Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 eves pocakos ficko vagyok, a felesegem ott hagyott, es osszejott egy fistalabb sraccal aki edzo mi tevo legyek?
egy 180 centi kornyeki 95 kilos ferfi meg a mackos kategoriaba sem tartozik bele
azért túlzásokba ne essünk már. az én párom 1,92 és 90 kg körüli, sportos alkata van de volt h megszaladt egy kis pocak. akkor ugyan ez a súly, sőőt még plusz 5 kg, és 10 centivel alacsonyabbon, nehogy már nádszál legyen.
Nem nem jogos hogy elhagyták, de érdekes módon ha egy nőt cserélnek le, mert elhízott az teljesen rendben van, itt meg megy a nagy sajnálkozás. Hát, most kiderült, hogy nem csak a férfiak tudnak újitani, hanem a nők is. Úgy ahogy egy nőnek el kell tudni viselnie hogy lecserélték, a férfinak is el kell. Az meg hogy utána milyen konklúziót von le, már magánügy. De ha korábban ideális alkatú volt, nem hiszem el hogy egyik napról a másikra hízott el.
Figyelj oda a zabálásra. pl. ne egyél péksütiket és lisztel készitett szarságokat, cukrot (ez a legeslegfontosabb) és minden ami édes mert ezek miatt van. Evés utan 1,5 - 2 után igyál vizet vagy sört.
Diétáznod nem is olyan vadul kell, csak a fentieket betartod. Ha pocakod van, baszni se tudsz rendesen. A nőt ugy meg kell dugni, hogy ne felejtsen el egy életen keresztül.
Hát én 20 éves lány vagyok és soha az életben nem kellene egy 40-es pocakos ápolatlan dög! Én egy 20-as pasit is otthagynék ha elrondulna! Szóba sem állnék 40-essel amúgy sem,nemhogy ha még eltunyul! Úgyhogy ezzel ne takarózzatok! Egy csinos,ápolt 40-es nőnél sem lenne esélyed, csak egy tőled kövérebbnél,csúnyábbnál,ezért hagyott ott a feleséged is . Én is otthagytalak volna.Ha a feleségednek összejött egy edző, akkor ő nyílván igényes,sportos,nem is illettél hozzá. El kell fogadni hogy a férfinak is úgyanúgy teljesítenie kell,adnia kell magára,ha jól kinéző párt akar.Ha meg nem ad magára akkor bele kell törödni,hogy úgyis lecserélik vsgy be kell érnie magához hasonló igénytelen párral. A nőknél hiába próbálkozol senkinek nem fogsz kelleni-pláne nem 20-asnak! - max egy kövér csúnya 40-esnek.
20/L
Mennyi agyhalott ember jár ide írogatni Istenem!
A kérdés meg szerintem kamu, inkább a szarkavarás volt a cél, ami be is jött.
Velem is ugyanaz volt.
Csak egy másik nő miatt ment el a feleség.
Rábeszélés!
Elkezdtem gyúrni és egy év alatt leadtam húsz kilót.
Most húszon éves csajok tapadnak rám.
Az egzisztenciád zuhanni fog de legyél nyitott.
Járj társaságba, moziba, olvass, pecázz és legyél nagyvonalú.
Magától jönni fog az a nő akinek tetszel.
A gyúrást ne hagyd abba.
Jót tesz a potenciádnak az ízületeidnek és az önbecsülésednek.
Az exed pedig hamar lemarad az edzőnél majd egy fiatalabb és szebb liba miatt.
Lehet, hogy ő fog könyörögni.
Még valami:
Mindenkinek mindent bocsáss meg és engedd el a hülyeségeiket amikkel beléd tapostak és az önsajnálatot ne hagyd, hogy megkísértsen.
Édes a kísértés de megroppant mentálisan.
Szóval nyiss az emberek felé és válj egy gyűlölet mentes nyitott személyiséggé.
A mi korosztályunkat igen csak keresik elvált és magányos hölgyek.
Lesz sokkal jobb is akik közül válogathatsz és akik akár meg is küzdenek érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!