Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a párom gyerekeiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a párom gyerekeiből. Hogyan oldjam meg ezt a problémát?

Figyelt kérdés

2éve vagyunk együtt a párommal,kb8 hónapja élünk együtt.

Neki az előző házaságából van 2gyereke,egy fia 14éves és egy lánya 12éves.

A gond az,hogy folyton itt vannak nálunk reggeltől estélig.Az elején amikor ide költöztem hetente 1-2x eljottek és kész,de már jó par honapja állandóan itt vannak.A házunk egy szobás amikor itt vannak se pihenni nem lehet tőlük,se tvzni ,se számitógépezni.Piszkáljak a cuccaimat amit nagyon utálok,főleg a lány.Szinte mindennap itt vannak a barataik is 5-6 gyerek mindennap ugrálnak,hancuroznak sőt még itt is esznek,már hányszor mondtam ,hogy ők ehetnek itt ,de nincs annyi pénzem,hogy az egész utcát etesem,AZ a kis keresetem is rájuk megy el.Cirkuszolnak,mindennap még takaritani is kell utánuk,ráadásul a kislány még sérteget is néha,már nagyon vékonyak az idegjeim.A párommal semmi máson nem veszekszunk csak rajtuk,egyébként tökéletes lenne a kapcsolatunk.Mindennaposak lettek a viták közöttünk.Néha rájuk szól,de hiába mondjuk nekik,hogy ne hozzák ide az egész utcat,hogy ezt ne csinaljak azt ne ők még is,de ha en rájuk szólok akkor a párom nagyon mérges rám.Az anyjuk is mindig minket hiv amikor kell nekik valamit venni,pedig neki jobb anyagi helyzete van ,mint nekunk.Nincs időnk egymásra sem,hogy kicsit egyutt legyunk már régóta nem volt közöttünk intim kapcsolat,mert este 11ig itt vannak amikor elmennek alig várjuk,hogy aludjunk,mivel reggel korán kelünk.Ha esetleg meg fogja a kezem előttük a kis lány elhuzza tőlem.Amikor nem rég terhes voltam és elveszitettem a babám,pihennem kellett volna ,fekudni nem is akartam senkit látni,akkor is eljottek itt ugráltak,pedig meg kértük őket,hogy pár napig ne jöjenek ,szépen mondtuk nekik,azóta van igazán elegem belőlük.Elegem van,hogy főznöm kell rájuk,mosnom,mitha itt laknának.Nem szeretnék ez miatt szét menni a páromtol ,de már kész ideg vagyok tőlük.

2016. aug. 18. 14:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
57%

én nem maradnék vele a helyedben. nem feltétlenül az a baj,hogy gyerekei vannak és ott vannak nálatok. hanem az,hogy nincsenek lefektetve alapvető szabályok. pl hogy ha te dolgoznál akkor ne menjenek oda a géphez stb.

+ én nem értem,hogyha ilyen sokat vannak ott nálatok,akkor miért kell annyi gyerektartást fizetnie? ha kb fele annyi időt töltenek otthon és nálatok,akkor meg kell beszélni a szülőknek,hogy az iskolai meg ruházkodási dolgokat is felezik és kész. vagy csökkenteni a gyerektartást,elvégre keveset vannak otthon,inkább nálatok vannak.

+ ha ilyen sokat vannak ott, akkor nem egy egy szobás házban kéne laknotok,mert így tényleg terhes a helyzet.

de a párodnak kéne ezeket megcsinálni. mert ez így pofátlanság,hogy a fizetésed nagy részed a gyerekekre költöd,akik amúgy nem tekintenek semminek + a gépedet meg mindenedet is használják meg azért főzzél rájuk stb de annyival nem tisztelnek meg,hogy kint egyenek az asztalnál.

a párod nem kezeli sehogy a helyzetet szerintem.

2016. aug. 18. 16:29
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem alszanak itt,mivel csak egy szoba és egy àgyunk van,de màr volt rà példa,hogy a kislàny mondta nem is egyszer màr,hogy mikor alhat itt,pedig tudja hogy nincs hely.A làthatósàg csak szombatokra szól.Az anyjuk hàt nem tudom,hogy mit szól mivel én és a pàrom sem nem komunikâlunk vele .
2016. aug. 18. 16:30
 23/30 anonim ***** válasza:

"Én választás elé állítanám,hogy vagy a gyerekei vagy én."

szerintem tök egyértelmű,hogy kiket választana az apa! Szóval ez nem jó taktika,mert a barátnő fog repülni, akármilyenek is a gyerekek!

