Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Voltatok együtt már idősebb pasival? Miért vonzódtok inkább hozzájuk, mint saját korosztályotokhoz? Mekkora volt a korkülönbség?
Nem voltam még, 5 év volt a legnagyobb korkülönbség, de kipróbálnék egy 40 év körüli férfit :)
21/L
Na majd jönnek 17-22 közötti fiúk és elmondják, hogy a pénz számít csak... De nem, egy idősebb pasi érettebb, nem akar bulikba járkálni, nem beszél 10 percenként a haverokkal, rád figyel, kettesben akar veled lenni nem állandó programokat szervezni. Mindamellett tapasztaltabb az életben. Egy idősebb pasi jobb :)
Persze majd ha, családot, gyereket akarok akkor saját korosztályomból keresek, de addig hadd érjenek még, pár évet. :) 23L
21 voltam a pasi meg 41. Nem volt akkora nagy szám, mint gondoltam, hogy lesz. Vonzott, hogy egy idősebbel legyek, vonzott, hogy mennyire kíván, vonzott a külseje is stb...De mosthogy túlvagyok rajta, már nem érdekel annyira ez a dolog, mint előtte
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!