Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a párom gyerekeiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a párom gyerekeiből. Hogyan oldjam meg ezt a problémát?

Figyelt kérdés

2éve vagyunk együtt a párommal,kb8 hónapja élünk együtt.

Neki az előző házaságából van 2gyereke,egy fia 14éves és egy lánya 12éves.

A gond az,hogy folyton itt vannak nálunk reggeltől estélig.Az elején amikor ide költöztem hetente 1-2x eljottek és kész,de már jó par honapja állandóan itt vannak.A házunk egy szobás amikor itt vannak se pihenni nem lehet tőlük,se tvzni ,se számitógépezni.Piszkáljak a cuccaimat amit nagyon utálok,főleg a lány.Szinte mindennap itt vannak a barataik is 5-6 gyerek mindennap ugrálnak,hancuroznak sőt még itt is esznek,már hányszor mondtam ,hogy ők ehetnek itt ,de nincs annyi pénzem,hogy az egész utcát etesem,AZ a kis keresetem is rájuk megy el.Cirkuszolnak,mindennap még takaritani is kell utánuk,ráadásul a kislány még sérteget is néha,már nagyon vékonyak az idegjeim.A párommal semmi máson nem veszekszunk csak rajtuk,egyébként tökéletes lenne a kapcsolatunk.Mindennaposak lettek a viták közöttünk.Néha rájuk szól,de hiába mondjuk nekik,hogy ne hozzák ide az egész utcat,hogy ezt ne csinaljak azt ne ők még is,de ha en rájuk szólok akkor a párom nagyon mérges rám.Az anyjuk is mindig minket hiv amikor kell nekik valamit venni,pedig neki jobb anyagi helyzete van ,mint nekunk.Nincs időnk egymásra sem,hogy kicsit egyutt legyunk már régóta nem volt közöttünk intim kapcsolat,mert este 11ig itt vannak amikor elmennek alig várjuk,hogy aludjunk,mivel reggel korán kelünk.Ha esetleg meg fogja a kezem előttük a kis lány elhuzza tőlem.Amikor nem rég terhes voltam és elveszitettem a babám,pihennem kellett volna ,fekudni nem is akartam senkit látni,akkor is eljottek itt ugráltak,pedig meg kértük őket,hogy pár napig ne jöjenek ,szépen mondtuk nekik,azóta van igazán elegem belőlük.Elegem van,hogy főznöm kell rájuk,mosnom,mitha itt laknának.Nem szeretnék ez miatt szét menni a páromtol ,de már kész ideg vagyok tőlük.

2016. aug. 18. 14:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
49%
Soha, semmilyen körülmények között, nem kezdenék olyan nővel, akinek kiskorú gyerekei vannak. Max, szexkapcsolat. Neked is ezt tanácsolom. Aki ilyet bevállal annak csak a tűrés marad. Te meg kapod, semmi közöd hozzájuk. Párod meg semmit nem fog tenni, mert jaj, így is meg viselte őket a válás. 1-2 év és el is küldenek a búsba, mert te senki vagy nekik.
2016. aug. 18. 15:19
 12/30 anonim ***** válasza:
53%
A 10es gyönyörűen leírta az alternatívákat,ahhoz nem lehet mást hozzáfűzni.Max. ultimátumot adnék,hogy vagy foglalkozzon a gyerekeivel,vagy mondja meg nekik,hogy ne jöjjenek.Na meg főzzön rájuk ő,vagy legalább vegye meg ő az alapanyagokat,az ő gyerekei,nem a tieid.
2016. aug. 18. 15:30
 13/30 anonim ***** válasza:
kérdés még h reggel jönnek este mennek vagy ott is alszanak?
2016. aug. 18. 15:31
 14/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes vàlaszokat.Nem volt semmi közöm a vàlàsukhoz,mi 1ével a vàlàs utàn jöttünk össze.Beszéltem màr a pàrommal eről,van amikor meg ért és ràjuk szól,hogy ne hozzanak ide senkit,de hiàba nem fogadnak szót,ha pedig film szakadàsom van és én ràjuk szólok akkor ràm haragszik meg,pedig sosem csunyàn mondom,mindig szépen nem is vagyok olyan aki csunyan mondanà.Amikor itt vannak ,akkor mindig kell nekik valami,én szó nelkul meg tettem a kedvüket,de naprol napra mâr nem birom tovabb idegekkel,sőt a kislàny sérteget is sokszor,hogy kövér vagyok ,nem tudok semmit,rosz a főztöm ,amikor meg mondom a pàromnak ,h ez nincs igy rendben akkor az a kifogàs,hogy kicsi még és össze vissza beszél.Sokszor amikor jönnek a làny nem is köszön,ugyanugy a baràtaik akik jönnek köszönés nélkül csak veszik az irànyt a szobàba,de azért itt esznek.Hànyszor én inkabb nem eszek ,mert ugye nem tudtam ,hogy egy csapat kajàl majd itt és nem annyit készitek.Pl az elobb is .A parom dolgozik ,de a gyerek tartàson kivül nem ad nekik màst az ő fizetéséböl nem sok minden marad nekünk,ezert az enyémből élünk meg.De az is majdnem mind ràjuk megy el,nincs gyerekem,de még is uvy érzem ,hogy van .ha veszek magamnak valamit enni pl jönnek és fel eszik tölem kérdés nélkül.Mielott nem laktam itt nem is jöttek ,mondom esetleg hetente 1x -2x, szerintem az anyjuk beszéli a fejüket teli.Igaz,hogy a hàz a pàromé,de majdnem minden màs az enyém,bele értve a tvt és a szàmitógépet is,de még azokat sem tudom hasznàlni,pedig szàmitogepen dolgozom,de azt sem birom amikor itt vannak egyik kompizik màsik tv.Most ebben a pillanatban is,én pedig a konyhàban ülök ,azért türtem eddig,mert tenyleg szeretem a pàrom,de szerintem nem sokaig birom màr,ha nem valtozok valami.Amikor vasalok es utana be rakom a ruhakat a szekrénybe szépen ,be bujnak mindent össze gyürnek ujból,az is màr lett nekik mondva ,de szìntén hiàba,ugyerzem ,mintha egy senki lennek itt.
2016. aug. 18. 16:08
 15/30 anonim ***** válasza:
80%