2016. aug. 18. 16:32
 24/30 anonim ***** válasza:
47%
Ember! Összejöttél egy két gyerekes pasival. Ezt vállaltad. Még az is megeshet, hogy hozzákötöznek végleg! Ha vele maradsz neked is lesz két gyereked. A másik kérdés, hogy mi a f.asznak akarsz még egy gyereket ha így sem jöttök ki a pénzből. Gondolkodni kéne
2016. aug. 18. 16:51
 25/30 anonim ***** válasza:
55%

Én majdnem mindig a gyerekeket és az ex feleséget szoktam védeni, de azért itt valami tényleg nagyon el van rontva.

El sem tudom képzelni, hogy Te ott ülsz a konyhában, a gyerekek meg szabadon randalíroznak a nappaliban. Nekem úgy tűnik, Te szinte félsz ezektől a kamasz gyerekektől.

Az én környezetemben van egy nagyon pozitív példa. 10 éves kislány, havi 10 napot az apjánál tölt. Tudod, mit csinál? SEGÍT! Apjának van gyereke az új feleségétől, a kislány simán hintáztatja, homokozik vele, addig az új feleség még pihenni is tud, imádják egymást.

Itt közösen valamit nagyon elrontottatok! Nem a gyerekek, ők csak idomulnak a helyzethez. Anyuka-apuka, akik nem kommunikálnak egymással, apuka, aki nem fegyelmez, Te, aki szinte félsz. Sehogy sincs ez jól..

2016. aug. 18. 16:51
 26/30 anonim ***** válasza:
47%
Neveletlen kölykök az igaz de ez van, a gyerekei. Te fejre is állhatsz. A párod meg egy barom. De igazad van szüljél még egy harmadikat is. Nincs elég gondod.
2016. aug. 18. 16:56
 27/30 anonim ***** válasza:
76%

19-es

mint elvált anya új párral és közös gyerekkel írok neked választ

nem normális ami a kérdezőnél megy !

természetesen fontos h az apa tartsa a kapcsolatot a gyerekeivel a válás után is

de ami itt a kérdésben van az én mint anya nem engedném a gyerekeimnek

sehol nem írta a kérdező h minőségi időt töltenek a gyerekek az apjukkal

csak átmennek randalírozni hozzá

nálunk ilyen nincsen, bár akkor mennek az apjukhoz mikor akarnak (előtte telefon h otthon van e és mehetnek e)

nálunk van folyamatos kommunikáció az apával, - náluk nincs

talán le kellene ülni hármasban és ezt átbeszélni

de ha alapban nem tud a kérdező beszélni a pasijával akkor tipli el 1-2 hétre

másik dolog ha nincs otthon az apa akkor minek mennek át a gyerekek ?

és a Kérdező miért engedi be őket ?

és a többi gyereket sem kéne ...

határozottság és elküldeni őket

2016. aug. 18. 17:04
 28/30 anonim ***** válasza:
27# igazad van. Szerintem egyértelmű, hogy az anyuka és apuka cseszte el ezt, fe csúnyán. Csak azt nem értem a kérdező mit akar egy ilyen embertől. Nem maguktól lettek ilyenek azok a gyerekek.
2016. aug. 18. 17:11
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem a #20-as nagyon jókat ír. Persze a többiek is, de ő emelte ki a Kérdező fegyverét: ezek csak tinik. Ha az anyuka neveli őket ellene, ha nem (még az is bőven lehet hogy tudat alatt csinálja) ellentámadásba kell lendülni: el kell érni, hogy a gyerekek megszeressék a Kérdezőt. Ebben pedig különösen nagy előny, hogy a "haverok" is jönnek. Lehet hogy az anyuka, vagy az események a két gyerkőcöt a Kérdező ellen nevelték, de a barátaikat biztosan nem - nyerd el az ő kegyeiket (tiniknél ez nem nehéz, 14 éves koromban már egy tábla csokitól szimpatikusabb lett nekem egy felnőtt), és majd az ő befolyásukra a párod gyerekei is jobban megkedvelnek. Amint te leszel az a "kedves, laza néni", nyert ügyed van.
2016. aug. 18. 17:42
 30/30 anonim ***** válasza:

Van egy tök egyszerű megoldás. Párod mondja a gyerekek anyjának a következőt :"Marika, imádom a gyerekeinket, ez az ő otthonuk is. Akkor jönnek amikor akarnak, de ugye belátod, hogy mivel az idejük legalább felét itt töltik, ennek megfelelően gondoljuk újra a gyerektartást."

Garantálom, hogy hirtelen hatalmas nyugalom lesz nálatok.

Egyébként ez tényleg reális.

Ha a gyerekek folyton nálatok vannak, ott használják az áramot, vizet, ott esznek haverostul, akkor ennek megfelelően kellene GYT-t fizetni.

2016. aug. 18. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!