Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy, hogy ez szakítóok?
Figyelt kérdés
A párom délben kel, éjjelig fennt van (minden este sörözik vagy borozik egyedül), éjszaka filmeket néz, zenéket hallgat félrészegen, és nagyon jól elvan. kb 23.00-23.30-kor akar vacsorázni. Ez normális? Olyan eltérö az életritmusunk, hogy nem hiszem, hogy ezt bírni fogom.2013. dec. 28. 13:53
1/25 anonim válasza:
Nálam az lenne, mert gondolom nem is dolgozik, és nem is akar.
2/25 anonim válasza:
Most olvasd el a kiírt kérdésedet még kétszer és megkapod a választ magadtól!
3/25 anonim válasza:
Nyilván szakító ok , amennyiben a kapcsolat rovására megy.
De beszéltél vele erről ?
4/25 anonim válasza:
nem, ez tényleg lehet szakítóok
5/25 A kérdező kommentje:
Beszéltem. Az, hogy ö normális idöben lefeküdjön, az ki van zárva. Akkor fekszünk le együtt, amikor én fennt maradok addig, ameddig ö.
Abba, hogy iszik, nem enged beleszólást. Tulajdonképpen azt csinál amit akar.
Igen, a kérdés kiírása maximum arra volt jó, hogy tudatosodjon bennem még egyszer a probléma és a megoldás. De azért köszi a válaszokat.
2013. dec. 28. 14:05
6/25 A kérdező kommentje:
Amúgy dolgozik, és az ö munkájából élünk nagyon jól. De a munkáját otthonról végzi, ö osztja be az idejét. Èn tanulok és dolgozok is. Az én fizetésem nélkül is meglennénk, azért dolgozom, mert akarok és szeretem a munkámat.
2013. dec. 28. 14:07
7/25 anonim válasza:
Próbáltál már érdeklődni azután, amit csinál? Mikor jársz dolgozni? Az, hogy otthonról dolgozik elég nagy probléma. Próbálj néha filmet nézni, mondjuk az ágyból vagy valami. Ne hagyd, hogy elhanyagoljon.
8/25 anonim válasza:
Számomra itt nem az a probléma, hogy más az életritmus, sokáig fent van és későn kel, hanem az, hogy ALKOHOLISTA.
9/25 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mit dolgozik, tisztában vagyok vele mikor mit csinál, hol van. Nem arról van szó, hogy nem bízok benne, mert bízok. 6kor kelek, 8-14.00ig dolgozom, 15.00- 18.00 suli. Hazaérek 7re. Nem arról van szó, föz, mos, mindent megcsinál, mint egy nö, csak nem hagy engem pihenni.
2013. dec. 28. 14:20
10/25 anonim válasza:
#8 – Azért vigyázzunk a szavakkal.
Az „ alkoholista " egy sokkal szerteágazóbb jellemzőt takar, minthogy azt első ítéletre levonhatnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!