Beszéld meg a pároddal, hogy a keresetedet nem az utca gyerekeire fogod költeni és az ő gyerekeire max mértékkel! (Bár nem értem miért is kéne akármit neked állni, mikor nem a te gyerekeid, de ezen most lendüljünk túl.)

Az egyenes út a legrövidebb, ülj le vele megbeszélni ezeket.

A késő estig való dajdajozásnak is véget kell vetni, mert szükségetek van a pihenésre.

Ha nem változtat a párod a jelenlegi álláson, akkor szedd a sátorfádat és menj el! Talán akkor rádöbben, hogy nem a levegőbe beszéltél...

2016. aug. 18. 16:08
 16/30 anonim ***** válasza:
6%
Ahogy észrevettem,túlságosan a párod se szeret.Én választás elé állítanám,hogy vagy a gyerekei vagy én.12es voltam.
2016. aug. 18. 16:15
 17/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, én vagyok a 2-es hozzászóló. Ilyen dolgokat az ember a sajt, imádott gyerekének sem tűr el. Nálunk sincs ennyi vendégség, nem tűröm, hogy összegyűrjék a frissen vasalt ruhákat, sem azt, hogy akkor gépeztenek, amikor csak akarnak.

Szóval persze, kötelességed szeretettel fogadni őket, és igen, továbbra is tartom, hogyha az apjuknál szeretnék tölteni a nyári szünidő egy részét, ahhoz joguk van. DE persze, ilyen csúnyán nem kéne viselkedni. Nálunk pl este 20-kor a gyerekeknek lámpaoltás van, pont azért, hogy legyen a férjemmel magánéletünk. Kizárt dolog, hogy engedném, hogy a gyerekeim 11-ig dajdajozzanak, pedig a szemem fényei..

2016. aug. 18. 16:15
 18/30 anonim ***** válasza:

szerintem ha nem ért a szóból a párod akkor csomagolj össze és 1-2 hétre menj máshova lakni

de nálam ilyen nem lenne a szomszéd gyereknek nem adnék enni sőt be sem engedném ha nincsen otthon a párom ...

a gyerekeit is haza küldeném h egyedül nem maradhatnak ott szal go home

azért a párod fizet gyt-t az exnejnek akkor miért vannak ott nálatok a gyerekek ?

de nem válaszoltál !

ott is alszanak folyamatosan vagy csak átmennek napközben ?

anyuka mit szól hozzá ?

hogy van a láthatás eredetileg?

2016. aug. 18. 16:16
 19/30 anonim ***** válasza:
38%

16-os: ez marhaság. Azért apukát ne szakítsuk már el a gyerekeitől! Én inkább úgy fogalmaznám_ Vagy foglalkozol érdemben a gyerekeiddel, neveled őket, segítesz főzni rájuk, fegyelmezed őket, vagy elmentem

18-as: szerinted ha egy apa fizet gyerektartást, akkor ott le van tudva a gyerekkel való foglalkozás és nem is kell a gyerekkel foglalkoznia. Ez nem így van, attól még kell a gyerekkel időt tölteni! És normális apukáknak igényük is van erre.

2016. aug. 18. 16:19
 20/30 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem csak simán tinik. Én a helyedben adnék nekik a pároddal pénzt mozira, és küldeném őket csavarogni. Nem is értem, hogy a tinik nyáron miért bent ülnek. Mehetnének uszodába vagy állatkertbe vagy plázázni.

Heti 2x lenne normális az ottlétük.

A férfi, akinek gyereket akarsz szülni, nem való apának, ez a gyerekein látszik.

Én nem gyanakodnék az anyjukra, inkább nálatok kényelmes lehet, hogy lazábbak a szabályok, esetleg jobb a környék.

Igyekezz kedvesen rájukerőltetni a társaságod, pár perc alatt lelépnek.

Menj oda, és mondd, hogy csináljatok valamit együtt. Nézegessetek fotókat, kérdezgesd őket a suliról, pasikról, csajokról, figyeld meg milyen témákról beszélnek, és kérdezz rá. Hadd tudják csak meg, hogy te is hallod az egyszobás lakásban. Nem nehéz a tinik agyára menni. Kérd meg őket, hogy segítsenek a főzésben, mert olyan ügyes lányoknak tűnnek. Folyamatosan hízelegj.

Legrosszabb esetben megkedvelitek egymást.

Ha azt akarod, hogy lelépjen a baráti kör, vond be őket a portörlésbe. Ilyen szöveggel:de jó, hogy jöttök, épp egy kis segítségre lenne szükségem.

Ne légy már ilyen életképtelen. Felnőtt vagy, voltál tini, nem nevelni kell őket, hanem kijönni velük. Ha normálisan viselkednek rendelj nekik egy pizzát vagy máshogy jutalmazd őket. Köszönj meg dolgokat.

Ne szülj gyereket, amíg nem tudsz kiállni magadért sem a párkapcsolatodban, sem idegenekkel szemben. Minek mártírkodsz?

2016. aug. 18. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!