Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltatok már ilyen problémát? Ha igen, hogy oldottátok meg?
Mar nem szerelmes beled. Nalunk is ez van. Engem elkeserit es egy megoldast latok: keresek egy uj pasit, aki odavan ertem.
N
Olyan nincs, hogy az ember eleinte egy érett személyiség jegyeit mutatja, aztán visszafejlődik. Ez csak fordítva szokott történni. (Kivéve szervi problémák esetén, de remélhetőleg nincs agydaganata, ami ilyen drasztikus viselkedésváltozást tud okozni. Illetve léteznek még olyan mentális betegségek, amelyek a húszas évek végén, harmincas évek elején jelentkeznek.)
Mivel elég kicsi ennek az esélye, valószínűbbnek tartom, hogy eddig is pontosan ilyen volt, csak nem vetted észre, hiszen magad mondtad, hogy önmagaddal voltál inkább elfoglalva. Te fejlődtél a kapcsolatban, ő pedig nem, és szépen lehagytad. Voltam már olyan helyzetben, hogy idővel túlnőttem az aktuális páromon személyiségfejlődésben, és mivel úgy éreztem, hogy folyamatosan visszahúz, ő nem képes és hajlandó fejlődni, ezért a vége szakítás lett.
3-assal értek leginkább egyet... te fejlődtél ő meg maradt... ő a fiú - az az érzésem.
Ha legközelebb találkoztok erről beszélj vele. Hogy ő mennyit segített neked, és úgy látod, hogy most rajtad volna a sor, csak ahogy te is formálódtál, engedje ő is, hogy kimozdítsad ebből a sértődékenységből. Ez kettőtök jövője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!