül, hogy nem egy bizonyításnak, nem egy pótléknak, nem egy "csak azértis"-nek kell.

Harmadik: te magad elégedett vagy a jelenlegi formáddal, külsőddel? Ha igen, akkor csak azért ne kezdj el sportolni, mert a feleséged szeretője is ezt teszi- ez óvodás színvonal, ugye érzed? (mindettől függetlenül azért ha minimális motiváció van benned, érdemes nekikezdeni egy átfogóbb életmódreformnak, mert 30+ a BMI-d, ez már KOMOLY egészségügyi kockázat!)

lehet, hogy szerencse a szerencsétlenségben, ha a gondolataidat így az első időkben egy jó kis mozgással, az új életmód kialakításával eltereled, de ezt saját, belső motivációból tedd, ne azért, hogy betars az asszonynak. Neki már nem kell semmit bizonyítani, magadnak, magadért tedd, ha szükségét érzed.

Ha pedig mind egészségileg (amit kétlek, de legyen!), mind pszichésen kielégítő a JELENLEGI állapotod, akkor nem szóltam, hiszen vannak bőven olyanok, akiknek a nagydarab, pocakos fickók jönnek be.

(ezzel együtt nagyban tudnád tunningolni az önbizalmadat, a közérzetedet, ezáltal később a pártalálási esélyedet is, ha picit összekapnád magad, de nyilván nem kötelező).

Azért 20 év házasság ilyen hitelen megromlása mögött nem hiszem, hogy egyik napról a másikra csak a növekvő testsúlyod áll okként. Ugye te sem gondolod komolyan?

Minden jót:

39N

2016. aug. 23. 10:44
 14/34 anonim ***** válasza:
75%

11-nek.

Jajj, nem kell ennyire sajnálni... Még a neje be se csukta maga mögött az ajtót, már azon jár az esze, hogy találjon új párt.

Ahogy elnézem, neki itt az esik rosszul, hogy egy tíz évvel fiatalabb, sportos fazonra cserélték, maga a válás ténye annyira nem hatotta meg.

Sok pasi kezdi ilyenkor úgy, hogy hurrá, lehet megint csajozni! Aztán po.fára esnek, mert hónapokkal később sem jön össze egy randi sem.

Most ne abból induljunk ki, hogy vannak kívánatos, fiatalos 45 éves pasik, jó egzisztenciával, és könnyen találnak maguknak akár fiatal csajokat is. Az a valóság, hogy a legtöbb 45 éves, elhízott pasit még a korosztálya se tartja vonzónak. Lásd a kedves feleségét, aki nem egy pocakos, középkorú férfiért hagyta el.

2016. aug. 23. 10:57
 15/34 anonim ***** válasza:
83%
Én nem írtam egy szóval sem,hogy sajnálom, csak azt írtam le,hogy fordított helyzetben másképp állnának itt hozzá a kérdéshez.
2016. aug. 23. 11:02
 16/34 anonim ***** válasza:
19%
Manapság elvárt a Kőagy Őrnagy külső, lehetőleg olyan természettel, mint amilyen a három jóbarát és Jerry-ben a tornatanár fateré volt.
2016. aug. 23. 11:34
 17/34 anonim ***** válasza:
85%

"lesz nem egy akár huszonéves nő is aki örömmel bújik hozzád"

:D :D Ezen felröhögtem...persze mert a huszonéves csini csajok minden vágya a 40+-os elhízott pasi. :D Azt se tudják melyikre másszanak rá. Na jó ne komolytalankodjunk már. Ha nem egy Andy Vajna nem igen fog ez teljesülni. De talán eljárhatna ő is futni, mozogni, mérsékeltebben enni, és ha formába jön találhat korban hozzáillő nőt, aki még lehet hogy csinos is lesz.

2016. aug. 23. 14:47
 18/34 anonim ***** válasza:
27%

Na nekem pont ilyenek jönnek be...bàrcsak a férjem is pocakos lenne!

29/N

2016. aug. 23. 16:21
 19/34 anonim ***** válasza:
26%
A sok okos belelegondolt mar hogy egy 180 centi kornyeki 95 kilos ferfi meg a mackos kategoriaba sem tartozik bele nem hogy kover legyen. De igen van pocakja, ezert o a leghoradekabb ember akit teljesen jogosan hagyott el a felese 20 ev utan. Logika toppon van itt.
2016. aug. 24. 05:01
 20/34 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem kell emiatt önsanyargatásba meg diétába kezdenek,csak érezd jol magad a bőrödben,tünj határozottnak ésblegyél nagyon kedves a nőkhöz,mert a nők,abba szeretnek bele, amit hallannak ís nem a látványba a férfiakkal ellentétben
2016. aug. 24. 05:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!