Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párommal együtt élünk az én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal együtt élünk az én lakásomban, ő belepótol a rezsibe. Nekem lakáshitelem van amit csak én fizetek, neki viszont ki van adva a saját lakása, az ebből kapott albérleti pénz miatt jobban áll anyagilag. Igazságos ez így?

Figyelt kérdés
Nekem fáj hogy nem segít jobban,azt mondja nem mellette szedtem össze a tartozásaimat.Ez igaz,de hol marad az önzetlenség,a másik segítése? Hiszen többet is dolgozom.
2016. aug. 18. 20:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért pontozták le a 10est, mert a kérdező nem a hitelbe akarja, hogy beszálljon a pasi, hanem azt szeretné, hogy a kiadások arányos részét fizesse, amit ő a lakáshitelére is fordíthat. Nem rendes lakbért kérne, hanem egy keveset, amit azzal nyer a srác, hogy megspórolja egy albérlet árát, vagy hogy kiadja a lakását. Nyilván lakhatnának a srácnál is, és akkor a kérdezőnek nőnének a bevételei. Ezt a kiesést, vagy többletet(attól függ honnan nézzük) szeretné elosztani igazságosan.

Jár a lánynak a srác extra bevételéből, hiszen azt neki köszönheti. Ugyanúgy kéne felezni, ha fordítva lenne.

De én csak a harmadát kérném el a bevételnek, hogy a srác érezze, hogy nem feltétlen a pénzére hajtok, csak arra, hogy nyugodt lelkiismeretünk legyen, mert ebben a helyzetben bizony kihasználva érzi magát az ember.

2016. aug. 19. 14:06
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
19. Ha meg pár év múlva szétmennek,a pasinak a bérleti díjból van akár több milliója is! Ez a Nő által van,akkor a fele meg abból jár neki! Ha gerinctelenség lakbért kérni,akkor az is gerinctelenség,hogy a pasi rajta nyerészkedik!
2016. aug. 19. 15:50
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

hanem azt szeretné, hogy a kiadások arányos részét fizesse, amit ő a lakáshitelére is fordíthat

ez már csak játék a szavakkal te is tudod. mindegy minek nevezzük, pénzt kér amiből a hitelét fogja fizetni.

abban igazatok van hogy miért pont a lánynál laknak, ha mindkettőnek van saját lakása.

2016. aug. 19. 19:40
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Megírhatnád kérdező,hogy mire jutottál,szólsz e az élettársadnak és ő mit reagált?! Érdekelne,komolyan!
2016. aug. 19. 20:55
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat.Én sosem gondoltam hogy köze lenne a páromnak a lakáshitelemhez.Mindössze azt érzem mivel nekem is és neki is van lakása,nyilván az jár sokkal jobban aki kiadja a sajátját mert havi 35 ezres jövedelemhez jut a mi esetünkben.Ezt igazságtalannak tartom,annak ellenére hogy senkire nem tartozik hogy nem bírom fizetni a hitelemet.A párommal nem lehet beszélni,csak azt hajtogatja semmi köze a rossz anyagi helyzetemhez.Az albérleti jövedelméhez meg nekem nincs közöm,már ismerkedésünk előtt is kiadta.

Amúgy nem tudom megijeszteni semmilyen variációval,hiszen ha összeveszünk elmegy lakni a szüleihez ahol viszont semmit nem kell fizetnie. Engem annyira zavar hogy ő így látja a dolgokat hogy lassan rámegy a kapcsolatunk pedig nem szeretném ezt.Nem értem miért nem önzetlenebb felém.

2016. aug. 20. 08:45
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a férfit felejtsd el,úgy ahogy van! Költözzön nyugodtan anyucihoz,Te meg keress magadnak IGAZI férfit,akivel az elején tisztázz mindent! Végülis így meg van mindene,nő,lakás,ellátás,sex,jóformán ingyen! Hát menjen az ilyen kihasználós a halál f.cára!
2016. aug. 20. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!