Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan oldottátok meg az életritmus beli különbségeket?
A barátom mindig késöbb megy aludni és késöbb is kell, mint én.
Én próbálok hozzá igazodni, de 10-10.30nál tovább nem vagyok képes aludni, ő meg ideges lesz, ha 12.00-12.30kor felkeltem, és engem ez zavar, mert nagyon rossz minden nap 2-3 órát az ágyban unatkozni rossz, próbálok filmetnézni, olvasni de már az is unalmas számomra. Viszont mikor ébren van akkor meg maga mindja, hogy jó lenne felkelni korábban, erre meg ha felkeltem azt mindja, hogy ne függjek tőle ennyire
Én 20 ő 23
Ez engem is zavarna. El kéne neki mondani ezeket, hozzáfuzve azt us hogy nem lehet egész nap az ágyban dögleni. Mozduljon meg, sportoljon, tegye rendbeva házat.
Munkához fel tud kelni.
Én régebben éjfél előtt sohasem kerültem ágyba, amióta együtt élünk, meg 9 körül van a lefekvés.
Fel se vetődött bennem, hogy ne bújjak hozzá... így aztán 5 körül ébredek, de akkor viszonylag mélyen alszik, ezért nem zavarom nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!